Na avto.net sem videl par mondeov, novi in testni. Je rahlo outdated, ampak na AC je kot riba v vodi, skoraj vse ostalo predlagano je na ravni šajtrge.
Cel čas študiram kaj je point tega Taigoa. Ni Polo, ni Golf, ni SUV ni običajni avto... Zakaj bi ga kupoval, če imaš na trgu Golfa v tem cenovnem rangu in dimenzijsko Troca? Kaj to so rekli, imamo platformo ID3, ki se verjetno nebo prodajala kot vroče žemlje, dajmo tu noter enga bencinarja al pa dizla pa ponucajmo pleh ki ostane od ID3? Ne kapiram bistva tega avta.Ta “mehiški” polizdelek se za Evropo izdeluje v Španiji in se prodaja po celotni Evropi. Samo v vednost.
To je daleč od platforme ID3, to je platforma Polo.Cel čas študiram kaj je point tega Taigoa. Ni Polo, ni Golf, ni SUV ni običajni avto... Zakaj bi ga kupoval, če imaš na trgu Golfa v tem cenovnem rangu in dimenzijsko Troca? Kaj to so rekli, imamo platformo ID3, ki se verjetno nebo prodajala kot vroče žemlje, dajmo tu noter enga bencinarja al pa dizla pa ponucajmo pleh ki ostane od ID3? Ne kapiram bistva tega avta.
Sory za off...
Bo treba očitno do okulista stopit .mislim, na cesti če vidim enega pa po enega sta mi že tcross pa troc ista in zdaj mi pravite, da je še en vmes...
Pri osebnih vozilih načeloma nimaš odbitka DDV, razen če misliš kak drug davek...Mene pa zanima če je 30k eur avto z davkom ali brez, glede na to da je na firmo? Če je brez davka še dobiš kaj za 30k eur, sicer pa bolj kaj oskubljenega.
Res sta ista. Prava enojajčna dvojčka . Jaz ju tudi ne ločim.sad, niti ne... vsi so glih... so mogli prav črto čez rit tcrossa potegniti, da se loči
za cca 1000€ ga daš polepit v belo. Kot predlog, da ne boš kak dober avto izpustil samo zaradi barve. Sploh sedaj, ko ga praktično ne moreš naročit, oz predno ga dobiš, te bo morda že druga služba mikalain pa bela barva kot je celotna flota,
Seveda sta ista - oba imata 4 kolesa, volan, zadaj napis na sredini, strešne nosilce, brisalc v desno obrnjen, .....Res sta ista. Prava enojajčna dvojčka . Jaz ju tudi ne ločim.
PS: Za vsak slučaj morda vseeno skoči do okulista .
Res sta ista. Prava enojajčna dvojčka . Jaz ju tudi ne ločim.
PS: Za vsak slučaj morda vseeno skoči do okulista .
Koliko in kako so različni wagni med seboj TEHNIČNO tukaj ni govora. Jaz sem repliciral na tvoj komentar o OBLIKI, kjer si trdila, da sta T-Cross in T-Roc praktično enaka in se ju ne da ločit med seboj. Fotki zgoraj OBJEKTIVNO pokažeta, kako je s tem. Tako da bo bolje, da se nehaš smešit. Ali pa res NUJNO čimprej potrebuješ obisk okulista.Ja črna črta čez rit, da se kaj porajta...
Ali hočeš reči, da so tebe prepričali v nasprotno? Z vsakega posebej so prav veliko individualnega dizajna vključili. Prodajajo 2 oziroma zdaj 3 praktično enake vagne...
Med enim in drugim je 12cm razlike. Ni dosti, nekaj pa je. Taigo pa damo še 2 cm večji od Troca. Zato se res čudim kaj jim je špilalo da so to skropocalo lansirali na trg.Ja črna črta čez rit, da se kaj porajta...
Ali hočeš reči, da so tebe prepričali v nasprotno? Z vsakega posebej so prav veliko individualnega dizajna vključili. Prodajajo 2 oziroma zdaj 3 praktično enake vagne...