To ni ravno vzpodbuden podatek. Do sedaj sem imel klasični 1.4 motor brez turbota, pa je kar deloval brez kakih težav. Nimam pa še izkušenj s temi 1.0 in 1.5 turbo motorji. A to cukanje je na motorju ali mogoče kakem DCT menjalniku?
Enako je v Lj BTC. Zmeraj ko sem prišel na servis je ene 10 folka tam za pultom se svaljkalo in čvekalo, ni bilo videti kot da imajo res veliko dela.
Prodajalci na KII hujši kot najbolj zmotivirani Morijevi svetovalci
Pred demi leti šel z kolegico nabavljat KIO Stonic, nadobudni prodajalec, verjetno ravno zaključil 2 tedenski intenzivni tečaj
kako (ne) prodati avto, zadeva je bila že tko absurdna, da sva ga začela mal drkat nazaj...
Vzela je 1.0, 100km, bil sem presenečen kako se vozi in nad prožnostjo motorja, leđit avtuček...
Imel je težave tam pri 120-130kmh, je avto začel konkretno cukat in je niso kaj resno jemali,
potem so se le potrudili in ugotovili da je ena tuljava zanič in da lahko traja tudi en mesec
da jo dobijo... na koncu so le malo pospešili in ji v 10 dneh zrihtali.
Je pa tko, da nimajo dobrega filinga pri komunikaciji za stranko, takoj ko se je pojavila na servisu,
so jo klicali iz servisa in ponujali testno vožnjo za novim avtom in če bi kupila drugega,
je bilo zabavno kako se je pohecal z njimi, ček kaj je moj avto za stran, moram kar novega kupit,
a se ga ne da popravit itd...