Grem stavit 1000eur.
Miha J. ni na servisu, ampak sprejemna pisarna v prodaji delov.
Zmenta se privat!Priznaj, da nimaš 1000eur. Prvo staviš s praznim žepom, zgubiš in se vun vlečeš. Zdaj pa se bojiš in govoriš, da ne rabiš jurja.
Itak ga rabiš, da prvo stavo pokriješ.
Priznaj, da nimaš 1000eur. Prvo staviš s praznim žepom, zgubiš in se vun vlečeš. Zdaj pa se bojiš in govoriš, da ne rabiš jurja.
Itak ga rabiš, da prvo stavo pokriješ.
Tole kar si napisal, je cista laz. Ampak cista laz. Ali od tebe, ali pa od tvojega prijatelja. Pa ti bom povedal zakaj. Ker tocno strili leta servisiram svoj avto na Summitu (in sem mimogrede zelo zadovoljen z njimi) in je, od kar jaz tam avto servisiram tam popolnoma ista ekipa. Nihce ni sel od tam pred dvemi leti. Nihce. Za pred strimi leti ne bom nic rekel, ker ne poznam, zadnje stiri leta pa gotovo ne.
In se enkrtat. Pri Land Roveru pooblascen serviser stevca ne more nastavljat v nobenem primeru. Tudi pri novem avtu ne. Mi tole vse skupaj ni dalo miru in sem se ustavil mimo na Summitu in vprasal. Prosim prizanesite mi s komentarju v smislu, valda ti ne bodo povedal.
Evo ni strahu za Andyevo miato. Sem jo videl danes pred njim in gre prva s šleperja.
Evo ni strahu za Andyevo miato. Sem jo videl danes pred njim in gre prva s šleperja.
Kam, a na štrihanje ? [hec]
A na valjih kej kilometre v rikverc vrtijo?