Mah, ne mi govorit, pri ženinem A-ju je bilo treba za vsako malenkost jemati motor ven.
s tem da je 10 let nazaj 2,5TDI VAG motorjem jedlo odmične (da jih ni sram).
Plačaš še fajn DMV; ko ga uvoziš. Ne hvala.
Kateri voz?Ja samo se pa vsaj pelješ kot se spodobi.
Zopet ni res (morda je tudi klackalice lomilo, tega ne vem), pojedlo mi jih je kot maslo na 2.5TDI 150PS 2001. Dobesedno kot maslo mi je pobralo tiste "hrbicke", menda slab material oz. feler pri obdelavi je bilo pojasnilo.... Ampak nima veze, kot ze v mnogih drugih temah, pozabi in spreglej kaj napisemni jedlo odmičnih, ampak je klackalice lomlo če je govora o V6
Vredu ni res. Potem sem pa očitno sanjal vse tiste ki sem jim klackalice menjaval. Se opravičujem. Odmične je pa pobiralo tudi na 1.9tdi pri nerednem vzdrževanju ali nepravem olju.Zopet ni res (morda je tudi klackalice lomilo, tega ne vem), pojedlo mi jih je kot maslo na 2.5TDI 150PS 2001. Dobesedno kot maslo mi je pobralo tiste "hrbicke", menda slab material oz. feler pri obdelavi je bilo pojasnilo.... Ampak nima veze, kot ze v mnogih drugih temah, pozabi in spreglej kaj napisem
Pozabili ste na cestnino pri 3.0Ja samo se pa vsaj pelješ kot se spodobi.
Ce kupis taksen avto to pac vzames v zakup. Teh 400eur na leto ali koliko z cestnino ne bi smel biti nek problem...Pozabili ste na cestnino pri 3.0
Novega nebi vzel audija ali MBja, saj sem že napisal, da nekega Suva. Sem šel gledat 3008 pa me je vse skup minilo.
C klasa mi je všečna. Odločam se, da bi vzel a6 ali C, letnik 2016, avtomatik... oba sta dobri vozili.
No pozna kdo ACE avto, da se nebom brezveze iz Prlekije v Mengeš vozil...