Citat:
Uporabnik SaXo pravi:
in koliko te je vse skupaj s poštnino stalo in kako hitro si naročeno blago dobil?
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Evo video da se vidi kvaliteto, jaz sem zelo pozitivno presenečen.
Citat:
Uporabnik Anzee pravi:
Kupil sem 21.7., narocenega blaga se nisem dobil.. verjetno bom cakal se kaksen teden..
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
da nisem očistil prednje šipce...pa da imam na desni strani šipce "razpacano" ker sem ponesreči brisal s krpo na kateri je bil nitro ( btw, ima kdo idejo ali se da to nekako vn spolirati,ali je edina rešitev nova šipca?)
.
Citat:
Uporabnik zmerni_radikalec pravi:
Moja snema 1280x1024, 8 fps, 100 stopinj vidnega kota pa se mi zdi ravno dovolj.
Citat:
Uporabnik merdzo pravi:
zadnjič sem videl tipa, ki imel na motorju nosilec za GPS. IN sicer kar onega na sesek je napopal na obratomer.
lp
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Uporabnik merdzo pravi:
zadnjič sem videl tipa, ki imel na motorju nosilec za GPS. IN sicer kar onega na sesek je napopal na obratomer.
lp
kaj se pa zgodi z gpsom, ko ti sesek spusti pri 130++ na AC pa ne smeš razmišljat
Citat:
Uporabnik Anzee pravi:
8fps? To pa ni najbolj uporabna zadeva no... al si se zatipkal?
GoPro ima kar cool vidni kot ja, ampak zaradi tega so objekti majhni, nizka locljivost kamere pa jih naredi se manj jasne...
Citat:
Uporabnik vincent pravi:
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
da nisem očistil prednje šipce...pa da imam na desni strani šipce "razpacano" ker sem ponesreči brisal s krpo na kateri je bil nitro ( btw, ima kdo idejo ali se da to nekako vn spolirati,ali je edina rešitev nova šipca?)
.
verjetno bi se dalo ven spravit s poliranjem..vsaj konkretno popravit
Citat:
Uporabnik vincent pravi:
no evo...ko novo
čuj...kater moped pa imaš to? (pa ne mi samo oznake napisat, ker ne bom imel pojma )