Nokia windows phones

krashek

Pripravnik
26. dec 2012
101
0
16
www.wpslovenija.si
Citat:
Uporabnik brunobruno pravi:
Citat:
Uporabnik krashek pravi:
Citat:
Uporabnik Ledenko pravi:
Mene zanima, če je WP (od 7 dalje) pri vseh proizvajalcih enak al se tud kaj razlikuje od proizvajalca do proizvajalca (tako, kot je pri Androidu)?

Zaenkrat še isto za vse, razen kot je že omenil, razlika je v aplikacijah.

Baje pa je Nokia kupila licenco za spreminjane WP sistema in je možno da bomo z WP9 že videli kaj Nokia stvari dodanih v sistem.
Nobene licence ni kupila kakor jemeni znano. To so imeli v ekskluzivni pogodbi, da Nokia sploh pristopi k WP (oziroma to je bila njihova stvar pogajanj, tako kot Nokia Maps in tako dalje).

Se opravičujem, potem bo pa tako. V vsakem primeru je končni rezultat isti in komaj čakam kaj bo Nokia naumila za naslednji verzijo.

brunobruno

Fizikalc
3. feb 2012
2.146
50
48
Jaz tudi upam, da ko bom šel na WP (verjetno na devetko, saj mi bo moj do takrat še služil), bolj po svoje naredila. Najbolj me moti homescreen za aplikacije, kateri ni v mreži, ker je skrajno nepregledno (pri symbianu si imel možnosti mreže in tako kot je sedaj na WP poleg tega si vrstni red lako urejeval po lastni presoji).
upam še na kakšno pisavo kot recimo Nokia Pure, katera mi je osebno lepša kot WP ter na kakšno implementacijo Swipe UI-ja.

Mraz

Pripravnik
13. nov 2010
135
0
16
Windows 7.8 v roku par ur!?
http://www.wpcentral.com/big-rumor-windows-phone-78-coming-all-older-devices-matter-hours
wink-1.gif

Mraz

Pripravnik
13. nov 2010
135
0
16
Jst mam 7.8 kaksno uro... Sem zadovoljen
smile-1.gif

Cakam se na screenshot moznost pa se kaj..

pilatus

Zelenc'
29. nov 2007
22
0
1
Mogoče ni v pravi temi, ampak vseeno. Ali je komu že uspelo sinhronizirati windows phone 7.5 ali 7.8 kontakte in koledar z microsoft exchange računom, na računalniku ki nima povezave na internet (ločena mreža). Hvala za pomoč.

R0KY

Guru
30. apr 2010
3.830
715
113
drgac pa, ce je active sync na exchangeu omogocen, pa ce ni 802.1x ali kej podobnga v veljavi, prnes en svoj wifi ap na siht, izlop kabl iz kompa, usteki v wifi, spoofi mac ce je potrebno, priklopi telefon na wifi, nastavi povezavo do exchangea na telefonu in posynci..

aja, ce bos letu iz sihta zarad krsenja varnostne politike, jst nism kriv...

krashek

Pripravnik
26. dec 2012
101
0
16
www.wpslovenija.si
Citat:
Uporabnik HrabiaMol pravi:
Slovenščine ni ne?

Nope, vse spremembe (bolj ali manj):
- nov logotip pri zagonu telefona (obstoječi bo zamenjan za drugega, ki je bolj podoben novemu Windows Phone 8 logotipu)
- novi začetni zaslon (3 različne velikosti ploščic in odstranitev črnega roba na desni strani ekrana)
- 20 novih barv za vaše teme (10 novih, ter nekaj dodatnih pri vsakemu telefonu posebaj)
- živ začetni zaslon (Bing Wallpaper vam lahko avtomatsko vsaki dan menja sliko začetnega zaslona)
- urejevalnik zvonenja
- izboljšana varnost Internet Explorer
- nekatere aplikacije preurejene (Zune, XBOX Live in Office)
- Bluetooth