Nokia windows phones

Nejco

Pripravnik
15. feb 2012
125
0
16
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Na voljo je že itak 99% aplikacij, ki jih kdorkoli potrebuje za vsakdanjo uporabo. Manjka edino tisti 1% (NE)uporabnih aplikacij, ki si jih človek naloži, ko mu je dolgčas in potem pobriše čez par dni. In teh imata iphone/android "na miljone", kar bi naj bila prednost pred WP8, čeprav jaz ne razumem zakaj
smile-1.gif

to vsaj za mene 100% ne drzi! obstaja nekaj aplikacij za katere upam da bodo kmalu za windows phone
je pa res da je vseeno al mas eno kompass aplikacijo al 20 kompasov

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.666
221
63
42
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
dejansko še najbolj pogrešam kakšne fotografske appe:

- svetlomer
- merilec beline svetlobe
- Instagram
- snapseed

mogoče še app, ki ga imam na iPhonu - Reciepe - kjer je mnogo receptov za pripravo pravih čajev ...

ostali, npr. FB, Twitter, Si.Info, Forsquare, razni photoappi, Photosynth ...

imenik dela super, ostalih stvari niti ne potrebujem, se mi zdi ...

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Jaz imam recimo telefon WP in tablico iOS. Kar lahko rečem je da na WP marketu je precej lažje najti DOBRO zastonjsko aplikacijo kot na appstoru... Tam so vse plačljive ali pa z oglasi na zelo nadležnih mestih. Res je, da imam WP precej dlje, ampak nisem porabil pol toliko časa, da sem našel neke pametne appe...

Tole sem npr. iskal za iOS in skoraj nič pametnega oz. na nivoju WP marketa nisem našel:
- Dober timer (odštevalnik časa)
- Kalkulator
- Aplikacijo za vreme

Tudi sam market je na WP precej, precej, boljše zasnovan.

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Kaj fali vgrajenemu odštevalniku? Spacetime. Vremenar ( opcija prikaza temperature na ikoni).Čisto zastonj pa res ne more bit.

HrabiaMol

Fizikalc
28. jul 2007
1.400
1
38
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
To je jasno kot beli dan, in mnogi že nestrpno pričakujemo, kdaj se bo pojavil surface PRO
smile-1.gif

baje da januarja, 1,1kg, cena >1000€, avtonomija pa 4-5h..nekako bolj ultrabook kot tablica.

Mraz

Pripravnik
13. nov 2010
135
0
16
Citat:
Uporabnik titov pravi:
Jaz imam recimo telefon WP in tablico iOS. Kar lahko rečem je da na WP marketu je precej lažje najti DOBRO zastonjsko aplikacijo kot na appstoru... Tam so vse plačljive ali pa z oglasi na zelo nadležnih mestih. Res je, da imam WP precej dlje, ampak nisem porabil pol toliko časa, da sem našel neke pametne appe...

Tole sem npr. iskal za iOS in skoraj nič pametnega oz. na nivoju WP marketa nisem našel:
- Dober timer (odštevalnik časa)
- Kalkulator
- Aplikacijo za vreme

Tudi sam market je na WP precej, precej, boljše zasnovan.

Sledi WPCentral pa boš našel ampak ok, ti bom olajšal vsaj malo dela..
Poglej za cooltols, timer, countdown etc.. Vse na enem placu!

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
dejansko še najbolj pogrešam kakšne fotografske appe:

- svetlomer
- merilec beline svetlobe
...

...a tole za andorid obstaja? Pa da deluje konkretno seveda
smile-1.gif

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Citat:
Uporabnik rawr pravi:
Kaj fali vgrajenemu odštevalniku? Spacetime. Vremenar ( opcija prikaza temperature na ikoni).Čisto zastonj pa res ne more bit.

Nima profilov... vedno znova nastavljati čas odštevanja za neke ponavljajoče se dogodke je zelo nepraktično.

@Mraz, ma nimam problemov z WP ampak z iOS.
smile-1.gif

Jaz imam tole na WP:
- Timer (Christian Dullweber), odštevalnik in štoparica
- Weather View (PDC Sweden)
- ...

PrePro

Pripravnik
1. nov 2007
414
0
16
Ksz

V kateri Marketplace bomo dostopali z WP8 ni več odvisno od dr¿ave, ki jo uporabnik izbere pri registraciji Live računa, ampak od izbire dr¿ave v country/region pri prvi nastavitvi telefona. Baje je mogoče zadevo spremeniti tudi naknadno, vendar je po spremembi države potrebno restartati telefon.

http://www.wpcentral.com/ready...windows-phone-8

lugi

Pripravnik
6. jul 2008
686
0
16
Citat:
Uporabnik HrabiaMol pravi:
Citat:
Uporabnik PrePro pravi:
Ksz

V kateri Marketplace bomo dostopali z WP8 ni več odvisno od dr¿ave, ki jo uporabnik izbere pri registraciji Live računa, ampak od izbire dr¿ave v country/region pri prvi nastavitvi telefona. Baje je mogoče zadevo spremeniti tudi naknadno, vendar je po spremembi države potrebno restartati telefon.

končno!
cheer.gif

Heh kdo bi si mislil da bodo to naredili..goodie
aplauz.gif

Nazadnje urejeno:

Nejco

Pripravnik
15. feb 2012
125
0
16
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Katere pa so to, če ni skrivnost?

-Steam (obstaja alternativa ki pa nima polne funkcujunalnisti ker ni od Valve)
-Obstaja par iger za androida ki bi jih rad vido v windows phone
-UEFA

Vec se trenutno ne spomnim ampak ae par jih je. Upam da se bo popularnost Windows Phone povecala

Nejco

Pripravnik
15. feb 2012
125
0
16
Citat:
Uporabnik PrePro pravi:
Ksz

super! olajasanje za nas ki cakamo na wp8

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
Kaj pa fali 10+ free aplikacijam, ki so na appstoru? Že prvi zadetek, ki sem ga probal ima profile.

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Vse imajo oglase in/ali pa so amatersko narejene, vsaj v primerjavi s to, ki jo imam na WP.