Nokia windows phones

I

Izbrisan uporabnik #488

Fotke me ne skrbijo, skrbi me WP.

Sicer pa je vse to ponavadi obdelano

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.244
7.044
113
Treba se je odločit kakšne so prioritete, ali tistih nekaj appov ki ne dela na WP ali pa pač reskiraš to na račun boljše kamere in tekočega sistema.

Odkar so naredili coach's eye za WP ne pogrešam več nobenega appa za WP.

I

Izbrisan uporabnik #488

FInta je tem, da če imap androida, imaš vse, ne rabiš študirad in iskat 3rd p...

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.244
7.044
113
Ja, če kupiš adroida za 500 ali še več eur, da bo tudi kamera na nivoju, ker v modelu za 200$ iz kitajske, kamera ne bo zadovoljiva.

Pri WP pa dobiš že odlično kamero za mali dinar
smile-1.gif

damirj

Guru
9. maj 2012
5.327
2.425
113
3rd p.. app za kakšno reč? Mislim, takšno aplikacijo, da jo res rabiš, ne pa da bi imel sam zato, ker jo pač lahko downloadaš, pa je nikoli niti zaženeš ne, kaj šele rabiš.. Takšnih imam na androidu cel kup, pa se mi zmeri solza utrne, ko moram android telefon dejansko rabit, dela pa nič ne ali pa bolj šašavo.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik damirj pravi:
3rd p.. app za kakšno reč? Mislim, takšno aplikacijo, da jo res rabiš, ne pa da bi imel sam zato, ker jo pač lahko downloadaš, pa je nikoli niti zaženeš ne, kaj šele rabiš.. Takšnih imam na androidu cel kup, pa se mi zmeri solza utrne, ko moram android telefon dejansko rabit, dela pa nič ne ali pa bolj šašavo.

Lej, še Youtube ni spodobne aplikacije...

Tisti myTube, ki ga hvalite, ni dober, se pa da shajati. Facebook ni dodelan, spletnih bank ni....

Sport tracker pa dela
smile-1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.244
7.044
113
Čuj, za predvajanje muzike otroku je tisti YT direktno v IE čisto dovolj. Saj nisi najstnik da bi bral komentratje, sam komentiral, delal playliste, ipd, to pusti deci
smile-1.gif

damirj

Guru
9. maj 2012
5.327
2.425
113
Mislim cela reč.. gledam na google play in je komaj dosegla 10000 prenosov, zadnji update je 2 leti nazaj, očitno razvoj opuščen. Niti na iOSu je ni, očitno je tudi japka zanič.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Ja, če kupiš adroida za 500 ali še več eur, da bo tudi kamera na nivoju, ker v modelu za 200$ iz kitajske, kamera ne bo zadovoljiva.

Pri WP pa dobiš že odlično kamero za mali dinar
smile-1.gif

Za 200 EUR dobiš že kitajca s precej solidno camero, 16mio, lepe barve in ostrina.

Vedno boljši so.

Lumia je kul, ker držiš gumb za fotkič in se takoj vklopi v kamero, torej maš kot fotoaparat. Moto G je imel tudi tak

Samo zaradi fotoaparata imam Lumio.

Aplikacije: imam gps tracker TK102B, kako žalostna je podoba v trgovini, da bi našel kakšno pametno alikacijo pa še tisto ko najdeš, ne moreš po želji nastavit z ukazi.

Pri androidu pa ne veš katero bi snel...

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Čuj, za predvajanje muzike otroku je tisti YT direktno v IE čisto dovolj. Saj nisi najstnik da bi bral komentratje, sam komentiral, delal playliste, ipd, to pusti deci
smile-1.gif

Mi občasno sesuva, ne deluje gladko po menijih, kar konfuzen vmesnik.

Video pa sicer predvaja ok, no pa tudi tu včasih nekaj šteka ali frizne.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.244
7.044
113
Saj veš, da pixli, barve in ostrina, niso pogoj za dobre fotke. Mogoče lepe ja, ampak je razlika če hočeš lepe fotke ali realne
smile-1.gif

Malo dvomim, da se lahko 200$ kitajec kosa s lumio, kar se tiče kamere, ostalo pa itak ne...zaslon, ohišje..

I

Izbrisan uporabnik #488

Ne Lumia, ne kinez, ne delata top fotk, a obojne so na solidnem nivoju, povsem spodobne za razvit in še kaj.

damirj

Guru
9. maj 2012
5.327
2.425
113
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik damirj pravi:

Lej, še Youtube ni spodobne aplikacije...

Tisti myTube, ki ga hvalite, ni dober, se pa da shajati. Facebook ni dodelan, spletnih bank ni....

Sport tracker pa dela
smile-1.gif

Mytube ni dober zakaj.. nauči se odgovarjati v celih stavkih, tako kot so te učili v osnovni šoli.
FB se strinjam, ampak deluje pa kar OK (vsaj zaenkrat bolj hitro in bolj stabilno kot androidna verzija, ta se skoz sesuva), sicer pa imaš še nešteto drugih opcij.

Spletne banke pa odvisno, kakšna obskurna banka, ki ni napredna sigurno res nima aplikacije.. ima pa mobilno spletno stran vsaj? Če še to nima, potem so obsojeni itak na propad, bejž čimprej stran od njih, da ti ne poberejo prihranke :D

I

Izbrisan uporabnik #488

Spletne banke mi obe delata v IE preko certifikata, Abanet in Klik.

Ampak naredili so za telefone posebni namenski aplikaciji, ki pa nista za WP. Malo nerodno je nonstop zoomirat v IE v navadni spletni banki.

Sem pa probal Abamobi, ki je za android. Za prste obliznit, prirejena za pametne telefone... na WP lahko samo sanjam o njej, čeprav se je napovedovalo, da bo...

In ravno tu je problem, mogoče bo kdo vedel...

V čeme je fora, da ne razvijejo še za WP.

p.s.
nekako se ne bom oziral na tvoje nasvete glede pisanja po tem forumu

I

Izbrisan uporabnik #488

Pa si ti sploh kdaj zagnal Mytube?

Za začetek, osnovni meni deluje samo v pokončnem položaju...