Nokia windows phones

kreden1

Pripravnik
5. nov 2010
289
0
16
Ok, glede SMSov, si imel vključeno varnostno kopiranje SMSov? Če ja, poglej v nastavitve sporočil, kjer ti piše "prenesi sporočila od" in izberi daljše obdobje (če ne uporabljaš veliko SMSov). Sicer pa se SMSi sami v ozadju počasi prikažejo, moj telefon je potreboval nekaj ur, da so spet bili vidni.

Če si menjal telefon, vedi, da sta dve Here Drive aplikaciji, še iz časov, ko je bil Here Drive ločen na navadnega in plus (z 8.1 so vsi telefoni dobili plus, vendar v trgovini sta še vedno dve aplikaciji, ampak identični), tako da je to normalno in če boš še kdaj menjal telefon, tega ne bo več (razen če boš menjal na 52x, 62x in 72x).

mr_

Guru
20. sep 2007
9.413
2.764
113
Sms bekup ni bil vkljucen.

Parkrat sem opazil, da je posvetila ikona GPS-a, kljub temu da je bil izklopljen. Zato, ker sem ponekod dovolil spremljanje lokacije? Sem mislil da ce je off je off.

mr_

Guru
20. sep 2007
9.413
2.764
113
Endemondo noce sodelovat po menjavi aparata. Cim stisnem play in ugasnem displey ali grem ven iz aplikacije se ustavi. Reinstall in soft reset nista pomagala.
Pa se nekaj o GPS, sem pozabil, kje je bila debata o Lumijah in natancnosti GPS. Poskus na istem odseku planinske poti, 2 km, 500 visincev, z nekaj zelo strmimi odseki, Lumia 625 'izgubila' cca. 400 metrov, veckrat, natancna nikoli. Sportni tekaski Garmin malo boljsi, Garmin profi tekaski, natancen.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.720
113
ksz....

Kaj dual sim kaj več porabi baterije, če dela samo na eno kartico? Na dve, bi bilo logično da kaj več porabi.

Andi

Pripravnik
18. avg 2007
45
0
6
Citat:
Uporabnik mr_ pravi:
Endemondo noce sodelovat po menjavi aparata. Cim stisnem play in ugasnem displey ali grem ven iz aplikacije se ustavi. Reinstall in soft reset nista pomagala.
Pa se nekaj o GPS, sem pozabil, kje je bila debata o Lumijah in natancnosti GPS. Poskus na istem odseku planinske poti, 2 km, 500 visincev, z nekaj zelo strmimi odseki, Lumia 625 'izgubila' cca. 400 metrov, veckrat, natancna nikoli. Sportni tekaski Garmin malo boljsi, Garmin profi tekaski, natancen.

Hmm, za Endomondo ne vem, meni je Runtastic na 1020 deloval BP, tudi natančen je bil.

I

Izbrisan uporabnik #488

Ne bi vedel.
Maš pdfje
smile-1.gif

http://www.marprom.si/vozni-redi/

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.246
7.046
113
Ma daj, ti PDFji so tak, da človek mine.

Sem mislil kaj bolj na izi, vpišeš začetno postajo, izstopno in potem dobiš vozni red + morebitne prestope. ali pa če glede na GPS pozicijo kar dobi trenutno lokacijo in ti predlaga najbližjo postajo, da se vkrcaš...ampak ja...to je menda too much, bomo potem old fashion way, na srečo imajo dnevno karto, tako da lahko tudi zalutam kam
wink-1.gif

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.720
113
ksz...

Kaj sem prov vidu, da ne obsstaja notification light za Lumie?
hysterical-1.gif

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.720
113
Piše, da bo isti model. Samo orenk nabrit, torej evropejci že takoj kupijo "zastarel" model.

damirj

Guru
9. maj 2012
5.327
2.425
113
"It is still unclear, whether this new Lumia device will, in fact bear the exact 640 XL branding ". Ker gre itak samo za govorice, je še preuranjeno trditi, da bomo mi dobili zastarel model.

matofill

Guru
18. sep 2008
3.703
772
113
Ima kdo iskušnje in pa kako in katero z zamenjavo baterije v Lumiji 1020 ? Rad bi pa realni čim močnejšo baterijo, ker imam cel dan BT prižgan, ki žre vire.......