Nokia windows phones

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.511
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Zakaj pa bi potreboval in zakaj ima telefon potem UVOZ iz sim, saj imaš itak vse v oblakih (google, outlook in oboje povezano)...

?

Skratka ma ali nima?

Predstavljaj si takole... imenik v mobilniku je velika steklenica, imenik na SIM kartici pa majhen kozarec. Vsebino polnega kozarca z lahkoto spravis v steklenico... obratno pa vsebino polne steklenice tezko spravis v majhen kozarec... Pac imenik na SIM kartici je omejen... in sicer lahko vanj spravis ponavadi samo 250 zapisov, ki lahko vsebujejo zgolj ime z omejenim stevilom znakov in telefonsko stevilko... Imenik v mobilniku pa ima lahko precej vec podatkov...

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.511
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
In zakaj bi 70+ starostnik v današnjem času sploh uporabljal pameten telefon?

Recimo zato, da se sporazumeva s potomci, ker ni celo življenje drkal tako kot ti. (Upam, da boš še vnaprej)

On topic: Kontakte iz starega LG androida sem uspešno zvozi preko modrega zoba na lumnio, ampk vsi dosedajšnji nasveti mi ne koristijo.

Nokia ima to pac dorbo reseno... Sem tudi zadnjic iz Sony Ericsson Elm prenesel imenik in sporocila na Lumio 530 ...

Mimogrede... velikokrat berem tole napako
smile-1.gif

lumia-lumnia-lumina-20141220-084102.jpg

I

Izbrisan uporabnik #488

Jaz sem si zadevo rešil za bodoče tako, da sem povezal kontakte MSja in Googla, podvojene združil, tako da imam na obeh accountih enako stanje.

Ko menjam telefon gredo stiki iz oblaka z mano. Pa CSV datoteko tudi lahko naredim v people...

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.174
490
83
Na lumii 530 noce prenesti zemljevidov. Ven vrze enkrat med 10-35% prenosa. Napise Trenutno ne moremo do knjiznice zemljevidov. Poskrbite, da bo letalski nacin izklopljen in preverite delovanje mobilne podatkovne povezave ali povezave wi-fi ter poskusite znova. Enako je napisalo tudi prejsnji teden. Zemljevid malte mi je pa preneslo, slovenije pa noce. Kaksna ideja?

brunobruno

Fizikalc
3. feb 2012
2.146
50
48
KO prenašaš, ne hodi v telefonu nikamor in pusti da ti potegne do konca. Ker ni multitaskinga sklepam da prekine prenos in gre od začetka.

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.174
490
83
Citat:
Uporabnik brunobruno pravi:
KO prenašaš, ne hodi v telefonu nikamor in pusti da ti potegne do konca. Ker ni multitaskinga sklepam da prekine prenos in gre od začetka.

Je skos v meniju od zemljevidov, skrbim, da se ekran ne zatemni, vseeno ne gre. Prejšnjič sem pač mislil, da jim kaj serverji ne delajo, ampak sedaj pa že ne more biti naključje.
Še kakšna druga ideja?

Sijan

Fizikalc
3. sep 2007
2.265
0
36
Vprasanje, kje je tezava...
Predlagam, da zbrises aplikacijo in vse zemljevide, ter nato nazaj instaliras.

map

Guru
6. jul 2008
7.860
1.963
113
najrajš na babi
pred časom je pri meni bilo enako, napaka je bila zgleda na serverjih, ker je kak dan pozneje normalno preneslo. Ko prenašaš ne zapiraj, pusti, da se do kraja prenese. Naj se ti zaslon ne ugasne, dokler vsaj nekaj ni preneseno. Naprimer, ko ti je črtica že zrastla na nekaj procentov lahko mirne duše pustiš, da se zaslon ugasne.

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.174
490
83
Aplikacija je itak privzeta Zemljevidi od nokie. Zemljevide sem že pobrisal, vedno prenese kakšnih 10-35%, nato vrže tisto obvestilo. Problem je, ker telefon ni moj in dvakrat sem ga dobil v roke, pa vedno je bila enaka zgodba. Kot sem rekel, zemljevid Malte je pa recimo normalno preneslo, Slovenije pa noče.