Nokia windows phones

I

Izbrisan uporabnik #488

Včeraj mi ni delal "ohranjevalnik baterije", ko sem kliknil na porabo. Bi moralo pokazati aplikacije pa je vrglo ven.

Se moral restartirat volume up+power, da je zbralo telefon.

Program Here+ oz Drive že dolgo nobenih popravkov, stagnira, Kamera Nokia ne delajo nič, da bi se hitreje odpirala, čeprav so to trdili v popravku aplikacije.

Pri nastavitvah niso zadeve po abecedi ali neki drugi smiselni ureditvi.

Veliko je softwerskih nedoslednosti, tudi notification, ki ima samo 4 polja...

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.288
7.055
113
Bolj kot ne si napisal osebne stvari, ki te morijo, nekoga drugega pa mogoče ne.

I

Izbrisan uporabnik #488

To, da na fotkič čakaš, da se zbere, ko gre kakšna mimo, je objektiven problem
smile-1.gif
ne?

I

Izbrisan uporabnik #488

Zadnjič sem mel beto pa je naslednji dan prišel final, no da vidimo

p.s.
morda je malenkost hitrejša, minimalno, se tudi zgodi da napiše "loading"

Resolver

Fizikalc
18. jun 2008
1.836
0
36
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Včeraj mi ni delal "ohranjevalnik baterije", ko sem kliknil na porabo. Bi moralo pokazati aplikacije pa je vrglo ven.

Se moral restartirat volume up+power, da je zbralo telefon.

Program Here+ oz Drive že dolgo nobenih popravkov, stagnira, Kamera Nokia ne delajo nič, da bi se hitreje odpirala, čeprav so to trdili v popravku aplikacije.

Pri nastavitvah niso zadeve po abecedi ali neki drugi smiselni ureditvi.

Veliko je softwerskih nedoslednosti, tudi notification, ki ima samo 4 polja...

Snecer, kateri avto voziš (da ga grem takoj kupit).
grin1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.288
7.055
113
wink-1.gif

Bolj ko to, me jezi da včasih fokusira tako dolgo...ampak imam 512MB napravo, tako da ne pričakujem čudežev...če pa bi imel 930, pa bi mi verjetno šlo v nos, če bi bili enaki problemi, pa dvomim da so

I

Izbrisan uporabnik #488

Malo bolj bodo morali delati na popularnih in nujnih aplikacijah.

Ker je nerodno, ko kaj iščeš, pa je vse samo za konkurenco.

Aja, če nisem še pohvalil.

V avtu pa Lumia 925 odlično deluje preko BT (clio iv), napram Motoroli se takoj poveže.

Skratka bi bil nek potencial, samo čas jih prehiteva, to je segment, ko če zamudiš, te ni.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.288
7.055
113
Kaj šele, če bi uporabljal Cortano, tisto baje tudi lepo delo v navezi s avto BT sistemom.

Aplikacije pa škoda ja, osebno pogrešam zelo samo eno, tako da bom preživel
wink-1.gif

kreden1

Pripravnik
5. nov 2010
289
0
16
Evo Snecer, danes je Nokia posodobila karte na Here Maps in Drive. Zgleda, da te res poslušajo.

Sicer meni mi preverja za posodobitve v nedogled, najbrž zaradi navala, bo treba malo počakat. Sporočilo za javnost je pa že zunaj: http://360.here.com/2014/08/07/better-maps-detail/

Edit: Mi je uspelo posodobiti karte

Nazadnje urejeno:

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Here maps - drive+ : Slovenija - 145.9 mb, Hrvaška - 182.9 mb, tud jst posodobil dele. (Lumia 1520)

Nazadnje urejeno:

Mato

Majstr
3. okt 2007
2.093
406
83
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
To, da na fotkič čakaš, da se zbere, ko gre kakšna mimo, je objektiven problem
smile-1.gif
ne?

Kateri kompakt se pa tako hitro prižge?
Če hočeš hitrost, je rešitev DSLR, vse ostalo so kompromisi.

I

Izbrisan uporabnik #488

Evo
2062792-wp_ss_20140807_0006.png

Priponke

• 2062792-wp_ss_20140807_0006.png
    2062792-wp_ss_20140807_0006.png
    52,9 KB · Ogledi: 175

srv

Fizikalc
27. avg 2008
1.488
29
48
Snecer napisal: ... Ja, fotkič je na nivoju kompakta, lepe barve naredi, celo prelepe, ker v naravi niso takšne take žive ...

Izjava leta
smile-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Jaz imam res delno barvno slepoto, ampak fotke so potem precej žive,še za mene.

To je delo picase najbz, v naravi ni tak zivo ali 😊 saj oa vem kaj fotkam.

Program odstrani šume in še kaj, eni prav pretiravajl in to objavljajo kot nne vem kaj.

Je prevec umetno

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.381
178
63
38
Kako ste kaj zadovoljni z baterijo po zadnjem update-u (developer)? Meni jo je danes v 14h 44min skurilo na 42%.
shocked-1.gif
In to Lumia 720, ki je znana po malo boljši bateriji. Pa sem naredil soft reset kmalu po update-u, zgleda bo treba še enega na hard naredit.

Do danes sem imel povprečje tam okrog dveh dni z vklopljenim wifi in GPS.

Azgard

Pripravnik
5. feb 2011
688
0
16
Evo mam Lumio 930 par dni, zadevca je zakon, filing v roki sploh ni nič ceglasta ali težak, prav eleganten mobitel, kot bonus pa je Oranžna barva zakon! Pogrešam kako 2:3 razmerje fotk. 16:9 je namreč zanič, 3:4 pa bom nekak preživo, malce manj kvadratno bi si vseeno želel, na prejšnih telefonih mi je bilo vseeno, tega pa sem pač kupil tudi kot kompaktni fotič:)
Zaenkrat me moti samo to, da veliko aplikacij ne podpira landscape načina. Ter pa to, da če imam nastavljen 5MP+19MP zajemanje fotografij OneDrive uplovda bodisi preveč veliko 19MP fotko, bodisi stisnjeno 2MP fotko, nikakor pa noče 5MP fotke uplovdat... (razen če pač izklopim zajemanje 19MP fotke)
Jaz bi preferiral, da so 19MP fotke pospravljene v ločen folder in se avtomatsko po recimo 30 dneh izbrišejo, pač za refrejmanje in za urejanje direkt iz telefona. Pa magari za napredne uporabnike še nastavitev da ta ločen folder tudi sihroniziraš z OneDrive.

Baterija med pripravljenostjo je zakon, samo dober procent na uro sem ocenil(bolj približna ocena sicer), je pa baterija dokaj švoh kar se tiče dejanske uporabe telefona. Nekaj takega kot so že rewievi povedal, ene 6 ur aktivnega igračkanja z telefonom in gre baterija najbrž.