Nokia windows phones

Ledenko

Guru
18. jul 2011
2.572
940
113
A mogoče kdo ve, koliko prostora rabi WP za rezervo (glede na to, da na cca. 2,5GB praznega prostora ne gre naložiti Fifo 14, ki ima 888MB)?

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
888MB je pred inštalacijo, torej DL. Namestitev lahko zavzame precej več prostora. Poskusiš lahko namestitev preko SD kartice, mogoče bo šlo tako, ker DL ne bo zavzemal prostora.

Ledenko

Guru
18. jul 2011
2.572
940
113
Problem je, ker je nimam oz. uporabljam samo 8GB notranjega spomina. No, mogoče v starem telefonu najdem še 2GB kartico :D

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.613
2.420
113
Pomurje
Citat:
Uporabnik titov pravi:
Haha.
smile-1.gif
kateri telefon imaš to? Pri drugih appih se to tudi dogaja?

Lumia 925. Kaj vam dela vse normalno?

Sijan

Fizikalc
3. sep 2007
2.265
0
36
Verjetno je razvijalec aplikacije po posodobitvi pozabil blokirat zaklep telefona. Seveda,se to ne sme dogajat in pri ostalih igrah tega ni, razen ce ne bi vplivalo na igralskobizkusnjo.

sdpa

Fizikalc
29. mar 2012
1.377
0
36
London
Obišči stran
Groza. Močno odsvetujem vsem windows telefona, ker je podpora za en ku*ac. Da ne začnem s tem, da je sistemska aplikacija za koledar na telefonu za en drek, naj povem, da je tudi Live Calendar na računalniku zanič. Mislim, da ne gre enega usranega eventa vpisat pa tudi ne vem. Server Validation error, karkoli naj bi to pomenilo. Ni prvič, to se konstantno dogaja. Uglavnem, res, sem lastnik Lumie 920, sicer tehnično dober telefon, a Windows podpora je res zanič. In zgleda, da nič prav veliko ne delajo na izboljšavah. groza, res...

Alijen

Fizikalc
25. jan 2009
1.343
5
38
V goricah
Jaz vpisujem evente redno in se tudi samodejno sinhronizirajo z outlookom
smile-1.gif
Ne vem kje je težava ampak ta star pri meni dela.

Še odgovor na velikost igre:
Fifa 14 1,1GB
Asphalt 8 1,4GB

Nazadnje urejeno:

Sijan

Fizikalc
3. sep 2007
2.265
0
36
grin1.gif

Jaz bi vsem odsvetoval Android, ker tekoče ne delajo najbolj osnovne funkcije...

Zdaj pa resno.. Meni dela koledar čisto ok in nobenih errorjev ne izpisuje, sinhronizira dobro. Kar se searcha tiče in mesečnega/tedenskega pogleda je res, da ni najboljši in bo kot zgleda z WP 8.1 tudi rešeno. Search sicer lahko rešiš z dodatno aplikacijo iz marketa, ki išče po celotnem telefonu oz. označiš po čem išče..

Daj poskusi še app: Chronos calendar

Sijan

Fizikalc
3. sep 2007
2.265
0
36
Citat:
Daj poskusi še app: Chronos calendar
Tole res poskusi, malo bolj testiram in je res super! Hiter, pregleden, dober mesečni, dnevni in tedenski pogled. Sinhronizira z obstoječim koledarjem (outlook, google) ali pa imaš opcijsko vse lokalno.
Dober live tile z res 100 možnostmi personalizacije, prilagodiš po čisto svojem okusu.

Chronos_Calendar_Screens.jpg

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Ugibanja so, da mogoče najavijo uro tam - če je bil kdo pozoren na zgornjem gifu se pojavi tudi ura.

Mraz

Pripravnik
13. nov 2010
135
0
16
Tudi jaz sem končno postal ponosen uporabnik Windows Phone 8.. Sem prej imel Nokia Lumia 800 in mi je super telefon pa vse ampak sem pogrešal nove aplikacije za storitve ki jih uporabljam.. In sem prejšnjič kar skočil v SiMobil in si nabavil Lumio 625, ima slabšo kamero in manj internega prostora, ampak me že jutri čaka v nabiralniku 16Gb kartica, tak da bo še več placa kot na stari lumii 800..

Bi si nabavil 925 ampak mi je malo predraga za moj študentski žep..

map

Guru
6. jul 2008
7.860
1.963
113
najrajš na babi
Jest sem pa kr 620 nabavil. Super telefon za 150 EUR, androide scat pelje na celi črti. Za maile, občasni internet, klici, SMS/MMS, viber, skype in še nekaj osnovnih zadev je odličen, čeprav nekateri trdijo da je podhranjen. Mi pa ta velikost okoli 4 inče zelo odgovarja, ostali so preveliki. Za to je doma ipad.