Nokia N97

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Ja, ne vem zakaj pri "high-end" seriji, kar N je, uporabljajo tako "cheap" materiale. N95 je čist v p+zdi, N95 8GB je malo bolje, sem pa imel zadnjič N96 na testu - sama plastika, kot, da bi bil telefon kitajski ponaredek.
Pri takih cenah, bi morali telefoni imeti vsaj ALU ohišje...

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
titanium-kevlar
evil.gif

Viper_XXL: Yes!

No, mogoce bo pa Nokia za prihajajoce N serije le malo popravila kvaliteto izdelave..

xXx

Pripravnik
30. avg 2007
997
0
16
Citat:
Uporabnik _jolly_ pravi:
okoli januarja, februarja. imenuje pa se nokia 5800

Znam 5800 , a u mislima imam kako top E serijo ali N brez tipk i TS

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Citat:
Uporabnik Jabe pravi:
zanimiv mehanizem. samo to mora biti pa res dobro narejeno.

Mehanizem je zgleda da isti, kot pri htc tytn 2. In je zelo uporaben, ker lahko telefon imaš kot kakžen mini TV na mizi in normalno gledaš kot v LCD.
Kar se pa izdelave tiče, pa dvomim, da nebo nič skripanja in podobnega. Tudi diagonalna tipka poleg tipk za klicanje je kar nekaj...
sprasujem se.gif
Lahko bi bla touch varianta, ali pa še boljše, če je sploh nebi blo.

Sicer pa, mi zdaj več pomeni , da je telefon tanek z dobro virtualno tipkovnico, kot pa "cigl" s pravo qwerty.

Je pa vsekakor pohvalno, da je tudi nokia zašla v touchscreen vode.
grin1.gif

Sunshine

Pripravnik
23. jul 2008
84
0
6
Verjetno zato taka kvaliteta izdelave, da folk večkrat kupi nov telefon
smile-1.gif

Sicer pa je moja N95 po enem letu kot nova, slider isti kot je bil na začetku, sploh nimam nekih pripomb na izdelavo - seveda je vedno v etui-ju, ker drugače bi bla verjetno druga zgodba
tongue-1.gif

AXi0N

Fizikalc
9. sep 2007
1.014
0
36
Potem pa imas sreco... ali kako naj drugace rečem
rolleyes-1.gif

Sem imel N95 8GB 2 meseca in je že začelo pokat, prav tako je slider imel "luft". S telefonom sem delal zelo previdno, prav tako ni bila kitajska roba ampak je bil made in finland.

Nekako me Nokie po izdelavi vec ne prepričajo, razen serija E.

Moongoose

Pripravnik
12. apr 2008
718
1
16
41
Izgleda zelo zanimivo, mogoče pa le ne presedem na HTCje. Edina stvar ki bi si jo šđe želel na tem telefonu je osem smerni D-pad. Resno, tele S60 nokie so bile vedno idealne za igranje igric, saj se glede na to da na njih že dobro delujejo emulatorji za 16 bitne konzole (kam smo prišli, se še dobro spomnim časov ko je moj namizni računalnik hudo sopihal ob poganjanju emulatorja za Super Nintendo) ponašajo z veliko zzbirko iger, edino kar onemogoča igranje dosti njih je nenatančen 4 smerni D-pad. Uporaben za sprehajanje po menijih, za kaj več pa že težko.

motoristic

Fizikalc
18. avg 2007
1.319
21
38
Ljubljana
Samo symbian,.... ne vem, bomo videli. Vem, da je WM tak kakršen pač je, a sem se ga navadil v nulo in... mi symbian ne potegne.