Ma daj ne nabijaj...
Par postov prebereš na nekemu forumu pa že vse veš o meni in kaj mi je všeč. Men so všeč avtomobili nasploh in pri vseh mi je kaj všeč kaj pa ne. Skoraj vedno mam drugo znamko in avte pogosto menjam, vozim od drugih ipd. Na nemcih mi marsikaj ni všeč VAG grupa mi razen Audijev res ni vredna prav veliko, japonci na drugi strani majo spet čisto druge felerje in je odvisno kaj ceniš.
Tesla... tesla zame pa je povsem druga zgodba. Polno kosov na Tesli je meni izredno všeč in nekaj zadev bi izvedel povsem enako. Všeč mi je to, da če se da se nič ne špara z zmogljivostjo motorjev, izredno všeč so mi steklene strehe in preglednost, všeč so mi temne Aero feltne in veliko dizajnerskih potez, všeč mi je izgled sedežev, uporaba alkantare na stropu ipd. Sigurno spravim skupaj en A4 spisek samih pohval čez celotno paleto samo...
Grozno mi je to, da ta ameriški polizdelek nosi ime po pravem geniju. Najdem eno napako? Kje se lahko sploh začne? Boš komentiral odpuščanja? Popuste, ki na teslo nikoli ne bodo. Neregistrirani avtomobili, laži o rezervacijah, laži o funding secured za 420$ po delnici, doxxanje in grožnje ljudem, boosterji, da bo Roadster lebdel, njegov "tunel" zgrajen za malo denarja in rešitev prometa v mestih lol... kje sploh začeti, mogoče so avti res še najboljša stvar. :S
e-tron pa je konkretno težek SUV, izbrat EV, ki ti ustreza pa res ni rocket science...pogledaš realne cifre oz. ga testiraš in točno veš ali ti ustreza ali ne. Noben ga ne bo kupil in jamral, da se ne more vozit tedensko v Berlin. Če range ne zadošča pač ne kupiš EVja nasploh, čakaš na solid state baterije in je to to.