Nokia N97 pri Tušmobilu, Simobilu in Mobitelu

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Mater, men so tudi VSI telefoni do sedaj delali pa sem jih imel ogromno, trenutno imam tri, stare od 5 let do pol leta in vsi delajo. Me prav zanima, kaj eni zganjate s temi telefoni, da neprestano crkujejo.

Mare2

Guru
18. avg 2007
5.014
-1.287
113
Sory, sem mislil, da prodajaš mobilne aparate.
smile-1.gif

Sicer pa večina uporabnikov GSM-jev ne meče v WC školjko. Slaba primerjava.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Pri hisi je se moja Nokia 7110, ki je bila ena izmed prvih, ki so prisle v Slovenijo... to je bilo jeseni leta 1999 ... Se danes jo ima v uporabi zena in se vedno deluje brezhibno ... Res pa je, da so takrat pri Nokii delali bolj kakovostne mobilnike kot danes...
smile-1.gif
... Pa tudi ostali proizvajalci so delali kakovostnejse aparate...

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik Mare2 pravi:
Sory, sem mislil, da prodajaš mobilne aparate.
smile-1.gif

Sicer pa večina uporabnikov GSM-jev ne meče v WC školjko. Slaba primerjava.

Prodajam samo tiste, ki sem jih sam kupil in so jih izrinili novi modeli
smile-1.gif
...

Nisem pa nikjer napisal, da vecina mece mobilnike v WC... sem napisal en primer... In ker kar dosti spremljam mobilno tehnologijo in raznorazne forume ... vem, da nekateri mobilnikov prav nic ne pazijo... predvsem poleti je velikokrat problem uporaba na plazi,.... spomladi in poleti je problem veliko vlaznega vremena... pozimi pa temperaturne razlike in kondenzacija vlage ...

Je pa zelo veliko odvisno, kako uproabnik ravna z mobilnikom... Verjamem, da se dolocen odstotek mobilnikov pokvari tudi "kar tako"... in da je lahko kaksen primer tudi tak, ki je bil ze v trgovini napacno skladiscen (posiljka ostala kje na dezju,...) in se zato pojavi problem z oksidacijo oz. to, da indikatorji v notranjsoti aparata pokazejo povecano prisotnost vlage, kar je dostikrat razlog za zavrnitev garancijskega popravila... In se vedno trdim, da Nokia pri tem ni izjema... Tudi pri ostalih znamkah se to pojavlja... Je pa tako, da je najvec mobilnikov v uporabi ravno Nokii ... in se tako verjetno "glasneje" slisi tarnanje oskodovanih uporabnikov ...

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
Ah Jest no, sej vsi vemo, da si Rdeč po duši
aplauz.gif

Ce mislis "rdec" kot Mobitelov uporabnik, te moram razocarat... Primarno sem namrec "zelen"... in operater se zacne s crko "S" in ne tisti "zelen", ki se zacne s "T"
smile-1.gif

Vendar sluzbeno nimam nobene zveze z mobilno telefonijo... to je samo v prostem casu...