Nokia N95 8gb

Likalnik

Pripravnik
10. nov 2007
544
11
18
40
Bled
Sedaj imajo ta telefon že na telerayu, res je hud sam kakor sem videl kako se ga je sensei hitro znebil, me u izi mineva, nočem dati celo premoženje zanj potem bom pa ugotovil da držim v roki en šit kateri mi bo ob močnejšem stisku počil. Prebral sem tudi glede baterije, vedel sem da ni glih nevem kako dobra, samo da jih pa filate vsak dan (N95) to si pa tudi nisem mislil, N95 8gb ima boljšo baterijo samo nevem če zlo fejst.

sensei

Pripravnik
11. okt 2007
83
0
6
N95 8GB vsekakor ni slab multimediski pripomoček, ni pa toliko boljši, ker dobiš navadno novo N95 za pol cene.

xXx

Pripravnik
30. avg 2007
997
0
16
Citat:
Uporabnik Likalnik pravi:
Sedaj imajo ta telefon že na telerayu, res je hud sam kakor sem videl kako se ga je sensei hitro znebil, me u izi mineva, nočem dati celo premoženje zanj potem bom pa ugotovil da držim v roki en šit kateri mi bo ob močnejšem stisku počil. Prebral sem tudi glede baterije, vedel sem da ni glih nevem kako dobra, samo da jih pa filate vsak dan (N95) to si pa tudi nisem mislil, N95 8gb ima boljšo baterijo samo nevem če zlo fejst.

Velik ekran + ogromno funkcij zahtevajo visoko porabo baterije.

In malo neprimern izraz je da za N95 rečeš da držiš v roki šit. N95 še vedno velja za enega najboljših če ne najboljši multimedijski GSM.

ArmanI

Pripravnik
27. okt 2007
608
0
16
Citat:
Uporabnik xXx pravi:
Citat:
Uporabnik Likalnik pravi:

Velik ekran + ogromno funkcij zahtevajo visoko porabo baterije.

In malo neprimern izraz je da za N95 rečeš da držiš v roki šit. N95 še vedno velja za enega najboljših če ne najboljši multimedijski GSM.

Res je N95 je po moje še vedno the best telefon, pa nek sem zasledil, da ima drsnik luft, pri men ga ni opazit. So mogoče kej spreminjali to? al se s časom pojavi?

crashednburnt

Majstr
Osebje foruma
20. jul 2007
8.746
434
83
Goriška
www.avtopro.si
Ne, te govorice širi skupina snobov, ki kupijo telefon zato, da so glavni na vasi. Koristijo pa funkcije, ki jih je imel že Ericsson GA628. Sicer ima slider res nekoliko "lufta", vendar je ta minimalen in, vsaj zame, popolnoma nemoteč.

Likalnik

Pripravnik
10. nov 2007
544
11
18
40
Bled
Vem da je najbolši telefon zaenkrat, samo koliko kritik sem slišal glede izdelave tega telefona, da ne morem verjeti da je res lahko tako slaba plastika. Glede lufta sodelovc ima ta telefon in ima luft drsnik, baje da že od vsega začetka, pač imaš srečo in nimaš problemov s tem.

Likalnik

Pripravnik
10. nov 2007
544
11
18
40
Bled
Ej crashednburt nism noben snob, pač kupujem telefon in me določene stvari zanimajo, nism se jest zmislu da telefon ni najbolje narejen, pač si tudi sam rekel da ima res nekoliko lufta, koliko je zate ta NEKOLIKO je pa spet druga pesm, če dam za telefon 400€ ma da nima nč lufta, drugače ga raj nimam.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Telefon je res po tehnicno plati odlicen... sama izdelava pa je res na precej precej nizkem nivoju. Za mobilnik, ki kosta toliko denarja, bi se ze spodobilo, da uporabijo kakovostnejse materiale in bi bilo teh pritozb veliko manj...

Sam ga imam od letosnjega poletja... in je bil po se ne enm mesecu uporabe tak, kot bi ga uporabljal nekdo, ki dela v avtomehanicni delavnici ima cel dan smiraste roke... Pa ni umazan... ampak se barva obrablja... Sem ze bil na Telerayu s tem, pa so rekli, da je kriva torbica (bil je nosen nekaj casa v Nokiini usnjeni torbici, nekaj casa pa v eni Sony Ericssonovi (mogoce je to narobe, ker je Sony Ericssonova
evil.gif
)... in noben drug telefon, ki sem ga nosil v tej torbici se ni bil po niti ne tako dologtrajni uporabi tak (razen prej je bila taka se Nokia N73) ...

Pri kakovosti uproabljenih materialov ohisij so (vsaj pri N seriji) udarili precej mimo. E serija je pri tem veliko boljsa...

sensei

Pripravnik
11. okt 2007
83
0
6
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Telefon je res po tehnicno plati odlicen... sama izdelava pa je res na precej precej nizkem nivoju. Za mobilnik, ki kosta toliko denarja, bi se ze spodobilo, da uporabijo kakovostnejse materiale in bi bilo teh pritozb veliko manj...

Sam ga imam od letosnjega poletja... in je bil po se ne enm mesecu uporabe tak, kot bi ga uporabljal nekdo, ki dela v avtomehanicni delavnici ima cel dan smiraste roke... Pa ni umazan... ampak se barva obrablja... Sem ze bil na Telerayu s tem, pa so rekli, da je kriva torbica (bil je nosen nekaj casa v Nokiini usnjeni torbici, nekaj casa pa v eni Sony Ericssonovi (mogoce je to narobe, ker je Sony Ericssonova
evil.gif
)... in noben drug telefon, ki sem ga nosil v tej torbici se ni bil po niti ne tako dologtrajni uporabi tak (razen prej je bila taka se Nokia N73) ...

Pri kakovosti uproabljenih materialov ohisij so (vsaj pri N seriji) udarili precej mimo. E serija je pri tem veliko boljsa...

Še posebno E51
cheer.gif

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.900
640
113
Do tega zaključka, da se na E51 tudi po več mesecih uporabe barva ne obrabi, si prišel po treh dneh uporabe?
confused-1.gif

ArmanI

Pripravnik
27. okt 2007
608
0
16
Se da v koledarju nastavt, da ti pr osebah ki imajo vnešen rojstni dan v imeniku v koledarju to izpiše, in da te opozori na dan ko ima rojstni dan?

xXx

Pripravnik
30. avg 2007
997
0
16
Citat:
Uporabnik ArmanI pravi:
Se da v koledarju nastavt, da ti pr osebah ki imajo vnešen rojstni dan v imeniku v koledarju to izpiše, in da te opozori na dan ko ima rojstni dan?

Mislim da ne, lahko pa instaliraš aplikacijo da te opozori na rojstni dan (birthday reminder se imenuje ce se ne motim)

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Pol pa vzami 88xx serijo, ce hoces super izdelavo. Ce so ti funkcije pomembne, vzami pa n95..

nejc111

Pripravnik
15. sep 2007
600
12
18
kupil sem ga v mobisvetu za 660€. telefon sem plačal naslednji dan je bil pri meni doma. pvi občutki fenomenalni. drsni sistem je popolnoma fiksen in se ne maje popolnoma nič.softwae napram n95 odličen. veliko izboljšav. všeč mi je ker lahku slikaš sliko takoj brez da bi jo izostril.dobro je če morš kej na hitr slikat. ni mi žou da sm jo zamenu za obično n95.