Nokia N95 8gb

ArmanI

Pripravnik
27. okt 2007
608
0
16
Jebat ga sai je tudi Windows kao multitasking ha ha ha
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

nejc111

Pripravnik
15. sep 2007
599
12
18
v telerayu bo cena 729€...preverjeno....

a mogoče ve kje jo lahko trenutno dobim?

ArmanI

Pripravnik
27. okt 2007
608
0
16
Citat:
Uporabnik nejc111 pravi:
v telerayu bo cena 729€...preverjeno....

a mogoče ve kje jo lahko trenutno dobim?

Kdai pa bo na Teleray-U?

Samo 29€ dražja od zadjšne?

ArmanI

Pripravnik
27. okt 2007
608
0
16
Mogoče kdo kei ve kdai pride k Mobitelu al pa Simobilu? Še letos al drugo leto? Bi kupu n95 pa če pride kej kmav n95 8gb se nebi rad nasrav za par tednov...

Nazadnje urejeno:

xXx

Pripravnik
30. avg 2007
997
0
16
Citat:
Uporabnik ArmanI pravi:

Mogoče kdo kei ve kdai pride k Mobitelu al pa Simobilu? Še letos al drugo leto? Bi kupu n95 pa če pride kej kmav n95 8gb se nebi rad nasrav za par tednov...

Ce bi bil Bitch_Muchanon normalen clan / moderator bi napisal kdaj SiMobil pricakuje N95 8gb, bi tudi napisal kak se obnese v praksi itd. Tak pa vidiš misli da je boga za jajca primo in se dela pomembnega, samo ne ve da tisti ki je res pomemben, se ne rabi delat pomembnega. On pa kot študent pri SiMobilu misli da je najmanj vecinski delnicar SiMobila.

Ce vprašaš v forumu avtomobilizem BlueGTIja boš vedno dobil strokoven odgovor in bo vedno pripravljen razložit karkoli je njegovo bliznje področje, medtem ko Bitch_Muchanon vse kar vidim je da piše hvalospeve kaki zakon je SiMobil. Ga vprasas nekaj glede iPhona, ignorira, ga vprašaš nekaj glede N95 8gb, tudi ignorira. Na srečo je tukaj "Jest" ki tudi zna pomagat in razložit. Tudi MViper vedno pomaga če ga kaj vprašaš.. Tak da ostali moderatorji so vredu, skoda ker Bitch kvari povprecje. Mogoče pa Bitch_Muchanon ni prepotentno budalo, ampak le nima pojma pa je raje tiho... tak da ne smemo prehitro sklepat. Sej ponavadi študentom ki se na vratih SiMobila smehljajo in po mestu nosijo SiMobil ortosmart kapo ter majco ne dajo veliko informacij...

Teleray pricakuje N95 8gb januarja, torej bo verjetno mobitel jo imel takrat v ponudbi.

Nazadnje urejeno:

Bitch_Muchanon

devil's bitch
21. jul 2007
1.165
0
36
Metropola
bonk.gif

Dobro vem, če in kdaj bo N95 8GB na voljo.
Vem še za mnogo stvari o npr. Nokii o katerih ti lahko samo sanjaš pa so take narave, da se o njih ne razpravlja.
Strogo ločujem službo in debatiranje z rajo po forumih.

Zdaj se ti pa opravičujem, ker ti ne bom namenil več dragocenega časa - grem v vrsto za bone in po novo napotnico za november.

xXx

Pripravnik
30. avg 2007
997
0
16
Citat:
Uporabnik Bitch_Muchanon pravi:

bonk.gif

Dobro vem, če in kdaj bo N95 8GB na voljo.

Vem še za mnogo stvari o npr. Nokii o katerih ti lahko samo sanjaš pa so take narave, da se o njih ne razpravlja.

Strogo ločujem službo in debatiranje z rajo po forumih.

Zdaj se ti pa opravičujem, ker ti ne bom namenil več dragocenega časa - grem v vrsto za bone in po novo napotnico za november.

Kdo pa si ti da boš ti meni reko raja ? Kaj si dosego v zivljenju da se imas za nevem koga ?

Zapomni si to, ČE bom vstopil v simobilov center, se boš ti mogo meni slinit, ne jaz tebi. In moje delo je tako, da se JAZ ne rabim slinit nobenemu. Zato ne ti meni o raji.

Nazadnje urejeno:

xXx

Pripravnik
30. avg 2007
997
0
16
Citat:

Ne mešaj Simobila in mojih komentarjev na forumu.

In nikar se ne petelini, saj je samo poceni provokacija.

Glej vsako delo je spoštovanja vredno, ne glede na to kako je

In glede na to da imaš več podatkov o GSMih kot jaz in mnogi tu od nas, ker je to tvoje podrocje, potem bi lahko kdaj kaj povedal če te normalno vprašamo. Ne pa da te kulturno vprašam ti pa niti ne odgovoriš, tu se pokaže kultura človeka.

Nazadnje urejeno:

xXx

Pripravnik
30. avg 2007
997
0
16
Citat:
Podatek o ceni so ti priskrbeli drugi, za cene pri operaterjih boš pa še malo moral počakati.

Basta.

Dobro veš na kaj ciljam - te normalno vprašam nekaj glede iPhona na PM, ker baje jih imas ti nekaj doma in jih odklepas, pa niti odgovora nazaj ni blo .

In je blo to tak težko že prej napisat kar si zdaj napisal ?

PS: Hvala za odgovor.
aplauz.gif

sensei

Pripravnik
11. okt 2007
83
0
6
Bitch povej raje kako je izdelana N95 8GB, ali kaj miga, kvaliteta ohišja, koliko drži batarija? Jutri jo bom kupil pa me zanima, pa ODGOVORI. Lp

Bitch_Muchanon

devil's bitch
21. jul 2007
1.165
0
36
Metropola
Kvaliteta izdelave je na enakem nivoju navadne N95 - ohišje sicer še nič ne pleše, ni lufta.
Baterija je večja 1200mAh in pri meni zdrži cel dan.