Nokia N95 8gb

Matko

pohodnik
18. jul 2007
5.609
710
113
Citat:
Uporabnik xXx pravi:
Seveda.. saj razlike med N95 in N95 8 gb so minimalne - malo vecji ekran (2,6" --> 2,8", vendar enaka resolucija), boljsa baterija, več rama ter 8 gb notranjega spomina. Manjka pa lens cover. Vse aplikacije ki delajo na N95 8gb delajo tudi na N95 in obratno, saj imasta oba enako verzijo symbiana.

Manjka tudi microSD kartica, kar v praksi pomeni, da ne moreš uporabljat programov, ki se prodajo na SD karticah (recimo Garminove navigacije)

xXx

Pripravnik
30. avg 2007
997
0
16
Citat:
Uporabnik Matko pravi:
Citat:
Uporabnik xXx pravi:
Seveda.. saj razlike med N95 in N95 8 gb so minimalne - malo vecji ekran (2,6" --> 2,8", vendar enaka resolucija), boljsa baterija, več rama ter 8 gb notranjega spomina. Manjka pa lens cover. Vse aplikacije ki delajo na N95 8gb delajo tudi na N95 in obratno, saj imasta oba enako verzijo symbiana.

Manjka tudi microSD kartica, kar v praksi pomeni, da ne moreš uporabljat programov, ki se prodajo na SD karticah (recimo Garminove navigacije)

Kaj map ne moreš posnet na spomin telefona ?

invisibleMK

1800.registrirani uporabnik
22. nov 2007
12
0
1
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
TIM-ova je. Je to ziher odklenjeno in ima garancijo, kot se spodobi?
in kaj mislite da je boljs da pocakam da pride v Simobilu ampak da uzamem iz TIM????

invisibleMK

22. nov 2007
12
0
1
Citat:
Uporabnik MViper pravi:

Bi se ti potrudil, s kolikor tolikor slovenscino?

a kaj te moti tebe ker ne vem dober slovenscina pa sem iz makedonija pa tuki sem eno leto!!!!ce prides ti v makedonija in ce naucis vse za eno leto jas ti bom kupil kaj hoces!!!! kaj te moti kaj ne mores da razumes?jas sem uprasal ali je boljs da pocakam da pride v SIMOBIL ali pa da uzamem iz nokia n95 8gb bolha!!! !!

Nazadnje urejeno:

Matko

pohodnik
18. jul 2007
5.609
710
113
Citat:
Uporabnik xXx pravi:
Citat:
Uporabnik Matko pravi:
Citat:
Uporabnik xXx pravi:

Kaj map ne moreš posnet na spomin telefona ?

koda je vezana na ser. št. SD kartice

mare92

Pripravnik
17. avg 2007
941
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik invisibleMK pravi:
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
a kaj te moti tebe ker ne vem dober slovenscina pa sem iz makedonija pa tuki sem eno leto!!!!ce prides ti v makedonija in ce naucis vse za eno leto jas ti bom kupil kaj hoces!!!! kaj te moti kaj ne mores da razumes?jas sem uprasal ali je boljs da pocakam da pride v SIMOBIL ali pa da uzamem iz nokia n95 8gb bolha!!! !!

Respect!
Slovenscina je zelo tezek jezik in spostujem ljudi, ki so se preselili sem in se vsaj potrudijo govoriti slovensko! Vecina jih namrec zna samo materni jezik in se jim j**e za Slovenijo.
Drugace pa, mislim, da je boljse, da ce telefona nujno ne rabis zdaj, pocakas da pride na Simobil, saj v kolikor imas narocnisko razmerje, te bo gsm prisel nekaj ceneje.

LP

sugardaddy

Ranjen'c
21. sep 2007
290
0
16
124
se opravičujem za off topic

Človek super govori(piše), slovensko.Sem bil v Makedoniji na služenju vojske, pa vem da so super ljudje, nobene prevzetnosti.
Če ne druzga se full trudi, plus tega, če smo ga razumeli, kaj je hotel vprašati, je namen dosežen
zmaga.gif

lp

xXx

Pripravnik
30. avg 2007
997
0
16
Citat:

Citat:
Uporabnik MViper pravi:

Vredu ti gre Slovenščina
zmaga.gif

Počakaj raje na SiMobil ker bo verjetno cenejša. Jaz tudi čakam da mobitel dobi N95 8gb, je pa res da se mi ne mudi, ker mam zdaj N95 ki dela super.

Nazadnje urejeno:

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Nevem kaj hoces vprasati!

Kaj bi ti sploh rad? Kupil N95 8GB pri simobilu? Na bolhi?

Pri operaterjih bo verjetno cca 400€, na bolhi je 530€.. zdaj pa razmisli, kaj je bolje..

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
off:
sorry tudi sam sem mislil, da si kak razvajen mulo, ki sem mu ne ljubi vsaj malo pravilno pisat in misli, da je velik frajer ker tako piše. drugače pa dobr ti gre, le tako naprej!!

on:
glede telefona ti je pa MViper povedu. pri simobilu bo sigurno cenej kot je sedaj na bolhi.
kdaj približno pa ga lahko pričakujete pri simobilu bi lahko mich al pa borovnica namigenla;)

sensei

Pripravnik
11. okt 2007
83
0
6
Citat:
Citat:
Uporabnik MViper pravi:

Po mojem ga kupi pri Vitacelu (Bolha), na Simobilu ga letos ne bo, ko pa bo, bo zaklenjen.

invisibleMK

22. nov 2007
12
0
1
Hvala najlepsa na vsi!!!jas sem odlocil da go kupim iz Vitacelu ker mi se mudi:)! imam pa se eno vprasanje?Me zanima ali je vredu trgovina???in ali bom dobil vse kar je zraven nokia n95 8gb!!!Hvala najlepsa!

Nazadnje urejeno:

nejc111

Pripravnik
15. sep 2007
599
12
18
v trgovini vitacell sem kupil že približbo 50 artiklov in z vsemi sem zadovoljen...dobra trgovina...pred prevzemom na pošti lahko odpreš artikel in pogledaš če je vse lepo in prav..

mare92

Pripravnik
17. avg 2007
941
0
16
Ljubljana
Ja, Vitacell je zelo v redu. Vse kar me moti, je Tim logo na telefonu(Italijanski operater). Dobil pa bos vse kar spada zraven ja... LP

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Si ze moral kdaj uveljavati garancijo pri nas za kak telefon kupljen pri vitacellu?

invisibleMK

22. nov 2007
12
0
1
Me zanima kje morem da kupim NOKIA N95 8GB ORGINAL IN DA JE OTKLENJENA ker sem ja narocil od VITACELLU se od presnem teden pa ne vedo kdaj bo prisla morda ni ta teden ne bo!!KAJ E TO DVA TEDEN CAKAM ZA EN MOBITEL A PISE DA IMAJO VSI GSMI!! PROSIM MI PREPOVEDATE KAJ DA DELAM!! HVALA NAJLEPSA!

sensei

Pripravnik
11. okt 2007
83
0
6
Citat:
Me zanima kje morem da kupim NOKIA N95 8GB ORGINAL IN DA JE OTKLENJENA ker sem ja narocil od VITACELLU se od presnem teden pa ne vedo kdaj bo prisla morda ni ta teden ne bo!!KAJ E TO DVA TEDEN CAKAM ZA EN MOBITEL A PISE DA IMAJO VSI GSMI!! PROSIM MI PREPOVEDATE KAJ DA DELAM!! HVALA NAJLEPSA!

www.mobisvet.si ali Kommdata v Ljubljani

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Tezko jo bos hitro dobil, ker je se noben nima. Pocakaj kaksne 14 dni - 3 tedne, pa jo bo imel vsak lokalni diler.