Nokia N9

hush

Zelenc'
11. mar 2012
13
0
1
Si preveril, kateri ton imaš nastavljen na budilki? da nimaš kje no sound nastavljeno...ali pa preveri še glasnost. Meni dela normalno vsako jutro.

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
Nastavljeno imam vse pravilno, ker recimo par dni mi dela normalno, potem kak dan sploh ne zvoni, pa tudi snoose mi enkrat dela dlje, enkrat pa se sam izklopi prej, brez, da bi ga jaz tikal.

brunobruno

Fizikalc
3. feb 2012
2.146
50
48
Kateri PR pa imaš?
Se je to tudi dogajalo na prejšnem PR-ju?
Si probal posodobiti preko OTA ali com ali Flash?

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
imam 1.2 verzijo. Prej sem imel 1.1, vendar se ne spomnim, da bi imel tezave. Posodobiti nisem probal se nic

brunobruno

Fizikalc
3. feb 2012
2.146
50
48
Probaj posodobiti...Nekateri hroščki se pri kakšnih pojavljajo pri kakšnih pa ne, jaz tega problema recimo nisem imel.
Če imaš simobil ali tuš, bi ga lahko že posodobil.

mcuros

Zelenc'
1. dec 2011
21
0
1
super.. sem zgleda zgrešil ta post..
smile-1.gif

brunobruno

Fizikalc
3. feb 2012
2.146
50
48
meni tudi.
Evo pa še utripajoča lučka za zgrešene klice in sms-je :D (dela tudi na PR1.3, sem probal)
http://talk.maemo.org/showthread.php?t=84581&highlight=led+event+notifier
A je treba inštalirati inception:
https://endno.de/~itsnotabigtruck/inception/
in par komand napišeš pa je ( vse je razloženo, prvo pa inception in komande s te strani!)

lahko tudi preko open moda, ampak trenutno ni še kernela za open mode za PR1.3

PS: probaj restart ali pa hard reset (settings/reset/restore settings)

wabb

Pripravnik
6. dec 2008
270
0
16
Sem nardil še enkrat clear device in je zdej ok. Očitno je kak programček nekompatibilen z PR 1.3

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.589
2.397
113
Pomurje
čez noč sem pustil Network mode na dual, pa je pojedlo baterijo iz 47% na 4%. Prej nisem opazil takšnega praznenja.

to za utripajočo lučko inštalirat pa moreš biti malo računalničara ali se lahko sam spravim k temu?

brunobruno

Fizikalc
3. feb 2012
2.146
50
48
sam. Sej so navodila čisto jasna.
iz trgovine potegneš zastonj app meescan, potem z meescanom samo slikaš tist bar code in potegneš dol ter greš v terminal in vtipkaš devel-su (enter in geslo je rootme). Potem vtipkaš apt-get install inception_0.2_armel.deb oz. Nekaj takega...so vsa navosila na obeh straneh od črke do črke natančno.
tudi jaz nisem noben računalničar ali kakršenkoli poznavalec programiranja ali pa linuxa na sploh.
Prvič je pol ure dela, naslednjič pa 5 pet minut :D

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
Evo, zopet se oglašam. Telefon sem posodobil na PR1.3 in danes zjutraj mi snooze ni delal. Budilka me je zbudila ob 6.05, pritisnil sem stransko ta malo tipko, da preide v snooze in o dremežu ne duha ne sluha več....vmes sem imel rahel spanec in ponovno budilko ob 6.15 bi sigurno slišal, ker sem le rahlo spal (sem imel odprto okno in me je rahlo zeblo, zapret se mi pa ga ni dalo). Včeraj mi je normalno deloval in do danes nisem spreminjal nič nastavitev. Je kaka alternativa tej budilki, ker še dobro, da imam tak šiht, da ni nič kaj pretirano narobe, če zamudim....itak lahko potem podaljšam. No, danes sem se potem zbudil sam od sebe ob 6.47 in seveda zamudil v službo.

brunobruno

Fizikalc
3. feb 2012
2.146
50
48
Ponovno ga posodobi oz. reinštaliraj če bo pomagalo. Mogoče kakšen tweak nagaja? si kdaj kak programček inštaliral, ki ti šari po terminalu ala quick tweak oz. kaj podobnega?

Matjaz1974

Fizikalc
10. okt 2007
1.734
33
48
50
Nekje po sloveniji
Obišči stran
A je kdo opazil težave z BT avtoinštalacijo? Vmes je bila posodobitev na 1.3 in je isto. Telefon sem pobrisal v stanje novega in še vedno isto.
Gre pa zato, da vzpostavi povezavo, na drugi strani me slišijo, jaz pa nič.

Ko pa sparim kak drug telefon, zadeva dela. Ene par mesecev je tudi N9 delala normalno, sedaj pač ne več.

Kaka ideja?

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
brunobruno: kar imam naloženega je bila aplikacija, ki ti kaže porabo telefona skozi vse dni. oz. kateri programi največ porabijo, potem un app, ki ti kaže baterijo v procentih in mee fast dial, ter phonetorch (vžge diodo zadaj), drugega nič. ga bom probal dat na tovarniške nastavitve, če bo pomagalo.