Nokia N9 VS Samsung Galaxy SII

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.076
16.221
113
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
poročal bom pa vseeno, kakopak
smile-1.gif

no..nekaj zabavnega se je zgodilo - kolega je telefon včeraj tekom dneva spet priklopil na računalnik, samo to in izključno to ter nekako s tem "popravil" vse skupaj...spet - ni šlo za nobeno posodobitev ali karkoli takšnega, rekel mi je samo da ga je priklopil in od tistega momenta dalje zadeva dela "ko šus", meniji delajo, funckije delajo, multitasking na polno brez težav..... nič jasno. v glavnem, telefon ne gre na servis. zoprno je samo to, da ne ve, kaj se je telefonom pravzaprav zgodilo ter ali je možno, da se težave ponovijo, saj ne pozna vzroka.....

NekdoK

Guru
17. jun 2008
4.221
769
113
EU
V vsakem primeru pa bi jaz vsekakor uradno poročal o tem čudnem obnašanju oz. napaki telefona na pooblaščeni servis; niti ne zato, da bi mi lahko pomagali (razen če bi slučajno res vedeli, kaj je narobe), temveč, da imam nek dokaz, da imam z mobilnikom že od vsega začetka težave, če bi mi recimo kasneje crknil ali kaj podobnega.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.591
1.122
113
Titograd
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Potem raje Lumia 800, ko jo bo končno kdo pripeljal k nam (mislim od operaterjev). Tam je razvoj OS zagotovljen, telefon pa tudi ni nič slabši po HW, razen malo manjši ekran. No pa kamere spredaj ni, če si morda en izmed tistih petih v SLO, ki dejansko uporablja video telefonijo.

Kdaj le bo to..... sem slišal datume od konca zime do začetka poletja
bonk.gif

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Announced 2011, October
Status Available. Released 2011, November

V februarju bi skoraj mogla bit na voljo.Ampak vedita, bo na začetku zeelo malo kosov.