Citat:
Uporabnik EmptyHead pravi:
Hm ... Imam nokia N8, ampak ne vidim nobenega razloga, da bi jo menjal. Slike dela lepe, ostalega pa tako ne rabim, razen SMSjev in klicanja.
Edino kar me pri tej N8 moti je, da flash ne dela na telefonu. Če hočem iti na kakšno spletno stran prek telefona, kjer uporabljajo flash, se nič ne zgodi. Zgleda, da manjka flash. Sem iskal po netu malo glede flasha, pa nič ne najdem.
Citat:
Uporabnik EmptyHead pravi:
SouthPark, veš mogoče kje priti do flash lite? Pa iščem pa nič ne najdem. Kar nekaj mi najde.
To že. Ampak tukaj govorimo trenutno o konkretnem preskoku saj gre za združitev Pureview tehnologij 1 (Nokia 808 z masivnim senzorjem za ekstremni lossless zoom) & 2 (Nokia Lumia 920 z odličnim slikanjem ponoči).Citat:
Uporabnik slvn pravi:
Predvsem v slabsih svetlobnih pogojih bo 920 precej boljsi kot N8 in tudi kot 820. Ce uporabljas tudi video, bo boljsi ne glede na pogoje.
Kar se tice cakanja: tehnika precej hitro napreduje. Dlje kot cakas, boljso stvar bos lahko dobil. Cim pride na trg novi model, so zunaj ze govorice o njegovem nasledniku.
Jaz bi se odlocil za 920 pred 820.
Citat:
Uporabnik delter333 pravi:
Ta hibrid (EOS) pred novim letom ne bo pri nas. Bo pa kmalu predstavljena izboljšana verzija 920 in sicer 928. Jasno vse to so govorice dokler telefon ni uradno naznanjen.