Nokia N800?

DrM007

700. registrirani uporabnik
1. sep 2007
2.450
1
38
43
Krain
Aha, tako torej. Pa pozna kdo koga, ki se ukvarja s tem "importiranjem" iPhoneov v Slovenijo? Če bom sam koga iskal, bom z mojo srečo zih naletel na kakšnega scammerja...
smile-1.gif

Glede iTunes... Saj se da naložiti tut kake svoje komade gor, ne sam tisto kar kupiš prek iTunes? Saj je iTunes samo obvezni vmesnik in ne kak garant, da ne bo piratske vsebine na telefonu?

Sicer pa glede mobitela jaz nikol nisem kompliciral. Glavno da zadovoljuje minimalne estetske standarde, da ni cegu, za katerega rabiš nahrbtnik in da ga imam dlje cajta v žepu kot pa priklopljenega na polnilec.
smile-1.gif

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Saj ce se zmenis za osebni prevze, potem ponavadi ni panike...
smile-1.gif
...

Lahko gres pa tudi v Gorico v Vitacell in tam kupis v stacuni
smile-1.gif
... Samo jih nimajo vedno na zalogi...

iTunes je samo vmesnik... seveda pa lahko nalagas svojo glasbo, videe in vso vsebino...

mare92

Pripravnik
17. avg 2007
941
0
16
Ljubljana
Ne kupuj tega! To je nateg! Kupi pri vitacellu-ima tudi oglase na bolhi! Je zanseljivo in imas garancijo pri njih, pa se vse unlockano in postimano!

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Ne kupuj tega...
smile-1.gif
... Dobil bos mail podoben temu:

Hello,

I will write my messages in English because I don't write or speak very good your language.
The price and details for the Internet advert are correct
The product is brand new in sealed box with warranty.
The delivery time is around 2 days .
We will use TNT Shipping Company for this so we can have a safe deal and your money and my product can be safe.
If you are interested please reply me so I can give you more information
Thanks for your time and interest.
Have a nice day !

Cena je prenizka, ker stane v U$ 499 U$D + z davkom...
hysterical-1.gif

EDIT: vidim, da si popravil svoj post
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

DrM007

1. sep 2007
2.450
1
38
43
Krain
Kar se tiče vitacell-a na bolhi nimajo nobenega oglasa več... Jaz iz Kranja bi pa tut težko zarad enga fona v Gorico hodu. Ne ker se mi ne da al pa neki, ampak zato ker nimam časa...

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Koliko si pa pripravljen dat za iPhone...

En znanec sicer se ne ve, ce ga bo prodal... Ima namrec dva, ker je enega nabavil za hcerko, pa ga noce
smile-1.gif
... Je sicer rekel, da je dal zanj 500€ in da ga verjetno tudi ne bo ceneje prodajal... Jaz sem mu zadnjic samo nadgradil na 1.1.3 in postimal vse zadeve...

Lahko ga vprasam... ce ti to ni prevec...

DrM007

1. sep 2007
2.450
1
38
43
Krain
Rabljen iPhone 500€? Hvala, ampak ne hvala.
smile-1.gif

Na bolhi so ponudbe od 420€ naprej. Če ga dobim v KR dam tut 450€, več pa ne.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Good luck
smile-1.gif
...

Sem ga prejsnji teden iskal... Polovica od tistih, ki so jih imeli pod 550€ se sploh ni oglasila na mail (eden je imel telefon objavljen, da ni dvigoval)... od enega sem dobil tisti mail v anglescini, ki sem ga par sporocil nazaj pastal (pa ni bil ta za 280€
smile-1.gif
) ... Sem ze skoraj obupal... kolk so ljudje neresni...

Imam obcutek, da je nekaj teh tapoceni oglasov fake...samozato, da lahko ceno zbijajo pri nakupu... ker pravijo: lej...sej en ga pa prodaja za tolk in tolk
smile-1.gif
....

keba

Pripravnik
6. sep 2007
102
0
16
BG
Kaj je pa s bluetoothom? Se ga res skorajda ne da uporabljati?

Potem priporocas trgovino Vitacell v Gorici?

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Bluetooth se da uporabljati za tisto, kar je deklarirano... torej za povezovanje zvocne opreme...

Priporocam nic... samo nekateri ne marajo kupovati preko bolhe od fizicnih oseb... Ena izmed redkih trgovin v blizini SLO, kjer se da kupit iPhone je Vitacell... Nekaj so jih imeli sicer tudi v BigBangu...ampak baje samo "pod pultom" ... vsaj tako so pisali nekateri tukaj ali po drugih forumih...

Ena varianta pa je tudi Tusmobil (samo nevem, koliko se splaca... ce ne mislis uproabljati njihovega omrezja, potem vsekakor ne)...

Najceneje je, ce ga sam nabavis v U$... seveda, ce imas pot tja...
smile-1.gif

keba

Pripravnik
6. sep 2007
102
0
16
BG
Torej se preko BT ne da nic posiljati?
Se bo to dalo odpraviti software-sko?
Kako si drugace zadovoljen z iPhone-om? Poznas kaksne uporabne programcke ki se dajo naloziti gor?

Lp

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
>> Torej se preko BT ne da nic posiljati? Se bo to dalo odpraviti software-sko?

Ne...se ne da... eni sicer delajo nekaj na tem...vendar je zadnji status, da jim ne uspeva najbolje...
smile-1.gif
...

>> Kako si drugace zadovoljen z iPhone-om? Poznas kaksne uporabne programcke ki se dajo naloziti gor?

Osebno sem z njim zelo zadovoljen... aplikacij pa je cel kup... in vse se da instalirat kar preko Installerja na iPhonu...

keba

Pripravnik
6. sep 2007
102
0
16
BG
Se pravi, se filme in mp3 da normalno posiljati (prek kabla) na telefon? Ni tista varijanta da moras kupiti mp3 recimo za 99cent ce hoces imeti pesem na telefonu? Za filme isto velja verjetno?
Ce sem prav videl se sedaj da ze posiljati MMS-e? Pa tudi nekaj se premika kar se tice uporabe kamere za snemanje videoposnetkov, ce se ne motim...?

Installer je ze nalozen na verziji 1.1.3 ?
Se dajo stvari instalirat kar preko iPhone (preko wi-fi interneta) ali moras te aplikacije nalagati nujno prek kabla?
Kaj je se kaj takega ki je ze popravljeno/izpopoljnjeno?
Vem da je vprasanj kar nekaj, a se rad pozanimam preden kaj kupim.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
>> Se pravi, se filme in mp3 da normalno posiljati (prek kabla) na telefon? Ni tista varijanta da moras kupiti mp3 recimo za 99cent ce hoces imeti pesem na telefonu? Za filme isto velja verjetno?

Tocno tako... Glasbo, filme, podcaste vse dodajas preko iTunes... in imas seveda moznost tudi dodati svojo zbirko... in ne samo kupljneih... Morajo pa biti v pravem formatu... Ne mores recimo dodat filma v formatu WMV ... moras prej konvertirat v MP4 ...

>> Ce sem prav videl se sedaj da ze posiljati MMS-e? Pa tudi nekaj se premika kar se tice uporabe kamere za snemanje videoposnetkov, ce se ne motim...?

Aplikacija za posiljanje MMSov je ze nekaj casa na voljo in prevrjeno deluje pri vseh operaterjih V SLO, razen pri Tusmobilu ... (moram spet enrkat probat, ce so mogoce medtem ze kaj stuhtali
smile-1.gif
) ... sprejemanje zaenkrat se ne deluje... Prav tako se nekaj dela na aplikaciji za zajem videoposnetkov...

>> Installer je ze nalozen na verziji 1.1.3 ?

Privzeto ne... ga pa instalirajo programi, ki jailbreakajo zadevo
smile-1.gif

>> Se dajo stvari instalirat kar preko iPhone (preko wi-fi interneta) ali moras te aplikacije nalagati nujno prek kabla?

Da... Installer in povezava (WiFi ali GPRS/EDGE) in namestis ...

DrM007

1. sep 2007
2.450
1
38
43
Krain
Eno, mogoče glupo vprašanje:

Kako je s polnilcem? Če so to telefoni iz Emerike, so potem adapterji na 110V? Al so tut kake druge opcije priložene?

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Sicer je tema cist skrenila iz tirov
smile-1.gif

Polnilec je univerzalen... le nastavek je U$... tako da lahko kupis samo pretvornik iz U$ na EU vtikac ... ali pa kupis cel polnilec za iPod/iPhone, ki ga imajo recimo v Bigbangu za 33€ ali v Hartlauerju za dobrih 30€...

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Naročil prejšnji petek pri VITACELLU iphone, v soboto zjutraj je bil pri meni doma (MB). Cena 440 eur + 10 eur poštnine ker je šlo za sobotono dostavo. Mislim da druge variante z garancijo ne boš dobil, razen tušmobil kjer pa je svinjsko drag.

Oglasov na bolhi sicer nevem zakaj nimajo več ampak iphone še preverjeno imajo, če jih pa že ni na zalogi pa jih kar hitro dobijo koliko sem seznanjen.

Priporočam.

Nazadnje urejeno:

keba

Pripravnik
6. sep 2007
102
0
16
BG
Se pravi iPhone-a lahko polnis samo preko usb kabla in racunalnika, ce ne dokupis ta evropski nastavek?

@cizy: A si zadovoljen z iPhone-om in nasploh z nakupom v trgovini Vitacell? Imas gor to najnovejso verzijo 1.1.3 in lahko telefon uporabljas z navadno sim kartico?

Ali telefon kaj izgublja signal? Slisal sem da je bilo vcasih to kar pogosto.