Jao tale Nokia...Citat:
Uporabnik krashek pravi:
Naslednik Lumie 920 je malo že znan, izboljšana varijanta z 41mp kamero. Predstavljen bi naj bil tam nek v 4-6 mesecev.
Lumia 720 in 520 prideta v Slvoenijo konec Julija, torej v Q3.
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Kje pa sem to napisal ?
Jaz jo komaj čakam...
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Se pa bojim, da bo nova verzija WP čez kakšno leto, dve, ker strojno so WP mašine podhranjene...
Citat:
Govorim iz marketing vidika in vidika ljudi, ki kupujejo mobilnike. Android tabor že šiba ven telefon s fullHD zaslonom in 4 jedrniki, 8 jedrniki so baje že na poti.
WP8 deluje perfektno, brez zatikanja, idealno torej, ampak kaj, ko ljudje gledajo zgolj na številke. Mogoče pa sedaj rata nokiji s temi poceni 520 in 720, da bodo ljudje bolj navalili in razširili dober glas.
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Se pa bojim, da bo nova verzija WP čez kakšno leto, dve, ker strojno so WP mašine podhranjene...
Citat:
Uporabnik sad pravi:
Jaz ne vem kaj ljudje primerjajo, ampak sam tudi pojma nimam kakšen proc je v mojem WP. Resno, ne vem.
Zakaj? Ker ne rabim vedet, saj ni niti enkrat še šteknil.
Bi se pa začel s tem ubadat, če bi mi štekal in tako nerviral.
Ja, od zdaj naprej naj bi bili prehodi možni za vse telefone, se pravi z WP8 na WP9 itd. Vsaj tako Microsoft obljublja. Glede na to, da je WP8 v bistvu popolnoma nov operacijski sistem, ki ima enak izgled kot WP7... Upam, da bo to res držalo.Citat:
Uporabnik titov pravi:
Blue bo nadgradnja/update WP8 in bo deloval na trenutnih telefonih...
http://www.zdnet.com/gdrs-and-microsofts-road-to-windows-phone-blue-7000011919/