Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Madona, par teh posodobitev je tako osnovnih, da bi jih človek že v začetku pričakoval
Boljše to, kot pa da bi bili tiho in pozabili na kupce
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Madona, par teh posodobitev je tako osnovnih, da bi jih človek že v začetku pričakoval
Citat:
Uporabnik rawr pravi:
Kdaj ponudijo update in kakšen bo po funcionalnosti, je odvisno od veliko faktorjev.Da pa ga ponudijo samo določenim napravam/modelom pa je stvar različne strojne opreme. Tukaj ima apple veliko prednost.Pametno se je lotil tega problema-kompatibilnosti.
Citat:
Uporabnik milos621 pravi:
Citat:
Uporabnik rawr pravi:
Kdaj ponudijo update in kakšen bo po funcionalnosti, je odvisno od veliko faktorjev.Da pa ga ponudijo samo določenim napravam/modelom pa je stvar različne strojne opreme. Tukaj ima apple veliko prednost.Pametno se je lotil tega problema-kompatibilnosti.
Letos naj bi Apple najavil tri nove modele. Konec kompatibilnosti...
Citat:
Uporabnik milos621 pravi:
Citat:
Uporabnik rawr pravi:
Letos naj bi Apple najavil tri nove modele. Konec kompatibilnosti...
Citat:
Uporabnik GrandFelix pravi:
Nekaj mi ni jasno. Kako lahko Apple rukne ven novo verzijo iOS-a in ga imajo skoraj vsi lahko v istem dnevu nameščenega (če se le spravijo naredit upgrade). Pri teh đukcih (Samsung, Nokia itd.) pa rabijo pol leta, da ti ponudijo upgrade?
V čem je point???
se popolnoma strinjamCitat:
Uporabnik darjan pravi:
Samo ne mi bluzit zdaj v tej temi o androidu ali pa iOS, no dečki.
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Citat:
Uporabnik GrandFelix pravi:
Nekaj mi ni jasno. Kako lahko Apple rukne ven novo verzijo iOS-a in ga imajo skoraj vsi lahko v istem dnevu nameščenega (če se le spravijo naredit upgrade). Pri teh đukcih (Samsung, Nokia itd.) pa rabijo pol leta, da ti ponudijo upgrade?
V čem je point???
Je edini, ki dela vse in house in to veliko pomeni. Microsoft ima na tisoče partnerjev in se mora nanje konkretno "ozirat", drugače bi bili lahko tudi winsi zapeljani tako, da bi se enostavno posodabljali kot telefoni.
Če povedo, da bo nov iOS in ga takoj dajo na voljo, še ne pomeni, da je kar priletel iz neba. Saj točno veš, da bo enkrat iOS 7, tako kot mi vemo, da bo enkrat WP 7.8 na voljo, do takrat pa ostane samo čakanje.