Nokia E71 in njene male skrivnosti

moteey

Pripravnik
23. feb 2009
111
0
16
Pozna kdo kako aplikacijo ( po možnosti zastonj ), v kateri bi lahko pomanjšal fotografije na telefonu?

moteey

Pripravnik
23. feb 2009
111
0
16
Sem iskal, pa ni.

V bistvu bi to rabo za objavo na netu. Npr. direktni upload na facebook, kjer pa sliko itak zmanjšajo. Pol je škoda tistih podatkov, ker grejo v nič...

Zanimivo je, da ko pošiljaš MMS lahko telefon zmanjša sliko. Lahko bi to funkcionalnost dali tudi kr tak v galeriji. Ena varijanta je potem, da si pošljem MMS in potem tisto sliko uploadam na net
smile-1.gif

foxyD

Zelenc'
6. feb 2010
3
0
1
Lepo pozdravljeni vsi skupaj!

Sem novinec na tem forumu in imam direkt eno vprašanje v zvezi z E71.
Mojo E71 sem kupil dobrih 5 dni nazaj, in opažam par bug-ov za nekatere me skrbi za druge manj, tako da bi bil vesel če delite vaše mnenje z mano.

Pa naj kar naštejem:
1.) 2 sekundi me ne sliši sogovornik ko kliknem tipko za dvignit slušalko (ampak to je že obdelana tema, sem bral in zgleda da je nekak pri vseh to)

2.) Sem pa tja mi malce zahrešči zvočnik na ušesu (ko se pogovarjam) Morda še komu?

3.) To me najbolj skrbi. Opažam da vedno ko odkenem telefon in če prislonim uho na sredino tipkovnice zaslišim rahlo "piiiiiiiiiiiiiiii..." piskanje je zelo rahlo (nevem kot da bi delal procesor) je treba fajn poslušat. Morda tudi ni taka huda zadeva, samo zanima me ali ima še kdo kaj podobnega.

Se opravičujem če sem post napisal v napačno temo, odgovorov se pa že veselim!

Lp!

moteey

Pripravnik
23. feb 2009
111
0
16
Pozdravljen!

1.) Nas je več s tem problemom, kot si že reko.

2.) Malo hreščanja sem tudi jaz opazil... sploh se mi zdi takrat, ko je telefon dalj časa na mrzlem. Najbolj se sliši pri zvonenju (ko nekoga kličem - torej pri tistem zvoku "tuuu tuuu"). Ni nekaj ful moteče, ampak se mi zdi da ni tisti čisti zvok, ki bi moral bit.

3.) Pri svojem tega nisem opazil. Ampak, če se skoraj nič ne sliši potem verjetno ni panike. To bojo še drugi podali mnenje.
smile-1.gif

foxyD

Zelenc'
6. feb 2010
3
0
1
Za to piskanje bi prosil če res fino poslušate (v tišini) in uho prislonete na sredino tipkovnice. Pač skrbi me, da ni kej hudega, sem imel dovolj problemo z E52, sem jo nesel nazaj in vzel E71.

Zahrešči pa sem pa tja, ko se pogovarjam, torej imam telefon na ušesu. Sam se mi zdi da ni tko hudo

Daniel

Guru
21. dec 2007
5.705
3.315
113
1. Tudi pri meni se to dogaja, sem se že navadil
2. Nimam teh težav
3. Nimam teh težav, vem pa za eno E51, ki jih ima, zmeraj ko je osvetljena oddaja nek zvok.

foxyD

Zelenc'
6. feb 2010
3
0
1
Pa zdj opažam da mi še baterija neki hitr gre, učeri sm mel še nevem kolk črtic, dans mam sam še 2.
Ajoj, djte mi potem nekej povedat, a mislite da lahko odnesem telefon nazaj in zahtevam kupnino nazaj?
Ker se mi res neda zdj tole vse skupi nest na servis in spet čakat nevem kolk časa, pa pol spet ne bodo nč zrihtali.
Kupljen 3.2.2010 pri mobitelu

Zurbum

Pripravnik
6. maj 2009
117
1
18
Pozna kdo kakšen angleški slovar nepravilnih glagolov?
Angleški slovar, ki sem ga dobil skupaj s telefonom mi služi zelo fajn, pogrešam pa nepravilne glagole in pa hitrejši switch med ENG-SLO in SLO-ENG.

FireMan

Fizikalc
19. sep 2007
276
43
28
Pozdravljeni.

Imam eno težavo. Po zadnji posodobitvi, ki sem jo napravil včeraj, mi ne odpre imenika. Oziroma ga odpre in potem v trenutku nazaj zapre. Klicanje po bljižnici z vnosom na tipkovnici deluje. Prav tako mi odpre imenik, ko vnašam prejemnike sporočil. Lahko tudi shranim novo številko.

Če ne bo drugega, je na vrsti ponovno hard reset, ampak mi je škoda vsen aplikacij, ki sem jih že inštaliral.

Mogoče kakšna ideja?

LP

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.160
3.630
113
Marlbor
Pri bluetooth povezavi mi telefon nonstop teži "Računalnik: sprejmem zahtevo po vzpostavitvi povezave? ... DA/NE".
Teži nonstop, kadar koli v PC Suite hočem kaj klikniti, moram na telefonu potrjevati povezavo.
Se da to kako urediti v stilu "da za vedno - ne teži več"?

Moongoose

Pripravnik
12. apr 2008
718
1
16
41
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Pri bluetooth povezavi mi telefon nonstop teži "Računalnik: sprejmem zahtevo po vzpostavitvi povezave? ... DA/NE".
Teži nonstop, kadar koli v PC Suite hočem kaj klikniti, moram na telefonu potrjevati povezavo.
Se da to kako urediti v stilu "da za vedno - ne teži več"?

povezovanje -> bluetooth -> seznanjene naprave -> potrdi seznanjeno napravo

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Ker se mi ne ljubi brat cele teme;

E71 (simobilova) ne pokaže vizitk ob klicu. Torej shranjeno recimo Jože 031 234 564, izpiše le telefonsko.
Za vse vizitke.

Kje je problem? (gre za belo varjanto, čeprav dvomim da je kaka razlika)