Živjo!
Pred kratkim sem zasledila tale forum, ki je verjetno kot nalašč zame... Imam namreč probleme z Nokio E71, ki to verjetno sploh ni. Kupila sem jo prek Bolhe in sumim, da je ponaredek s Kitajske. Vanjo sem podvomila takrat, ko sem opazila, da je reža za vstavljanje SIM kartice drugačna kot v originalu (kartica v režo ne gre po širini, ampak po dolžini). Tudi sam meni je drugačen in zelo zelo pomankljiv, pa tudi imena ikon so drugačna (namesto Communication je ikona z imenom Contact ali pa namesto Tools piše Tool.) Tudi izbira evropskih jezikov je zelo skromna (eng, fra, ita pa mogoče še kakšen), ostali jeziki so večinoma azijski ali arabski. Na telefonu prav tako ni navigacijske naprave, ki bi morala biti, pod ikono, kjer bi moral biti settings wizard so games, pa še bi lahko naštevala.... Imam torej verjetno prav, da je telefon s Kitjske, a ne?
Se da mogoče kljub temu telefon kako nadgraditi, da bo deloval normalno, z vsemi funkcijami, ki bi jih moral imeti? Nekaj sem sicer že poskusila, vendar mi napiše: Ta operacijski sistem ni podprt. Postopek nameščanja se ne bo nadaljeval.
Mi prosim svetujete, kaj naj storim? Hvala za kakršno koli pomoč... LP