Nokia E71 in njene male skrivnosti

_jolly_

Fizikalc
3. sep 2007
2.141
2
38
pol najbrž nimaš problematične verzije garmina gor (5.10, 5.20) ampak ali starejšo 4.xx ali pa novejšo 5.30, kjer je ta problem že odpravljen.

miha013

Fizikalc
20. jul 2007
5.204
0
36
42
lj
jaz imam verzijo 5.00 in mi nenormalno kuri baterijo. Kje lahko dobim neproblematične verzijo?

disco

Fizikalc
21. jul 2007
1.102
0
36
A se da nastavit email gumb, da odpre določen mailbox? Sem probal pod Email Key Settings in nastavil željenega, pa me še vedno vrže med sporočila.

Hvala

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Probaj dati pod nastavitve/splošno/nast. e-poštne tipke na privzeta nastavitev, mes sporočila/nastavitve/e-pošta pa izberi privzeti nabiralnik. Tako meni deluje in odpre želen nabiralnik.

disco

Fizikalc
21. jul 2007
1.102
0
36
Aha...moja napaka. Pri one-touch keys sem imel namesto na default, nastavljeno na message. Hvala

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
meni se pa je ''krom'' zacel dol luscit
frown-1.gif

pa ful pazim (niti enkrat padla po tleh al pa kaj takega!)

se da to kak ustavit? zaenkrat cist malo, skoraj neopazno... samo nocem da se mi olupi.
btw, ce se ti olupi, ti menjajo pod garancijo?

miha013

Fizikalc
20. jul 2007
5.204
0
36
42
lj
prej sem imel eno starejšo verzijo (nevem točno katero) in mi je baterija držala cca 5 dni
zdej sem namesti omenjeno verzijo in mi drži maximalno 3 dni
uf-1.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.591
1.122
113
Titograd
U strela jasna
crazy1.gif
verjetno bi menjali, SE je pri nekaterih lanskih in predlanskih modelih tudi imel težave z luščenjem ohišij pa so brez problema menjavali pod garancijo.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
U strela jasna
crazy1.gif
verjetno bi menjali, SE je pri nekaterih lanskih in predlanskih modelih tudi imel težave z luščenjem ohišij pa so brez problema menjavali pod garancijo.

Pomoje ne bi menjali... sem imel podobno izkusnjo...

Sicer ne pri E71... sem imel pa podoben problem z Nokio N73, pa potem z N95 ... ker se je po nekaj mesecih precej poznalo, kot da bi bila vsa "smirasta" ... pa je potem kolega, ki jo od mene kupil, dal zamenjati ohisje, ki je bilo zelo drago (se mi zdi, da je pri N73 bila cena ohisja okoli 70€) in je bilo cez par mesecev spet enako...
frown-1.gif

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
pa hec je v tem, da ful pazim (ze tak sem po naravi tak da ne delam s stvarmi kot s svinjskim mehom).
se v tistem etiju jo mam skoz
frown-1.gif

jebeštrga, ce se bo prevec zlusclo, jo dobi servis, pa naj mi menja. garancija gor al dol, alergicen sem na te zadeve

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik alexx_ pravi:
pa hec je v tem, da ful pazim (ze tak sem po naravi tak da ne delam s stvarmi kot s svinjskim mehom).
frown-1.gif

jebeštrga, ce se bo prevec zlusclo, jo dobi servis, pa naj mi menja. garancija gor al dol, alergicen sem na te zadeve

Sam imam tudi mobilnik vecino casa v torbici za pasom... pa so takrat rekli, da je krivec verjetno torbica (... ceprav je kolega potem uproabil drugo trobico, pa se je zgodba ponovila
frown-1.gif
...

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik alexx_ pravi:
frown-1.gif

Sam imam tudi mobilnik vecino casa v torbici za pasom... pa so takrat rekli, da je krivec verjetno torbica (... ceprav je kolega potem uproabil drugo trobico, pa se je zgodba ponovila
frown-1.gif
...

Itak, če bi rekel, da jo imaš med zobmi, bi bil spet ti kriv, ker preveč stiskaš. Vata bi bila verjetno preveč abrazivna, svilena blazina bi pa recimo, kemično reagirala. Reci jim, da bo treba tole s torbico malo bolj pojasniti, ker če ne znajo, bo to garancija. Kaj se jim tko pustite, limlnom. Konec koncev je to napaka ob normalni uporabi, saj nisi snega s telefonom kidal.

Nazadnje urejeno:

roCkY

Majstr
2. sep 2007
2.560
463
83
Nekajkrat se mi je zgodilo da se je telefon med povezavo resetiral (govorna povezava, gledanje TV) in nato po ponovni vzpostavitvi povezave delal kot da ni bilo nič. Je kriv SW, slaba povezava (ta je precej na meji uporabnega v stanovanju) ali ima telefon HW težave? Se še komu to dogaja. SW še nisem nadgradil...

disco

Fizikalc
21. jul 2007
1.102
0
36
Točno tako. Jaz sem izredno občutljiv na take zadeve, še posebi ker od drage naprave pričakujem, da bo kvalitetno narejena. Dosedaj sem imel dva primera, ko se je nekaj luščilo na ohišju in obakrat so mi zamenjali. Sicer sem moral malo bolj ostro nastopit, ampak so potem le zamenjali.

talean

Pripravnik
6. mar 2008
333
0
16
Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
Citat:
Uporabnik talean pravi:
kako naredit da se dobi tista gmail ikona na bljižnicah oziroma moram kako drugače narediti konfiguracijo da dobim gmail ikono?
Meni/Orodja/nastavitve/Splošno/Prilagajanje/Začetni zaslon/Nastavitve načina/Aplikacije začet. zaslona/Bližnice aplikacij

mislil sem na ikono ki je pod tisto prvo vrstico ki je vodoravno.

hvala.