Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
U strela jasnaverjetno bi menjali, SE je pri nekaterih lanskih in predlanskih modelih tudi imel težave z luščenjem ohišij pa so brez problema menjavali pod garancijo.![]()
Citat:
Uporabnik alexx_ pravi:
pa hec je v tem, da ful pazim (ze tak sem po naravi tak da ne delam s stvarmi kot s svinjskim mehom).
se v tistem etiju jo mam skoz![]()
jebeštrga, ce se bo prevec zlusclo, jo dobi servis, pa naj mi menja. garancija gor al dol, alergicen sem na te zadeve
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik alexx_ pravi:
pa hec je v tem, da ful pazim (ze tak sem po naravi tak da ne delam s stvarmi kot s svinjskim mehom).
se v tistem etiju jo mam skoz![]()
jebeštrga, ce se bo prevec zlusclo, jo dobi servis, pa naj mi menja. garancija gor al dol, alergicen sem na te zadeve
Sam imam tudi mobilnik vecino casa v torbici za pasom... pa so takrat rekli, da je krivec verjetno torbica (... ceprav je kolega potem uproabil drugo trobico, pa se je zgodba ponovila...![]()
Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
Meni/Orodja/nastavitve/Splošno/Prilagajanje/Začetni zaslon/Nastavitve načina/Aplikacije začet. zaslona/Bližnice aplikacijCitat:
Uporabnik talean pravi:
kako naredit da se dobi tista gmail ikona na bljižnicah oziroma moram kako drugače narediti konfiguracijo da dobim gmail ikono?