Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
U strela jasnaverjetno bi menjali, SE je pri nekaterih lanskih in predlanskih modelih tudi imel težave z luščenjem ohišij pa so brez problema menjavali pod garancijo.
Citat:
Uporabnik alexx_ pravi:
pa hec je v tem, da ful pazim (ze tak sem po naravi tak da ne delam s stvarmi kot s svinjskim mehom).
se v tistem etiju jo mam skoz
jebeštrga, ce se bo prevec zlusclo, jo dobi servis, pa naj mi menja. garancija gor al dol, alergicen sem na te zadeve
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik alexx_ pravi:
pa hec je v tem, da ful pazim (ze tak sem po naravi tak da ne delam s stvarmi kot s svinjskim mehom).
se v tistem etiju jo mam skoz
jebeštrga, ce se bo prevec zlusclo, jo dobi servis, pa naj mi menja. garancija gor al dol, alergicen sem na te zadeve
Sam imam tudi mobilnik vecino casa v torbici za pasom... pa so takrat rekli, da je krivec verjetno torbica (... ceprav je kolega potem uproabil drugo trobico, pa se je zgodba ponovila...
Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
Meni/Orodja/nastavitve/Splošno/Prilagajanje/Začetni zaslon/Nastavitve načina/Aplikacije začet. zaslona/Bližnice aplikacijCitat:
Uporabnik talean pravi:
kako naredit da se dobi tista gmail ikona na bljižnicah oziroma moram kako drugače narediti konfiguracijo da dobim gmail ikono?