Nokia E71 in njene male skrivnosti

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
Za tiste ki vam garmin kuri baterijo.....možno da vam je ostala ena datoteka v gsm-u ko ste nadgradili v verzijo 5.00.30 in potem gre baterija vseeno.Jaz sem tisto datoteko zbrisal ampak ne vem katera je bila že.Je pa v temi od garmina to sigurno dobro opisano ker jaz sem tako uredil zadevo in mi zdaj baterija zdrži od 3-5 dni (pogosta uporaba gsma)(prej je zdržala 2 dni)

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
Ampak ce je bil narejen firmware update bi tudi ta datoteka se morala verjetno odstraniti?
Ali pa recimo *#7370# ( hard reset telefona) ?

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
mene nekaj zanima, v cem je fora, da nastavim preverjanje mejla recimo vsake pol ure, pa mam skoz povezavo odprto. al pa vsakih 5 minut. ne gre tak, da se poveze, pobere mail, pa izklopi prenos? pa potem odvisno od casovnega intervala da se spet poveze, preveri in izklopi?

ker pri meni ostane povezava odprta... za brezveze
smile-1.gif

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.874
695
113
Če daš interval na 2 uri ali več, potem se povezava vmes prekine, drugače jo pusti odprto (govorim za IMAP).
Pri POP3 jo sam prekine - ampak tam ne moreš nastaviti tako kratkega intervala.

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
aha... ok

torej, telefon poslje komando imap idle. obstaja kaka varjanta da poslje imap done?
nimam potrebe po tem, da je push mail, ampak ce mi preveri na 30 minut in skensla povezavo, bi bilo super. bi pa vseeno imap obdrzal namesto pop. moti me pac, da je povezava skoz aktivna in s tem trosi baterijo in bajte (ne dost, sam vseeno)

Nazadnje urejeno:

Perza

Pripravnik
7. dec 2007
119
0
16
41
Gorenjska
Obišči stran
To najbrž govoriš za vgrajeni email odjemalec...Pri tem je zame največja bedarija to, da nima intervala 1 ure, ravno zaradi zgoraj omenjenega problema stalne povezave (tudi na splošno mi je 1 ura idealno za preverjanje) oz. nastavitve, da ti gleda na krajši rok brez ves čas vzpostavljene povezave. Sam ne boš mogel "vsiliti" imap-idle, bo pa šlo s kakšnim drugim odjemalcem recimo profimail (plačljiv) ali pa Nokio Messaging, ki ima preverjanje na 1 uro brez imap-idle. Če se ti gre za prenos podatkov, sem enkrat računal in pride na mesec okoli 3MB prenosa podatkov (samo) zaradi imap-idle funkcije, kar je v bistvu v primeru 100MB pri orto u nulo ali 1GB pri đabestu dokaj zanemarljiva količina.

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
ve kdo, kje je instalacijska datoteka za TOP HITS SOLITAIRE igro?? jaz sem jo imel prednalozeno. zdaj pa ce updejtam vse skupaj, pa naredim hard reset... je ne bom mel vec?

aja, pa rad bi jo se na e63 dal, ker je tam ni blo
smirk-1.gif

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
emmmm... Ni je? sem z xplorerjem brckal po telefonu pa nisem nasu...

Ce ma kdo sis(x) fajl, prosim na zs

Hovi1

Pripravnik
10. apr 2008
62
0
6
Naj mi nekdo pomaga kak se nastavi da ti men tem ko te nekdo kliče in ti fon zvoni nena reče njegovega imena vmes. Nikjer ne najdem kje sem si to nastavo
frown-1.gif

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Greš v meni, orodja, profili, uredi profil, Izgovori klicateljevo ime daš tam na NE.

majaron

Majstr
28. mar 2009
1.057
412
83
Živjo.
Imam dve vprašanji:

1. Se da na E71 za ohranjevalnik zaslona naštimat .swf flash datoteko in kako?
2. Je na kak način možno v "silent" načinu blokirati vse zvoke telefona. Namreč izredno me moti, da predvajalnik glasbe še vedno igra, zvok na spletnih straneh in igrah je prisoten.
Je na kak drug način kot s profili mogoče blokirati vse zvoke.

Hvala za odgovore.
lp

mick

Pripravnik
3. avg 2007
101
0
16
53
www.aquariumwild-team.com
Namestil CallMan programček. Super zadeva. Snema pogovore, blokira posamezne ali vse klice, dovoljuje posamezne ali vse klice (nastavite si številke), možnost raznih blokad sms-ev, baby blokada sms-ev (berejo se pod passwordom),..... - ipmart