Citat:
Uporabnik HrabiaMol pravi:
se je že kdo opogumil in kupil zelo drag zastarel telefon? Sam sem ga šel probat, moram rečt da je občutek v rokah zelo dober ker je telefon narejen res kvalitetno. ampak...
Citat:
Uporabnik Artist pravi:
Glede ločljivosti zaslona imam mešane občutke. Sam imam Samsung Galaxy S, ampak, ko sem gledal C7, ki je identičen E7, se mi je zdel zaslon povsem v redu. Razen za ekstra zahteve. Za zaslon je morda bolj pomembno, da je na soncu dobro berljiv, kot nekakšna ekstra, retina, ostrina. Ne nazadnje je iPhone 3GS imel podobno ločljivost; takrat so zaslon vsi hvalili.
Citat:
Uporabnik Artist pravi:
Glede ločljivosti zaslona imam mešane občutke. Sam imam Samsung Galaxy S, ampak, ko sem gledal C7, ki je identičen E7, se mi je zdel zaslon povsem v redu. Razen za ekstra zahteve. Za zaslon je morda bolj pomembno, da je na soncu dobro berljiv, kot nekakšna ekstra, retina, ostrina. Ne nazadnje je iPhone 3GS imel podobno ločljivost; takrat so zaslon vsi hvalili.
Sem prepričan, da bo ločljivost zaslonov v bodoče še naraščala. A to bo, več ali manj le marketinški trik. Podobno kot piksli pri fotoaparatu na mobitelu. Tehnično visoke številke, ki pa v stvarnosti samo povečujejo potrebo po močnejšem procesorju ne da bi bistveno vplivali na samo kvaliteto slike, displaya...
Citat:
Uporabnik TUPLI pravi:
Ko zaženeš browser od nokie imaš na levi možnosti in možnosti prikaza cel zaslon in še kar nekaj drugih nastavitev od prikaži orodno vrstico ...