NOKIA E7

Company

Pripravnik
7. okt 2007
787
6
18
Sorry, nisem nič slabega mislil. Čisto nič ni narobe, preseneča me, da si tako na tekočem s temi zadevami. Pohvalno!
zmaga.gif

LP!

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Sej vem da si dobro misli in lepo .Sem tudi jaz na tekočem s temi stvarmi .Bom pa še naprej deloval tako , kot mi bo le čas dopuščal .Za vse nokie FW updejtom .Tako kot tudi drugi radi napišejo novosti in delijo znanje , radi pomagajo .Tak sem tudi jaz . Hvala . L.P. TUPLI Nov je tudi FW od E52 .Poglej temo .

HrabiaMol

Fizikalc
28. jul 2007
1.400
1
38
se je že kdo opogumil in kupil zelo drag zastarel telefon?:) Sam sem ga šel probat, moram rečt da je občutek v rokah zelo dober ker je telefon narejen res kvalitetno. ampak...

Artist

Pripravnik
20. feb 2011
133
0
16
MB
Citat:
Uporabnik HrabiaMol pravi:
se je že kdo opogumil in kupil zelo drag zastarel telefon?:) Sam sem ga šel probat, moram rečt da je občutek v rokah zelo dober ker je telefon narejen res kvalitetno. ampak...

Ampak kaj??? Treba si je postaviti cilje, ki jih želiš dosegati. Če telefon te cilje dosega, res ni problema. In, ko imaš telefon v roki, pa se dobro počutiš, vzami, v nasprotnem primeru, pusti. Če pa so ti cilji doseganje tehničnih podatkov, potem itak ne kupuješ telefon za uporabo ampak špiliko...

Žal danes vsak, še tako sodoben telefon zastari v pol, največ enem letu. A boš vsako leto metal vstran 600 EUR, da bi dosegal tehnološko odličnost??? Potem ga ni, ki bi te zadovoljeval. Vsak ima svoje pomanjkljivosti, brez izjeme.

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
HrabiaMol vrjetno govori o OS in uporabniski izkusnji, ki je pri nokii za casom, ko sprobas recimo android.
se pa deloma strinjam, meni bi symbian^3 cist lepo sluzil se naslednji dve leti, saj pokriva moje potrebe. pa tud, iskreno, tolk slabsa touch izkusnja tud ni na tem symbianu, problem je logika menijev oz. workflow in razmerje aplikacij

je pa res, da naj bi bila kvaliteta izdelave top in meni je to ful pomembno. zal je predrag, da bi si nabavil in bom posegel po desire Zju.

ce bi bil cenovno primerljiv s htcjem, bi konkretno premislil in se vrjetno odlocil za nokio e7

Nazadnje urejeno:

HrabiaMol

Fizikalc
28. jul 2007
1.400
1
38
Meni symbian popolnoma ustreza. Mislil sem bolj na ogromen display s smešno ločljivostjo naprimer, pa kamero s fiksnim fokusom pa še kaj se najde.

Artist

Pripravnik
20. feb 2011
133
0
16
MB
Glede ločljivosti zaslona imam mešane občutke. Sam imam Samsung Galaxy S, ampak, ko sem gledal C7, ki je identičen E7, se mi je zdel zaslon povsem v redu. Razen za ekstra zahteve. Za zaslon je morda bolj pomembno, da je na soncu dobro berljiv, kot nekakšna ekstra, retina, ostrina. Ne nazadnje je iPhone 3GS imel podobno ločljivost; takrat so zaslon vsi hvalili.

Sem prepričan, da bo ločljivost zaslonov v bodoče še naraščala. A to bo, več ali manj le marketinški trik. Podobno kot piksli pri fotoaparatu na mobitelu. Tehnično visoke številke, ki pa v stvarnosti samo povečujejo potrebo po močnejšem procesorju ne da bi bistveno vplivali na samo kvaliteto slike, displaya...

nahrung002.gif

Moongoose

Pripravnik
12. apr 2008
718
1
16
41
Citat:
Uporabnik Artist pravi:
Glede ločljivosti zaslona imam mešane občutke. Sam imam Samsung Galaxy S, ampak, ko sem gledal C7, ki je identičen E7, se mi je zdel zaslon povsem v redu. Razen za ekstra zahteve. Za zaslon je morda bolj pomembno, da je na soncu dobro berljiv, kot nekakšna ekstra, retina, ostrina. Ne nazadnje je iPhone 3GS imel podobno ločljivost; takrat so zaslon vsi hvalili.
nahrung002.gif

Na E7 je display pol inča večji, in s clearblack, ki ga C7 nima (ima pa C6).

HrabiaMol

Fizikalc
28. jul 2007
1.400
1
38
Citat:
Uporabnik Artist pravi:

Sem prepričan, da bo ločljivost zaslonov v bodoče še naraščala. A to bo, več ali manj le marketinški trik. Podobno kot piksli pri fotoaparatu na mobitelu. Tehnično visoke številke, ki pa v stvarnosti samo povečujejo potrebo po močnejšem procesorju ne da bi bistveno vplivali na samo kvaliteto slike, displaya...

nahrung002.gif

Problem se najbolj pokaže pri srfanju po internetu, kjer ne dobiš cele strani na zaslon. Je pa baje to SW omejitev symbiana:(

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Ko zaženeš browser od nokie imaš na levi možnosti in možnosti prikaza cel zaslon in še kar nekaj drugih nastavitev od prikaži orodno vrstico ...

milos621

Pripravnik
29. apr 2008
913
10
18
Citat:
Uporabnik TUPLI pravi:
Ko zaženeš browser od nokie imaš na levi možnosti in možnosti prikaza cel zaslon in še kar nekaj drugih nastavitev od prikaži orodno vrstico ...

Izšla je nova verziji Symbina ^3 imenovana Anna (nov sistem poimenovanja), ki ima po prvih ocena brskalnik brez vseh problemov.
Pa nova X7 in E6 sta zunaj.

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Izšla bo nova verzija Symbina ^3.1 , za omenjena telefona pa že vemo . Nokia je malo zaspala s temi producti . Do danes opolnoči ali po domače do 24.00 ure mora nokia laboratorij izdati nove FW za 40 različnih telefonov , če ne sledi odpuščanja spet . Zahteva vodja NOKIE .Zadnji update FW je bil 6.4.2011 s modelom nokia 5800 XM s product code italy in FW v52.0.101

Nazadnje urejeno:

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
059H379: E7_00_RM-626_Mobitel_telekomunikacijske_storitve_SI_SW_v1 FW v013.016
059H341: E7_00_RM_626_Mobitel_telekomunikacijske_storitve_SI_DG_v1

Nazadnje urejeno: