Nokia E52

kkovac

Zelenc'
2. okt 2012
26
0
1
Lučka ki dela na E52!
aplauz.gif

sondey

Pripravnik
15. mar 2010
111
9
18
imam problem s telefonom, upam da se ga da zrihtat:

telefon se ne da več prižgat - ko stisnem power gumb, telefon zavibrira, to je pa tudi vse! Ekran se ne prižge, pozdravnega zvoka ni, lučk na tipkovnici tudi, skratka telefon je mrtev.
Sem že probaval hard reset pa une kode za nevemkateriže reset, pa nič, telefon se ne odziva, razen tiste vibre na začetku

A se da še kej rešit ta telefon? na servis ga ne mislim pošiljat, bi bilo itak predrago, garancija je pa seveda že mimo.

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Software symbian se je sesul na telefonu. Treba ga je na novo naložiti. Ali se spomniš kateri FW verzijo si mel gor ? Daj mi na ZS product code .

HrabiaMol

Fizikalc
28. jul 2007
1.400
1
38
Tole meni smrdi na napako na stiku med pomnilnikom in procesorjem. Pogosta napaka na e52. Rešitev je popravilo ali menjava sklopa "pomnilnik+procesor". Če flashanje ne reši stvari je to ta napaka.

marjan

Pripravnik
25. jul 2007
799
3
18
Nabavil sem rabljeno e52. Zresetiral na tovarniske nastavitve. Zdaj pa mi desno zgoraj non stop utripa pisemce. Na sim kartici ni neprebranih sporocil.

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
Najbrž je pomnilnik za SMS na SIM poln, vse SMSe pobriši iz SIM pa bi moralo pismo izginiti.

Nazadnje urejeno:

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Dej naredi format reset, pa potem še enkrat dej čez Ovi suite zadnja verzija. Ročno nič ne nalagaj back up. Kateri pa je pri tvojem tel zadnji SW ? 91.3 ali 91.4 ali 81.3 ?

Nazadnje urejeno:

marjan

Pripravnik
25. jul 2007
799
3
18
Ksz. V zacetnem meniju mi je izginila opcija imenik... Tudi ce pritisnem zeleno slusalko ni nic. Zgornje orodne vrstice ( sporocila, koledar,..) tudi ni vec.
Ostalo je samo se odpri.( za wifi npr)
Sem dal tovarniske nastavitve, vendar ni sprememb. Kako se nastavi te bliznjice v zacetnem meniju?
Aja, tudi tipkovnice ne morem vec zakleniti( kot vcasih). Ker leva in desna tipka zgoraj nimata vec funkcije.

NoviU

Pripravnik
6. okt 2010
44
0
6
Vsakič, ko vklopim E52 se hoče povezati z internetom.

Ugotovil sem, da je to proces oz. file WTDaemon-0x2001E1AD.exe. Kako ročno blokirati, da ne bo ob vsakem vklopi težil s povezavo v internet?

Tauik

Zelenc'
1. okt 2014
2
0
1
Opravil sem Soft Reset (*#7780#), opravil sem Hard Format (*#7370#) toda ne uspe mi narediti Hard reseta (*+klic+3). Tipke stisnem, pritisnem Power (na vrhu) ampak vse kar se zgodi, je da se pokaže logo in nato selekcija države, itk, brez zahtevo po vpisu gesla.

Kakšna ideja kaj počnem narobe?

Software - 091.003

Tauik

Zelenc'
1. okt 2014
2
0
1
Zabil sem kar nekaj časa nastavljajoč MMS nastavitve tako da upam, da s to objavo komu to prihranim.

Nokia E52
Mobitel MMS-nastavitve
 Nadzorna plošča
 Nastavitve
 Povezava
 Cilji
 Večpredst. spor.
 Možnosti
 Nova dostopna točka
 Želite samodejno prev. razp.d. točk: .................. Ne
 Izberite dostopno točko: .................................... Paketna povezava
 Ime dostopne točke: ........................................... internet

Pomakneš se na novo ustvarjeno točko in Uredi
 Ime povezave: ............................................... Mobitel MMS
 Podatkovni nosilec: ....................................... Paketna povezava
 Ime dostopne točke: ..................................... internet
 Uporabniško ime: .......................................... mobitel
 Zahtevaj geslo: .............................................. Ne
 Geslo: ............................................................. internet
 Preverjanje gesla: ......................................... Običajno
 Domača stran: .............................................. http://mms.mobitel.si/servlets/mms
 Uporaba dostopne točke: ............................. Samodejno
 Možnosti
 Dodatne nastavitve
 Vrsta omrežja: .................................... IPv4
 Naslov IP telefona: ............................ Samodejno
 Naslovi DNS: ...................................... Samodejno
 Naslov posred. strežnika: .................. 213.229.249.040
 Št. vrat posred. strežnika: ................. 8080
 Nazaj
 Nazaj
 Možnosti
 Razvrsti: .................................................................... Spremeni prednost

Novo dostopno točko premaknemo na začetek seznama
 Sporočila
 Možnosti
 Nastavitve
 Večpredst. sporočilo
 Velikost slike: ....................................................................... [po želji]
 Način ustv. spor. MMS: ....................................................... Prosto
 Upor. dostopna točka: ......................................................... Mobitel MMS
 Nalaganje večpr.sp.: ............................................................ Samod. v dom. omrežju
 Dovoli anonimna sp.: .......................................................... Da
 Sprejem oglasov: ................................................................. Da
 Prejemaj povratnice: ........................................................... Ne
 Zavrni pošilj. Povratnic: ....................................................... Ne
 Veljavnost sporočil: ............................................................. Največja mogoča
Nastavitve aparata Mobitel, d. d.

http://www.pdfio.net/k-4946320.html

Podatki za nastavitve so tudi tule:
http://www.telekom.si/pomoc-in-podpora/teme-pomoci/mobilno/mobilne-naprave/splosne-nastavitve
2094884-E52MMS.png

Priponke

• 2094884-E52MMS.png
    2094884-E52MMS.png
    34,5 KB · Ogledi: 273