Nokia E52

lalan

Pripravnik
12. maj 2008
895
0
16
Pozdrav.
Kako bi lahko SMS-e iz GSM-a prenesel v računalnik, da bi imel arhivirane in jih pregledoval. Nokia suite tega ne omogoča, kot sem gledal.

lalan

Pripravnik
12. maj 2008
895
0
16
O jej. THX. Mi je uspelo...
uf-1.gif

Nazadnje urejeno:

Drago

gps navigator
20. jul 2007
2.833
10
38
Stara Bučka
Evo, mi je ratalo zaflešat E52. Najprej sem poskušal narediti upgrade z novim Ovi Suite, nato pa še z Nokia software updater. Ker se je povezava z aparatom prekinila, sem po navodilih odključil telefon, vzel baterijo iz njega, ponovno priključil aparat preko USB kabla na PC, vstavil baterijo, pritisnil power button za eno sekundo in zgodilo se ni nič. Zdaj se aparat ne vključi, ekran je mrtev v vseh možnih kombinacijah, SW updater pa še kar nekaj melje in ga ne morem niti ugasniti. Kaj zdaj?

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Rabiš samo tovarniški servisni program , 30 minut dela in je spet vse tako kot je bilo prej . Dela in šiba kot švicarska urica .

Drago

gps navigator
20. jul 2007
2.833
10
38
Stara Bučka
Hvala obema za odgovore. Bom raje odnesel majstru, ki zadeve obvlada. Škoda časa, da se učim zadevo, ki jo ne bom nikoli več rabil.

decko

Pripravnik
17. sep 2007
144
0
16
Ali se da narest skupino kateri člani ne bodo vidni ob vstopu v imenik? Tako da ko odprem imenik so vsi kontakti razen tistih v določeni skupini, in če bi hotel njih bi moral najprej odpreti skupino?
Hvala in lep pozdrav!

Blaž

legenda

Pripravnik
10. feb 2008
152
0
16
Ali ima še kdo probleme sedaj ko sem dal gor FW 081.003. Tipkovnica non stop malo čisto nežno gori in pa baterija se hitreje prazni.

LP

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Pa si naredil pred nalaganjem novega FW vse resete ? Kaj si dal za back up nazaj . Vse ali si ročno nastavitve delal .

Bajkman

Majstr
23. jun 2010
3.706
157
63
Jaz nisem opazil te napake, sem pa seveda po nadgradnji naredil HARD RESET in seveda vse nastavitve ročno vnesel. Tudi kartico sem formatiral.

Hlede baterije: Predlagam, da naložiš Energy Profiler in izmeriš, koliko mA ti žre povprečno pri ugasnjenem displayu. Če je okrog 6mA, potem je OK, če je več, je res nekaj narobe.

LP

vanmarkus

Fizikalc
15. mar 2010
1.280
1
36
tam spodaj
a mi zna kdo povedat kako se rešit opozorila, da je pomnilnik telefona poln? zbrisal sem vsa sporočila, ampak mi še vedno kaže, da imam 30mb sporočil ?? tudi druge datoteke sem pregledal in ne najdem nič za brisat, če se ne motim jo to neka redna težava pri e52?
firmware mislim, da ne pride v poštev, ker še nista šli 2 leti skozi od nakupa pri simobil

lp

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Samo format reset reši težavo . Imaš Si.mobil product code ? Zadnji FW 081.003 za balkan , Si.mobil FW v054.003

Nazadnje urejeno:

krava

Majstr
5. sep 2007
3.666
340
83
www.kacnje.eu
Ravno danes zjutraj mi je žena potisnila v roko E52 s takšno težavo. FW je še starejši (051.018 iz leta 2010). Za skoraj vsako stvar telefon sitnari: "Ni dovolj pomnilnka za izvedbo postopka. Najprej zbr. nekaj podatkov." ...
Najprej sem želel kaj pobrisati, vendar je kartica videti še na pol prazna. Naslednji korak bi bil nadgradnja FW. No, pa tudi to ne gre. Ko se prijavim na Wifi, tudi nekaj joka, da ne more izvesti postopka ...
Kaj je storiti?

Nokie res ne poznam čisto nič, sem bolj Androidovec
evil.gif