Nokia E52

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
email odpri aplikacijo pa pod verzijo pogledaš . Drugače imaš pa pod fota že nov update email v3.9 pa nov tudi že nekaj časa FW v054

NoviU

Pripravnik
6. okt 2010
44
0
6
Hm, pa misliš na Nokia Messginig e-mail odjemalec ali na kakšnega drugega od Nokie?

NoviU

Pripravnik
6. okt 2010
44
0
6
Ali updajt Opere iz 10 na 11 ohrani vse nastavitve (bookmarks, home page - tista majhna "okna":))

klasicni

Zelenc'
28. apr 2008
10
0
1
Imam eno vprašanje... sem iskal odgovor pa brez uspeha.
Do par mesecev nazaj mi je Nokia E52 redno prikazovala par dni prej kdaj ima kdo od prijateljev rojstni dan.
Sedaj mi tega ne prikazuje več in tudi ne vem kako naj to ponovno aktiviram... ima kdo kako idejo?

VitoC

Pripravnik
10. okt 2007
395
0
16
Prekmurje/Ljubljana
Obišči stran
A so se te Nokie izboljšale po vsem tistem, kar se je dogajalo v 2009 (problemi in problemi,umik iz trga ipd.)??

Oče menjava telefon pa bi rabil enga bolj poslovnega in ne touch screen, vsekakor pa mora biti zanesljiv, pa me zanima a je ta nokia dobra izbira glede na to, da je na trgu že 2 leti ?
Ima Nokia (ali kdo drug) kakšno boljšo alternativo, vendar, da je v tem stilu???

Jason

Fizikalc
20. avg 2009
691
51
28
Ali je E52 že dobila kakšnega naslednika,ali je še vedno najboljši telefon klasične oblike na trgu? A ima še kakšen drug telefon vse to v tako majhnem paketu (WLAN, navigacija, 3G...)?
Nekoč sem jo že imel in razmišljam, da bi spet nabavil. Ve kdo, kje se dobi najcenejša brez vezave?
lp!

SE_P1i

Pripravnik
7. feb 2008
887
0
16
A ma še kdo probleme z zadnjim software-om? Meni namreč piše, kao naj bi bil C: poln, pa dejansko ni. Sem malo gledal po tujih forumih, omenjajo isto težavo, vendar noben ne ponuja konkretne rešitve...

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Pa si naredil back up vsega ,pa format , pa potem fleshaj ponovno in samo imenik dej nazaj ostalo ročno nastavljaj.Kerga pa maš simobil ali mobitel.

Nazadnje urejeno:

SE_P1i

Pripravnik
7. feb 2008
887
0
16
Simobil... Telefon je bil pred kratkim na servisu in je popolnoma nov software, vse je blo zbrisano z njega....

SE_P1i

Pripravnik
7. feb 2008
887
0
16
Ja dobivam jih kr dost ampak jih redno preko OVI Suite backup-iram, in nato izbrišem iz telefona, tko da s tem pomoje ne bi smelo biti panike. Sicer sem imel naštimano na pomnilnik telefona, sedaj sem prestavil na pomnilnik kartice, upam da bo kej boljše.
Je pa zanimivo npr., da dokler je bilo naštimano na pomnilnik telefona, sploh nisem mogel spreminjat nobenih nastavitev za katerikoli besedilna sporočila (pisalo je da je pomnilnik c: polhen, in da je potrebno nekaj zbrisati. No, ko sem prestavil, da se sporočila hranijo na kartici, sem brez problemov lahko tudi prišel do nastavitev besedilnih sporočil. Pa opazil sem, da mi je s to potezo izginil en e-poštni nabiralnik.... cela štala.