Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Na drevo in v jok!
Za normalno rabo je dovolj natančno. Če pa te bo na rit vrglo vsakič, ko te ne bo na meter natančno pripeljalo v zadnji vukojebini, vzemu Xanax in ostani doma.Citat:
Uporabnik raners pravi:
Hmm... Pa je tale Nokia navigacija resnično dobro pokrita v Sloveniji in Hrvaški (če ga lahko kdo primerja z Garminom in najnovejšimi mapami (CN2010.30 in AR 3.0))?
Citat:
Uporabnik raners pravi:
Hmm... Pa je tale Nokia navigacija resnično dobro pokrita v Sloveniji in Hrvaški (če ga lahko kdo primerja z Garminom in najnovejšimi mapami (CN2010.30 in AR 3.0))?
Citat:
Uporabnik matofill pravi:
Ali lahko nekdo opiše cel postopek kako nastavim recimo da hočem v Celovec - Klagenfurt in tam npr Banhofstrasse 15 npr ker meni to v Nokiji ne rata niti v Sloveniji mi ponudi samo ene svoje točke, kot so bencinske pumpe ipd in v stilu če želiš te peljem tja in konec heca, da bi me pa peljal tako na naslov se pa na N97 ne da nastaviti ali pa jaz ne znam ???
Citat:
Uporabnik Slielay pravi:
Citat:
Uporabnik raners pravi:
Ravnokar sem se peljal v Ljubljani do Lesnine (Cesta na Bokalce) in Ovi te ceste sploh ni imel vrisane, torej poti do Lesnine ni našel, Garmin pa seveda normalno.
Mogoče je to samo izjema in ima ostale ceste pokrito enako dobro, ne vem...