To ti umetnik št. dve, moj posmeh je letel na marketinško foro z MP in zraven ekran iz leta 2007. Foto so zagotovo odlične za telefon. Spotaknil sem se ob MP in kako je zanimivo, da ob besedi 40MP v gsm kotičku skačete od veselja, med tem ko PRO fotografi v večini bemtijo zakaj 36MP na FF. Ampak na koncu se moram jaz iti podučiti kaj pomenijo MP.
Dej mi prosim Soutpark al karkoli že, povej, koliko si jih našklocal lansko leto, čist tako, da vidim za referenco s kom se pogovarjam? Al pač obvladaš branje specov in PR-a? In prosim brez žaljitev, če si sposoben. In pojdi še enkrat prebrat čemu sem se smejal. če seveda veš kaj pomeni marketing. V luft pa skačeti Nokia loverji, da mi nimamo pojma kok je to top shit
Tko da umer se mal, če nisi sposoben konstruktivne debate
Dej mi prosim Soutpark al karkoli že, povej, koliko si jih našklocal lansko leto, čist tako, da vidim za referenco s kom se pogovarjam? Al pač obvladaš branje specov in PR-a? In prosim brez žaljitev, če si sposoben. In pojdi še enkrat prebrat čemu sem se smejal. če seveda veš kaj pomeni marketing. V luft pa skačeti Nokia loverji, da mi nimamo pojma kok je to top shit
Nazadnje urejeno: