[nogomet] SP 2010

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.569
1.091
113
Titograd
Mimo je bil predvsem Radosavljevič, vse tri tekme gledano, preveč zgrešenih podaj, samo kaj ko nekega kreativca ni (ok, je Stevanovič, ampak je steklen), Šuler tudi ni bil preveč zanesljiv, pa se mu je ravno danes maščevalo. Sicer pa so kar ok igrali in jim lahko samo čestitam, da so nas za razliko od repke 2002 šli dobro predstavljati na SP, žal nas je pokopalo da smo premalo izkušeni še.

92. minuta, fak
bonk.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Jst pa ko sm jih gledal v kvalifikacijah sm mislu da bodo boljši....Novakovič, Dedič, Koren, Kirm so razočarali...

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.348
767
113
To je pač max, do kamor trenutno sežemo... Že da smo se uvrstili v JAR je uspeh, da imamo pa še 4 točke pa še toliko večji...

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
saj to je tisto. realizacija je manjkala. manjka en zahovic v ekipi, kar se kvalitete tice. pa naj rece kdo karkoli hoce. manjka.
je pa res, da mamo golmana za 10ko!

se najbolj ponosen sem na keka, kaj je naredu iz njih. upam da ga ne bodo menjali ob prvem slabsem rezultatu.

Nazadnje urejeno:
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Jst pa ko sm jih gledal v kvalifikacijah sm mislu da bodo boljši....Novakovič, Dedič, Koren, Kirm so razočarali...

Ah dej. Novakovič je čisto izven forme, Dedič je toplo hladno, tistedva sta pa invalida. Resno. Jaz ne vem kaj je s temi komentatorji, ko slišim "močan strel ima Koren" ali "podaja proti hitremu Kirmu" mi rata kar slabo. Koren ne zna streljati, Kirm pa teče na mestu.

Pozitivno me je presenetil Brečko, mogoče tudi Jokič. Sta konstantna. Najboljša v ekipi sta pa itak Birsa in Handanoviæ. Brez konkurence.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Brečko je bil odličen danes in čez prvenstvo. Birsa me je danes razočaral s soliranjem pri prostih strelih

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Citat:
Uporabnik Radirko pravi:
No, golov je preden je prisel v Bayern v eni sezoni dal vec kakor letos tocno enkrat. Po isti logiki nima kaj poceti na SP Valter Birsa, saj je dal manj kot pol toliko golov, kot jih je dal Ribery, in to v vec odigranih tekmah v lazji konkurenci (tako v prvenstvu, kot v Evropi), pa se mladoletnice ni nategnil ?
bonk.gif
Sicer te cisto nic ne zastopim, a vseeno...
Koliko golov je dal v prejsnjih sezonah ne steje

blablabla

glupbalbla

pasemalobljanaprejblabla

Jaz nisem privlekel na plano tega koliko golov je dal letos v klubu Ribery. To si naredil ti. Ce ti rezultat ni vsec, se ne zdaj vleci ven, ker samo potjujes svoje nerazumevanje teme 0- si se pac nategnil, ampak namesto da bi bil raje tiho in bi eno pozrl, se se vedno nekaj oglasas. Ajde, dobro
evil.gif

Zaradi tega ti bom cistoj preprosto narisal kaksna je v resnici situacija: ti si nekaj tumbal, da je dal Ribery tri gole to sezono. To je pokazalo, koliko imas znanja o temi
cheer.gif
Preden je dal tvoje "tri" gole (torej sedem), jih je - dokler ni prisel v Bayern - dal samo eno leto vec kot toliko (torej sedem; tisto leto jih je dal celih 12). A zdaj boljse razumes ? Tip ni bil nevemkaksen strelec, preden ga je Batyern kupil, je pac igralec, ki je zelo pomemben v napadalni igri, ni pa on en Samuel Eo'o ali Pippo Inzaghi, da jih samo pipne in gre noter.

Sedem, to je tista stevilka ki je nekaj malega vec kot tri. Tri gole je dal letos recimo Valter Birsa (in tri je manj kot polovica od sedem, kar bi bilo tri in pol), najbrz si malo zamenjal njega in Riberyja, a za nekoga s tako veliko stevilko (XXXL) ne gre zameriti da stresas bedarije
smile-1.gif

Zdajle so za nami popusili se Srbjanci in mi res manjka samo en tak znalec kot si ti, da mi predava o nogometu. Daj, povej se kaksno, da se vsaj malo nasmejemo
priden.gif
Kaj mi bos prodal za nase, da je tudi tukaj selektor kriv, ker je ene cmare nekje nasel ?

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.348
767
113
Stare je rojen komentator... sposoben komentirati pasje dirke, potapljanje ladjic ali pa bowling... das mu imena nastopajocih, potem pa bo nabijal v tri krasne... ce sporta ne poznas, izgleda super profesionalno, drugace pa osnovnosolske napake...

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Kaj so pa srbi staretu nardil?
hysterical-1.gif

Stare je Stare sicer en [censored], kot je bil vcasih Lojevec pri hokeju, ampak kaj pa pocnejo drugi nasi komentatorji ... A je Ivan Marjon primorec ali bosanec ? Resno, "pasovi" [citiram] in podobne stvari sodijo na eno drugo TV, ne na slovensko. Da je cepec na koncu se tako pameten, da predava o rezultatu "Alzira" [citiram], je pa visek kretenizma. Stare je tukaj videti kot pravi genij v primerjavi z njim ! Moram reci, da tudi z nekaterimi novimi komentatorji nisem niti priblizno tako razocaran, kot s cepci "stare garde", predvsem ze zgoraj v temi omejenim phucktardom Milutinovicem, ki misli, da mora tudi pri nogometu razvleci vsak drugi soglasni na koncu besede, se posebno ce je to 'm' ("Innnnnnn ... potemmmmmmm Handanovic brani" ... ma nemoj ?!). Pusi moski spolni ud Milutinovic pa naj se ti zatakne v glavi ena tipka, da bo mir pred tabo !

Sodnik (Stark) je bil danes totalno za en drek, neposteno nam je dosodil vsaj en rumeni karton, medtem ko ga Anglezem za isto situacijo veckrat ni (start pod noge), ampak clovek se vprasa kaj so nase primadone - ja, Radosavljevic, Kirm in Novakovic - pocele danes celo tekmo. Jebes sodnika, a so se one sparale za finale ali kaj ? Ni finala, ce prej nekaj ne vlozis v vse skupaj. Ce si slabsi, ti ostane samo izigravanje pravil in ze Petar Nadoveza pri Olimpiji (vecina mladicev tukaj se ga verjetno ne spomni) je lepo povedal, da je igralcev na igriscu 11, torej se pod 11 rumenih kartonov na tekmo ne pogovarjamo. Taka so pravila, lahko je sodnik najvecji butl - in danes je ravno bil najvecji butl - in ce butl dovoli agresivno igro, potem je to treba izkoristiti. Enkrat se tudi kriterij poravna in piska se drugim ...

Ce bi na zacetku en takoj vrnil Johnsonu, ki se je nekaj kurcil tam po igriscu, hkrati pa bi se razjebali Rooneya, da bi on zacel brcati nazaj, v koncu igre pa bi nasi vezisti namlatili njihovo srednjo vrsto s picko Gerardom vred (clovek se vprasa ali igra tam za milijone Gerard ali en Bojan Jokic v enem Chievu - tezko je uganiti po rezultatu na igriscu), bi bil morda rezultat ugodnejsi. Tudi ce ne bi bil, vsaj ne bi izpadli kot ene najbolj moldavske cipe, ki jih lahko jebe v supak za male pare vsak, ki ima 50 evrov in jih je pripravljen zapraviti 15. Srbi so sicer tudi izgubili, a so proti Nemciji pokazali kaj je karakter in borba za svojo drzavo, mi smo imeli moznost proti ZDA in Angliji in smo dokaj gladko izviseli.

Na koncu je pac tako: Alzirija ni dosegla gola in je zasluzeno na dnu skupine, nasi so premagali samo Alzirce, proti favoritom so pa v sestevku izgubili, favorita sta pa med sabo remizirala (!) in nas nabila oz. tudi skoraj nabila. S tako igro smo morda res boljsi od cmarov Rusov, ne pa od ene brezvezne luzerske ZDA, ki bo zdaj takoj pusila [censored] naprej namesto nasih
bonk.gif
Se dobro, da nismo mi pristali v kaksni skupini s Hondurasom, ker bi koncali z 0 tockami (namesto Amerov bi lahko izvlekli njih in pristali skupaj s Cilenci in Spanci, ki bi nas vsi nabili posteno, ne 0:1 in 1:0 ...).

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.569
1.091
113
Titograd
Srbi so se borili na eni tekmi, ja kaj pa so delali na ostalih dveh? Nič od nič.

Kake moldavske cipe? Daj idi spat. Pa ne mešaj Nadovezo v resn fuzbal.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
A si ti alter ego od onega, ki mi zgoraj pametuje, potem mu pa zmanjka, ko je treba dati kaksen argument za svoje bucke razen tistega "idi spat" ? Ime imata dokaj podobno, najbrz ne moreta dva enako velika bedaka hkrati najti podobno ime na istem forumu ?

Srbi so proti Nemciji naredili, kar nasi proti Angliji niso,. Aja, pa proti Ameriki tudi ne. To je to. Proti Alziriji se je slucajno zakotalila noter, juhej. Ce je Egipt res toliko boljsi od Alzirije (tako pravijo komentatorji), kaj bi potem bilo, ce bi oni igrali z nami ? Bi nas potamanili kot mlade mucke ?

Moldavske cipe so tiste, ki pridejo iz Moldavije. So cenejse kot tiste iz Romunije, pa ze te niso tako zelo drage. Nase picke so ocitno se bolj poceni, ker jih lahko jebe vsak kmetavzar iz Anglije, ki ravno nima ovcke pri roki. No, razen Rooneyja. Tvoj alter ego mi bo najbrz spet omenil, da Rooney je bil pa v PFA top 11 teamu (tako kot Evra ... nakljucje ?), torej ze mora biti caR ... in ja, letos je bil Rooney v klubu kar zelo mojster, bi rekel da dalec bolj kot Evra (bolj izpostavljena pozicija pac), a na prvenstvu pac ne, in lahko jebe samo nase bucke, ne pa recimo enih Alzircev.

Petar Nadoveza je pac omenil eno stvar, ki se buckom morda ne zdi logicna, je pa vcasih potrebna. Ce ni znanja (nocem zveneti kot fudbal reklama za Red Bull, ampak je res tako ...), potem je treba izkoristiti pravila, kolikor je to mogoce. Ce bi Radosevljevic zrezal enega Angleza na zacetku, namesto da se je sparal za cetrtfiale (?!), bi bilo to vec, kot je naredil dozdaj skupaj (= nic). Enako velja se za nekatere (ja, Kirm), ce niso v formi in niso spodobni normalno ustavljati nasprotnikov (kot jih je npr. Brecko, ki je igral za moje pojme zelo dobro), potem naj pac izkoristijo druge moznosti in naj jih razjebejo v tri p.m. Tako ali tako ni ravno kot da bi nevemkaj zamudili. ce bi samo zumbotoma Jhonsonu in Defoeju vrnili nekaj malega batin - tudi za ceno tveganja rdecega kartona, katerega danes "Stark" (poglej v nemski slovar kaj to pomeni) ni uspel najti v svojem zepu, ceprav so nas Anglezi zelo lepo razfukavali po igriscu kadarkoli so imeli priloznost.

To je to, natrosita mi s tvojim XXXXXXXXL kolegom spet kaksne bucke, da bodo imele se vegetarijanke kaj od fuzbala ! :D

bobrock

Pripravnik
15. sep 2008
124
0
16
"...prelazi u Hajduk u kojem zabija 296 golova u 460 utakmica... 1966. i 1971. postaje najboljim strijelcem lige..." .
Itak, da tak nesposobnež nima veze z resnim fuzbalom
smile-1.gif

Sarkazm OFF

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.569
1.091
113
Titograd
BMK za onega gori kdo in kaj je. Srbi so igrali samo eno tekmo, kaj je bilo proti Gani? Kaj je bilo danes? Slabo, slabo. Ne morejo nam biti za vzor če so dve tekmi slabo igrali in pušili.

Saj pa angleži niso včeraj začeli fuzbala igrat, da se jih ima za neke kmete in podobno. Neumesna pripomba ki me je zmotila. Od tekme z alžirijo so naredili kar nekaj sprememb v timu, Rooney je bil bolj nevaren valda, če ni blo onega krampa Heskeya v igri od začetka, pa Gerrard je bolj spredaj igral. Edino zadaj so krnekaj. Drugače se glede igralcev danes kar strinjam, niso igrali kot bi lahko, Radosavljevič v bistvu v vseh treh tekmah ni upravičil pričakovanj, žogo je slabo oddajal, pa prepočasen je, Kirm mi je pa tak skozi že antipatičen ker zna samo laufat, podaje, če so že, pa kriminal.

forgot1

Fizikalc
7. feb 2010
1.615
88
48
Dan pozneje ...

Ne vidim razloga, da bi naše reprezentante pretirano hvalili.
Saj je uspeh uvrstiti se na SP, seveda je. Tukaj jim čestitam.

Igre v predtekmovalni skupini so bile blede. Zelo blede.
1. tekma - Proti Alžircem smo zmagali po sreči.
2. tekma - Proti USA po sreči nismo izgubili.
3. tekma - Proti Angležem smo izgubili

In kje je tukaj karkoli, kar bi upravičilo hvalo ?
Nekateri posamezniki so se izkazali, drugi so bili bolj turisti.

In potem berem izjave o borbi s srcem in odličnih nastopih na SP !!!!!

Neumnost !!!

Nogometa pač nikoli nismo, in nikoli ne bomo zmogli in znali igrati toliko dobro, da bi v svetovnem merilu kaj pomenili.

Smo pač premali, dajmo se že enkrat s tem sprijazniti.

Kot nam radi rečejo naši južni sosedje - "skijaši" smo, pa še to bolj slabi zadnja leta ...

LP

PS: danes sem prav negativno nastrojen, zato sem bom kar delat spravil. Bo več koristi.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Dobro, kot je napisal forgot1, prespana noc, se strinjam z njegovo oceno nasih predstav. Kmalu se zacnejo kvalifikacije za 2012, naj bodo Srbi res tako slabi, kakor ti pravis, da prilezemo vsaj na tisto drugo mesto v skupini, ce so ze Italjani abonirani na prvo
smile-1.gif

Rabili bi ali vec znanja ali pa se vec srece, da bi prilezli naprej, a pac nismo imeli ne enega, ne drugega, vecina igralcev je se vedno dokaj mladih in bodo ostali skupaj se ta ciklus, torej bodo menda zdaj kvecjemu boljsi.