[nogomet] SP 2010

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Kakšno blestečo sezone je imel pa Ribery? Odigral je polovico srečanj za Bayern in zabil 3 gole... Namig: ni centralni branilec...
bonk.gif

Nategnil je še eno mladoletnico (verjetno več njih, samo pustimo domneve...) in z rdečim kartonom poskrbel, da mu ni bilo treba igrati finala LP...
cheer.gif

No, golov je preden je prisel v Bayern v eni sezoni dal vec kakor letos tocno enkrat. Po isti logiki nima kaj poceti na SP Valter Birsa, saj je dal manj kot pol toliko golov, kot jih je dal Ribery, in to v vec odigranih tekmah v lazji konkurenci (tako v prvenstvu, kot v Evropi), pa se mladoletnice ni nategnil ?
bonk.gif

En igralec ne more narediti cele sezone za klub - tudi C. Ronaldo ali Wayne Rooney je ne more - lahko pa mocno prispeva k temu. In ja, mislim da je prispeval posteno k rezultatom Bayerna, precej bolj, kot Anelka pri Chelseaju (ce vzames oba stran od svoje ekipe, se Bayernu ustavi, na Chelsea pa prakticno ni nobenega vpliva). Prav gotovo je pa hotel prost vecer za finale in je zato naredil tisti prekrsek
rolleyes-1.gif
Jaz nisem napisal, da je sam naredil sezono Bayerna; to so tvoje besede. Vprasal sem kdo so tisti, ki so tako zelo blesteli, da lahko zdaj komentirajo selektorja.

@The_Red_Devil: Management ne igra nogometa, Domenech tudi ne, tistih 11 na igriscu ga. In tistih 11 je odigralo zanic.

Nista odgovorila na vprasanje kdo je bil selektor viceprvakov leta 2006
evil.gif

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Tudi takrat so bila trenja!

Ni mi bilo jasno, kaj se dogaja ko je ta bebček dobil novo pogodbo.
uf-1.gif

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.348
767
113
Citat:
Uporabnik Radirko pravi:
No, golov je preden je prisel v Bayern v eni sezoni dal vec kakor letos tocno enkrat. Po isti logiki nima kaj poceti na SP Valter Birsa, saj je dal manj kot pol toliko golov, kot jih je dal Ribery, in to v vec odigranih tekmah v lazji konkurenci (tako v prvenstvu, kot v Evropi), pa se mladoletnice ni nategnil ?
bonk.gif
Sicer te cisto nic ne zastopim, a vseeno...
Koliko golov je dal v prejsnjih sezonah ne steje, konec koncev se reprezentanca izbira glede na sedanjo formo, ne iz casov mladincev. In letos je bil Ribery povprecen, zraven se poskodovan pol sezone. Poglej Henryja, super igralec, v super formi zadnjih 10 let, pa letos nic od njega...
Birso si dal za primerjavo? Zato pa Birsa je v SLO reprezentanci, v FRA se sigurno ne bi uvrstil, verjetno ga niti omenili ne bi, pa brez zamere..

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
Ja fak ane, ne morš verjet da je Donovan dal gol v 92' minuti
frown-1.gif

Vseeno čestitke fantom za borbeno igro!

Nazadnje urejeno:

Stric

Slojoomla boss
21. jul 2007
143
14
18
Gre za razliko med majhnimi in velikimi reprezentancami.

Za Slovenijo je definitivno uspeh to, da je sploh prišla tja. Kakšne posebno dobre igre ni prikazala ali pa so ostale reprezentance toliko boljše.

Kar se mene tiče gredo lahko mirno domov. Moja pričakovanja so uresničili.
Za vse, ki nismo tako euforični pa bo zdaj vsaj konec teh nerealnih pričakovanj in teh novinarskih nabijanj o Sloveniji v polfinalu.

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
Važno, da se pečejo æevapi v studiu RTV-ja
cheer.gif

evapppiii.png

In so že čist not padli in navijajo za Srbijo
hysterical-1.gif

srbija.png

Nazadnje urejeno:

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Dobr da mamo Brečka. Edin res dober igralec danes. tud Sarma je bil dobr samo prvi gol bi lahko obranil

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
jah gola ni blo. preprosto ne mores pricakovati zmage ali napredovanja, ce ne das gola in izgubljas. oz. se niti ne potrudis, da bi sla zoga naprej. jaz ne vem. jajcali so. ali pa nabijali brezveze v prazno. kdo je steku v kazenski prostor? novakovic?

in ja, brecko me je skoz celo prvenstvo navdusil, enako handanovic. carja! tudi jokic ni bil slab. birsa je pa res dal lep gol proti americanom. danes pa je egoistil, kljub temu da je vidu da mu zoga ne gre na nogo tak ko bi morala (v fuzbalerskem zargonu, ki ga ne zastopim). cesar tud ni bil slab no. ostalo pa bolj mlacno. kirm? grrrr... ze na obeh prejsnih tekmah totalno mimo.