[nogomet] SP 2010

hgard

Guru
22. jul 2007
4.082
582
113
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Francozi ga znova sračkajo
evil.gif

Normalno, če so tole babnco poslal dvigat moralo

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.569
1.091
113
Titograd
Je pa Domenech selektor že 4 leta. Lemerre in Santini, ki sta bila bistveno uspešnejša na začetku tisočletja, sta bila manj časa. nekomu mora fajn plačevat da ga ne vržejo.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Saj ne, da bi mi bil Domenech nevemkako simpaticen (mi res ni), ampak ne razumem teh komentarjev - fuzbal igrajo igralci, ne selektor, on jih lahko kvecjem pripravi na tekmeca in da bolj konkretne zadolzitve. Ce bi sedela moja stara mama na klopi, izbrala Riberyja in 10 zumbotov in jim rekla, da naj grejo spilat kot se zagre, a bi igrali tako jalovo ? Anelka otresa gofljo, pokazal ni pa nic, ceprav je imel priloznost ... lahko je njemu s polno ritjo srat, ko je pa treba pokazati kaj, se pa vidi kam sodi.

Mislim, da je ocitno, da je njihova tokratna reprezentanca sestavljena iz bedakov, ki zase napacno mislijo, da so nevemkaksni mojstri, a ne zato, ker bi bila selekcija tako zelo zanic, ampak ker so vsi na istem nivoju. V klubih so vsi (z izjemo Riberyja) bednobedni in se pridno naslanjajo na druge, kako potem ne bodo enako gnili na igriscu v drzavnem dresu, kjer nimas vec drugih, da bodo delali namesto tebe ...

Lahko bi bil njihov selektor namesto Domenecha ajatola Homeini ali pa ata Smrk, pa ce se igralcem ne zdi vredno igrati z vsemi sposobnostmi (katerih ze tako ni prav veliko) za svojo drzavo, ne bo absolutno nobene razlike, svojo sreco so pa ze porabili v kvalifikacijah. Kaj lahko naredi motivacija pri tistih, ki nimajo ravno polne riti in se res zelijo dokazati, smo lahko videli ze na nekaj tekmah na tem prvenstvu in to je stvar igralcev, ne pa stvar tega ali je selektor Domenech ali kdo drug.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.569
1.091
113
Titograd
To pa je mimosunek. Imamo doma lep primer, naša repka je po igralcih skoraj ista kot je bila pod Oblakom. S komentarji, da česar več niti niso sposobni, pač ni pripomogel k boljšim rezultatom. Kaj je Kek naredil iz bande razpušene se pa lepo vidi.

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Kater komenator pa ni?

Drugače pa z razlogom....edini igralec zarad katerga velikokrat gledam tud fucbal k me ne zanima ala Barca-Xerez ipd...

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
ksz...
A so mogoče besedo "podaja" črtali iz SSKJ? Znalci v studiu uporabljajo samo še besedo pas, pasovi,...
bonk.gif

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.348
767
113
Messi je hud ko pes, samo preveč izrazit levičar je. V dribling začne 95% na svojo levo stran in grki so ga skoraj celo tekmo lepo rezali preč od žoge... Je pa res, da z eno potezo lahko odloči tekmo...

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
no ja... zdaj si pa pošteno mimo vsekal

Repliciram na vse tri pod mojim sporocilom hkrati:

A so igrali za Francijo ali za nekega Domenecha ? Ce ti je selektor motivacija, potem si zgresil sport (= pojdi v babji rokomet in se potem ljubavno ravsaj z njim, kupovanje Smarnih Gor in podobno je pa privatna stvar in ne sodi ne v drzavno, ne v klubsko ekipo).

Ali tako stari igralci (primerjaj prvo postavo recimo z naso) znajo igrat fuzbal ali jih mora selektor to se nauciti ?

V bistvu sem radoveden, kdo konkretno so tisti Francozi od prisotnih na prvenstvu, ki so (z izjemo Riberyja, kar sem ze napisal) blesteli v klubski sezoni, brez da bi se obesali na soigralce ?

Ker naj bi bil Domenech razlog za slab rezultat in ne gnili igralci, mi vi trije se razlozite kdo je bil selektor leta 2006, ko je bila Francija v finalu ? Igralci takratne ekipe so bili precej manj nesposobni in to je pac to.

Pa se nepovezano s Francijo, a je bilo vseeno omenjeno kot replika na moje sporocilo: pri Oblaku je igralo precej istih igralcev (tukaj ni nobenega dvoma), a so bili ti igralci toliko let mlajsi, manj izkuseni glede svojega znanja in prakticno povsem neverzirani na reprezentancni sceni. Imena so torej ista, ne more pa nihce trditi, da so to identicni igralci. Enako so napredovali Katancevi igralci, prakticno celo ekipo je podedoval od Verdenika (Prasnikarja).

Ajde, bo malo debate in ne samo "to je bilo pa mimo" brez argumentov
cool-1.gif

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
ksz...
A so mogoče besedo "podaja" črtali iz SSKJ? Znalci v studiu uporabljajo samo še besedo pas, pasovi,...
bonk.gif

Biæe uskoro i kornera i favla.

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.348
767
113
Kakšno blestečo sezone je imel pa Ribery? Odigral je polovico srečanj za Bayern in zabil 3 gole... Namig: ni centralni branilec...
bonk.gif

Nategnil je še eno mladoletnico (verjetno več njih, samo pustimo domneve...) in z rdečim kartonom poskrbel, da mu ni bilo treba igrati finala LP...
cheer.gif

Citat:
Uporabnik Radirko pravi:
V bistvu sem radoveden, kdo konkretno so tisti Francozi od prisotnih na prvenstvu, ki so (z izjemo Riberyja, kar sem ze napisal) blesteli v klubski sezoni, brez da bi se obesali na soigralce ?

Ribery je pa sam naredil sezono Bayerna? Dej ne bluzi. Sploh se mi zdi tako iz forme, da ga sam še igral nebi.

Hugo Lloris, Yoann Gourcuff sta v najboljši 11 FRA lige, Evra je v najboljši 11 ENG lige (Malouda me čudi da ni, bi si zaslužil). Cise doživlja drugo pomlad, pa ne da se mi googlat, poznam igralce, vem da so v svojih klubih dobri. Zgleda je zatajil managment...in pa njihova francoska aroganca.

Upam da ga odžagajo čim prej (Domenecha namreč) in da vajeti prevzame kakšen konkreten trener s karizmo. Blanc bi se mi zdi kar pasal.

Evra je pa že povedal da bo razkril inside story.