[nogomet] Liga Prvakov 2009-2010

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
To itak..

Ampak, ce si fan nekega kluba, ti ni vseen a spusis ali zmagas..

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.348
766
113
Ni fajn, ja. Tudi jaz sem včasih naročal pico brez gob, pa so se vsake toliko zmotili in sem jo dobil z gobami.... sem pač pojedel takšno in živel naprej...
smile-1.gif
Sedaj jo naročam z gobami, da me ne morejo več presenetiti.
Nauk: prej, ko se navadiš porazov, bolje bo, he, he,...

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.568
1.091
113
Titograd
Jaz pa se ne sekiram zaradi poraza "mojega" moštva, spim enako dobro, drug dan sem čisto vredu volje, si ne ženem k srcu. Koji klinc se bom sekiral za nekoga ali nekaj ko samo po tv spremljam...... Se mam za sekirat za tisoč bolj pomembnih stvari ki me neposredno zadevajo.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Jebiga nisi pravi fan
smile-1.gif

Pravemu fanu je football del dneva.. prebiras novice, forume, zgodovino, pogledas kaksno 30+ let staro tekmo ipd. Normalno - ce ti cajt dopusca.. Se vclanis v fanklub, si ogledas stadion in vse pomozne objekte... gres sproti se na tekmo. Kasneje gres [ce si fan kaksnega velikega kluba] na kaksno tekmo lige prvakov, mogoce celo finale, vseskupaj to postanejo nepozabne noci, ko si zdruzil skupaj: tekmo, izlet, festo, spoznas folk po svetu.. ne vem (karikiram), ostanes kaksen vikend pri njemu v (recimo) Spaniji, gresta v soboto skupaj na tekmo.. In konec koncev imas nekaj od tega, postanes pac del kluba..

Zato tudi je taka fuzbal kultura pri nas, kot je... ko pride renomiran nasprotnik ali se nekam uvrstimo, so vsi zvesti fani.. ko je susa, so tribune prazne in se razni juzni bratje zasluzeno delajo norca iz nas, da smo "smucarji"..

Itak pa tale sestavek, kot sem ze rekel 3/4 Slovencev ne bo razumelo in se ga bo slo raje v ostarijo nabutat ali divjat z avtom po cesti - klasicni "sporti" pri nas..

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.568
1.091
113
Titograd
A misliš da so pa v Angliji sami taki ki cel teden ne morejo spati, ker je njihov klub pušno? Daj no, sem bližje 30. letu kot 20., pa so me te oslarije že malo minile. Mi je pač nek klub bolj simpatičen kot drugi (in je že dolgo časa isti, ni bla včeraj barca, danes čelzi, jutri pa bo real), ampak sekirat se ne mislim. Pa se nimam za nič manjšega fana kot ti.

In kam se je uvrstila slovenska reprezentanca? V dodatne kvalifikacije, kar še vedno ni nobeno prvenstvo. Pa si mogoče opazil da je Ljudski Vrt že od prve domače tekme bil premajhen za vse? Pa še noben ni upal niti sanjati da bomo prilezli tako daleč. Zakaj? Ker so igralci dali na igrišču zadnjo kapljo krvi. Pod kakim Oblakom pa sori, raje bi si prst odrezal kot pa šel takratno mizerijo gledat. Qrc pa igralci, sposobni so uro po tekmi, na kateri so izgubili, iti na babe..... jaz pa bi se v istem času sekiral?! Daj no.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Ah... ne mores se oklicati fan, ce ti je ravno za "tvoj" klub.. Ce bi vsi tako razmisljali, bi vsak delal samo to: ustal, sluzba, spat.. drugo se ga itak ne tice..

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Ah, to ni to..

Jaz sem tudi vesel, ce kaksen Slovencek na kaksnem tekmovanju fase kolajno.. pa ne spremljam sporta in se mi jebe za ta sport, sem pa vesel zanj.. torej sem njegov fan?
ne-ne-1.gif

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Nop, dalec od tega..

Samo, ti mi pa povej, kako si lahko fan necesa, ce se ti jebe za to?

Jaz ne bom nikoli fan hokeja, ker ga pogledam samo, ce ni tisti moment nic pametnega na programu..

Sem pa fan F1, ko ze v sredo komaj cakam, da se zacnejo prosti treningi v petek.. in med vikendom preberem ohoho tehnicnih clankov, intervjujev, pregledam miljon fotk, kaj je kdo privlekel novega na dirkalnikih, itd..

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.568
1.091
113
Titograd
Čakaj, zdaj pa že jabolke in hruške mešaš. Če smo nasplošno pri športu oz. zvrsteh, je meni nogomet najljubši, ogromno tekem sem že videl in še bom, ogromno tudi prebral. Če smo pa pri nogometnih klubih pa mi je pač kak klub bolj simpatičen, ampak njegov poraz mi ne bo pokvaril dneva. Včasih, dolgo nazaj, mi ga še je, zdaj pa se mi ne zdi več vredno sekirati.