[nogomet] Liga Prvakov 2007-2008

Fedor

TTX Allenatore
5. okt 2007
805
0
16
ti pejdi k psihiatru, ker liga prvakov brez Milana in L'poola je prikrajšana za prave evropske ekipe....beri 12 naslovov
evil.gif

nepot

Pripravnik
2. sep 2007
646
0
16
Beer City/Knežje mesto
Citat:
Uporabnik Fedor pravi:
tooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo.......hvala l'pool....pi*zda jim usrana interistična, še roka od Vieire in prednost v 91 minuti, ki je sodnik ni pustil in bi blo 4:0 za l'pool.......tle se je pokazalo kdo ma jajca in kdo krade v prvenstvu!!!!

Inter mi je najbolj antipatična ekipa,ki je prišla naprej.Vem da se v Italiji vleče vn s sodniškimi odločitvami.Ampak mislim da sta bila rumena kartona danes Materazziju prehitro pokazana(vsaj en).

Fedor

TTX Allenatore
5. okt 2007
805
0
16
hja, za moje pojme tale cepec od materazzija bi moral imeti prepoved igranja.....

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Tako, finale Milan - Pool je ze klasika
grin1.gif

Mogoce je Matrixu res mal hitro pokazu kartone, samo yebatga, model je na slabem glasu
smile-1.gif

Je pa bila ta zmaga nepricakovana, sem mislil, da bo Inter sel na polno ofenzivo ze od zacetka, tako pa do 30 minute niso mel 1 strel na gol, pol je sel Materazzi ven, se jim je pa ves plan podru
grin1.gif

Mal hitro. Če bi že piskal favl sploh (drugi prekršek) bi ga piskal, ko mu je položil roko na ramo, pa to tudi slučajno ni bilo za karton. Torres je lepo zasimuliral. Black&deckerer sojenje je bilo porazno skozi celo tekmo.

Lep gol Gerrarda in neko skropucalo Kuyta. Brez igralca pa so še vedno držali 'pool skozi skoraj celo tekmo. S polno 11 v italiji bo še gusto.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Zakaj pa skropucalo?
confused-1.gif

Volley pac.. pade kamor pade.. Vazno, da je bil gol ..

Brez igralca pa so drzal pool.. sam skoda, da je Zlatan igral DM ostali pa vsi DC
uf-1.gif
Solski bunker.. Pool, pa kot pool, ni kreativca.. tezko se da gol.. ce pa je waterproof bunker pa sploh..

nepot

Pripravnik
2. sep 2007
646
0
16
Beer City/Knežje mesto
Kaj pričakujete od današnjih tekem?Moja pričakovanja:

Arsenal-Milan 1
Celtic-Barca 0
Lyon-Manchester 02
Fenerbahce-Sevilla 1

p.s. Ibrahimoviæ obtožil za poraz,koga drugega kot Marerazzija
smile-1.gif

Fedor

TTX Allenatore
5. okt 2007
805
0
16
Arsenal - Milan 2....Pato` in Seedorf
Celtic - Barca 1....Nakamura
Lyon - Manchester 2....C. Ronaldo in 2x Rooney
Fenerbahce - Sevilla 0.....Zico in Kanoute
wink-1.gif

smile-1.gif

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
ArsAnal vas bo zownu, hihihi
grims-1.gif

Joke

Karkoli napovedovat je loterija.. Ceprav so favoriti kao ful jasni..

Viky

1600. registrirani uporabnik
27. okt 2007
747
0
16
42
Mam filing, da zna Fenerbahče presenetit Seviljo, ker so doma res močni.

Fedor

TTX Allenatore
5. okt 2007
805
0
16
hmmm....kromper? kaj naj bi to blo? tako se igra ligo prvakov in tako se pride do konca......sicer pa je Milan edina ekipa v LP, ki ni izgubila proti Arsenalu na domačem terenu.....

Fedor

TTX Allenatore
5. okt 2007
805
0
16
ja itak, da igra z dušo sej so sami smrkavci na igrišču in zaenkrat glave še ne znajo uporabljat
smile-1.gif