[nogomet] Liga Prvakov 2007-2008

Fedor

TTX Allenatore
5. okt 2007
805
0
16
ja :D
prijatelj, ki postavlja ploščice je bil kontaktiran iz strani uprave Milana, da naj se hitro loti dela v prestižni vili na Comskem jezeru, ker Dinho želi imeti pripravljeno vilo že v začetku junija. Sheva je dejal, da se je sin dovolj naučil angleškega jezika in da se lahko sedaj vrne k Milanu. Zambrotta je nakup v stilu naše uprave (beri 32 let) in pa Flamini, ki je zastojn saj mu poteče pogodba z Arsenalom v letošnjem letu.....

Fedor

TTX Allenatore
5. okt 2007
805
0
16
Sicer je res, da je predvolilna kampanija in Berlusca obljublja marsikaj, vendar mu tokrat verjamem, ker je v zadnjih dveh letih dovolj nategoval navijače Milana. Potrdil je nakup Zambrotte, Dinhota in Sheve......bomo vidli....

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Dinho bo novi Ronaldo, ko se bo srecal z Mellbergom iz Juveta
grin1.gif

Sheva pa Zambrotta sta pa v idealnih letih za Milan
evil.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Jah mislm da je bil penal, igral smo pa itak ful boljš na tej tekmi, in nevem o kakšnmu bunkerju nekateri sanjate:D

Sovražim Italijo in sovražim Milan in Inter..vse raj vidm namest teh dveh

Fedor

TTX Allenatore
5. okt 2007
805
0
16
itak da ne razumeš, če pa imaš modro črno srce....sheva, zambrotta in dinho so že 100% potrjeni.

Fedor

TTX Allenatore
5. okt 2007
805
0
16
ja v sportskih novostih je pisalo...lol. Če bi bil kaj od "tifosa" bi spremljal uradno stran Milana ter calciomercato.com. Tam so objavljeni videi in izjave Berlusce in Galiani-ja, kjer sta napovedala omenjene 3.....
stupid-1.gif

matr no, pa še 5* sm ti jih dal in sploh nevem kdaj in zakaj.....
evil.gif

Nazadnje urejeno:

limetka

Pripravnik
26. jul 2007
597
0
16
Hehehehe, spremljam vse to, nč bat.
Samo ne dam kaj dosti na te govorice. Kak mesec pred začetkom prestopnega roka se vedno govori in piše svašta in vedno se bo. Tako da, dokler ni podpisa in slikanja z dresom, ne verjamem nič. Tud če o igralcih govorita Galliani al pa lepi Silvio.

limetka

Pripravnik
26. jul 2007
597
0
16
Citat:
Uporabnik limetka pravi:
Čeprav imam modro črno srce
hysterical-1.gif

Disaster! Strašen lapsus se mi je zgodil! In to sem ugotovil šele po kakih osmih urah
stupid-1.gif
Pač nisem najbolj hiter.
Moje srce je seveda rdeče črno, ne modro črno.
redface-1.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.565
1.090
113
Titograd
Riiseju res ni ta sezona na kožo pisana, izgubi mesto med prvih 11, zaj pa še avtogol. ni mi jasno kaj je silil s glavo tam ko bi lahko z nogo lažje rešil

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Joj temu Chelsiju se userje pa vedno v zadni sekunde. Itak je pa Benitez [censored]. Babel še nikol ni nič naredu, Ni kej Kuyt je maher sam jebemu mater model ne zna podajat nevem kva dela na krilu. Mah jih bomo zbil u Londonu po 7 letih prva ekipa

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Tako bom rekel, kolikor smo imel srece proti Arsenalu, smo imel smole s Chelsijem..