V kontekstu teme so noge dejansko večji problem. Pač, ne maram "debelih gležnjev" al' kako se temu reče. Noga hlod? O turbobitch
ja , samo tebi so grozne, jst bi jih pa z veseljem raziskalCitat:
Uporabnik sistemik pravi:
Nog se seveda ne bi branil, ampak joške so pa (vsaj meni) grozne. Po mojem so njene niple, ko je v pokončnem položaju, tudi tam nekje med nogami. Pri meni pač tole ne gre skozi...
Citat:
Uporabnik capl pravi:
mladiči izbirčni neumni kak vam bo čez leta za vsako, zaradi hohštaplarije izpuščeno, žal
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
Citat:
Uporabnik capl pravi:
mladiči izbirčni neumni kak vam bo čez leta za vsako, zaradi hohštaplarije izpuščeno, žal
Še dobro, da tudi taki obstajate.... Nam vsaj ostane na izbiro več bab z res dobrim štelom.Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
Citat:
Uporabnik capl pravi:
+1
Citat:
Uporabnik sistemik pravi:
Še dobro, da tudi taki obstajate.... Nam vsaj ostane na izbiro več bab z res dobrim štelom.Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
Citat:
Uporabnik capl pravi:
+1
Mladoletnice, srednjeletnice, vse v izogib tožbi ujetega tičaCitat:
Uporabnik patriot pravi:
Dobro, zate vemo, da so ti všeč mladoletnice.
Citat:
Na izbiro vam že res ostane, kaj pa od tega tudi pofukate je že druga pesem...
Pol pa trpi, ....sem ravno razmišljal, ka čem s staro babo, ko je stara že skor ko jst, ....bedarija,...če si bom privoščil, si moram nekaj mlajšega poiskatCitat:
Capl, kot sem že rekel, se splača potrpet pa kakšen račun fotkat
Smilimo? Zakaj?Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Zadnji trije se mi pa res smilite.