Noge na armaturi

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.450
9.739
113
EU
j7-board0.jpg

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
bil sem mal šokiran ko sem prebral komplet temo o teh nogah določenih "uporabnic"
shocked-1.gif
ampak so večinoma fake slike

A ni bil pred davnimi časi na forumu tut en "sugardaddy", nick je imel prav tako tak... pa kakor mi je znano so se z njim zabavale določene uporabnice. Vidm da je to kar popularno na tem forumu
grin1.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.008
11.131
113
uporabnice tega foruma so vse grde in obilne in postarane, tako da... nismo nobenmu favš

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
tukaj ti moram ugovarjat, z mojim previsokim standardom ti lahko rečem da se tu pa tam najde kakšna
roza.gif
ampak niso več aktivne oziroma so bolj pasivne

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Sam tole z nogami na armaturki pa res sam ženske delamo, mislim tipa še nisem vidla.

P.S. Če bi bili mal manj tečni, bi se katera še kaj oglasila tle gor, tko pa sam pluvate po nas, kaj čmo pol pisat k smo tko grozne pa grde pa debele za vas manekene.

majč

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Če maš take noge, ko una Gonzotova malo višje, bi se spodobilo, da jih deliš s skupnostjo Alterja
cheer.gif

Shaban

Fizikalc
14. apr 2010
1.001
1
36
Zadnjič na Dunajski zagrabm gsm da pofotkam ful sexy nogice na armaturki in glih zelena, un njen pa k da ga je en polil z vrelo vodo - po gasu k zmešan
jezen.gif

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik CebelicaMaja pravi:
Sam tole z nogami na armaturki pa res sam ženske delamo, mislim tipa še nisem vidla.

P.S. Če bi bili mal manj tečni, bi se katera še kaj oglasila tle gor, tko pa sam pluvate po nas, kaj čmo pol pisat k smo tko grozne pa grde pa debele za vas manekene.

majč
na balkanu je to prisotno pri obeh spolih. razen če to velja za noge skozi okno...
stupid-1.gif

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:

majč

mislim, da pri vas zenskih clanica alterja ni (glavni) problem v izgledu...ampak nekje drugje...

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Citat:
majč

Ker ste afne, oz vas copata pusti da se afnate.

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Nog se seveda ne bi branil, ampak joške so pa (vsaj meni) grozne. Po mojem so njene niple, ko je v pokončnem položaju, tudi tam nekje med nogami. Pri meni pač tole ne gre skozi...
smirk-1.gif

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
to je tista ki se vozi v nekem rejli avtu in ji premetava joške? mislim, da bi v neki temi moral biti tudi link no filmčka. vsaj obleka je zelo podobna... pa ena taka fajn joškasta je bila.

Citat:
Uporabnik sistemik pravi:
Nog se seveda ne bi branil, ampak joške so pa (vsaj meni) grozne. Po mojem so njene niple, ko je v pokončnem položaju, tudi tam nekje med nogami. Pri meni pač tole ne gre skozi...
smirk-1.gif
jo pač vedno držiš v vodoravnem položaju pa je.