NLB zaračunava dvig na lastnih bankomatih?

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
NADOMESTILO ZA DVIG GOTOVINE 1,67 EUR

Dvignjeno na NLB bankomatu z NLB kartico.

Nov trendi???

majaron

Majstr
28. mar 2009
1.061
416
83
Zadnji dvig imam 16. v tem mesecu, brez nadomestila. Torej ali je čistvo sveže ali pa gre za kaj drugega.

Edit: kot kaže ni nobenih sprememb. http://www.nlb.si/ba-maestro
Citat:
brezplačen dvig gotovine in vpogled v stanje na vseh bankomatih bank NLB Skupine

Preveri za kaj gre, me pa ne čudi, če bi šlo za "napako".

Nazadnje urejeno:

Stardo

Pripravnik
3. jan 2009
353
0
16
40
si bil mogoče kaj v tujini? znesek je podoben nadomestilu za dvig v tujini..

feler

Fizikalc
21. jan 2008
1.700
12
38
Zamenjaj banko če je res, samo kot je predhodnik rekel, ravno točno toliko pride dvig v tujini, vsaj pri moji banki ki na srečo ni NLB
smile-1.gif

feler

Fizikalc
21. jan 2008
1.700
12
38
Ker lahko dvigujem denar na kateremkoli bankomatu v SLO brezplačno, ker imam brezplačno spletno bančništvo, skenslal sem si te trr izpiske ker mi je šlo že na živce da jih domov dobivam, brezplačno spreminjam limit glede na to če grem v tujino, kupujem kaj po netu (MC), ker kjerkoli v tujini dvigujem denar za 1,67 eur (še menjalniški tečaj je dražji),......sem že nekaj časa nazaj hotel skenslati študentski račun pri NLB in so mi rekli da moram plačat
stupid-1.gif

Nazadnje urejeno:

guardy

Guru
3. avg 2007
8.517
1.109
113
Obišči stran
Ko smo glih pri avstrijcih: da plačo nakažejo na račun rabijo povprečje 3 dni, na NLB je pa isti trenutek
wink-1.gif

Vidim pri sodelavcih
wink-1.gif

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
Imam "avstrijce" in par sodelavcev tudi na različnih, pa imamo plačo tisti dan, ko je nakazana. Raje preveri v vaši firmi kaj delajo.

Infernus

Fizikalc
8. jun 2008
2.301
6
38
ksz

v ponedeljek sem končno uspel zapreti račun pri NLB. Sem bil pa šokiran, ker ko sem prišel v svojo matično banko NLB(ki je v M. Soboti), zagledam polno banko ciganov (pa banka NI majhna. Jih je bilo krepko čez 100 not). Ah ja, sem se spomnil, da je prišla podpora... tolažil sem se pa s tem, da sem na tej banki zadnjič.
smile-1.gif

guardy

Guru
3. avg 2007
8.517
1.109
113
Obišči stran
Citat:
Uporabnik geronimo pravi:
Imam "avstrijce" in par sodelavcev tudi na različnih, pa imamo plačo tisti dan, ko je nakazana. Raje preveri v vaši firmi kaj delajo.

No lej, niso samo moji sodelavci problem, od par kolegov ki imajo avstrijce sem slišal isto
wink-1.gif

Pa ne zagovarjam NLB, pri njih sem samo zaradi kredita...

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Kaj ti pomagajo avstrijci, če se pa krešnejo tako, da jim vse stoji...
evil.gif
Kar ni najhuje, najhuje je to, da za prijavo napake na L2 support potrebujejo celih 12 ur!!!
V sredo, 15.12 jim je sistem krešnil nekje ob 15:30 (hud kreš, spletno bančništvo in bančno okence se je krešnilo med drugim), napako so prijavil šele v četrtek, ob 6ih zjutraj... Izgubili so precej dragocenega časa, da spravijo core produkcijo nazaj...

Kar nekaj bank ima bolje rešen DRC in jih take napake ne zadenejo toliko...

feler

Fizikalc
21. jan 2008
1.700
12
38
Citat:
Uporabnik guardy pravi:
Ko smo glih pri avstrijcih: da plačo nakažejo na račun rabijo povprečje 3 dni, na NLB je pa isti trenutek
wink-1.gif

Vidim pri sodelavcih
wink-1.gif

Če imaš svoje podjetje ki ima pri NLB račun in ga imaš tudi ti, seveda da je isti trenutek,če je nakazilo na drugo banko pa par ur kasneje, pač plačilni promet dela kot dela, če nakažejo zadnji trenutek predno se plačnili zapre (kar ponavadi delajo), seveda druga banka npr. avstrijska tega ne sprovede če denarja ne prejme in je tako drugi dan, da je pa 3 dni?? ..mogoče če je vikend vmes.

Stardo

Pripravnik
3. jan 2009
353
0
16
40
Citat:
Uporabnik guardy pravi:
wink-1.gif

Vidim pri sodelavcih
wink-1.gif

jao
bonk.gif

Imam že 5 let račun pri "avstrijcih" in se še ni zgodilo, da bi ne bila plača na plačilni dan..

PS: tudi v tujini (kjer imajo €) dvigujem brezplačno

feler

Fizikalc
21. jan 2008
1.700
12
38
Citat:
Uporabnik Stardo pravi:

jao
bonk.gif

Imam že 5 let račun pri "avstrijcih" in se še ni zgodilo, da bi ne bila plača na plačilni dan..

PS: tudi v tujini (kjer imajo €) dvigujem brezplačno

..tako je tudi to je + (jest sem omenil za provizijo ki so mi jo zaračunalni za dvih na Hravškem in v Srbiji, seveda pa dvignem malo več in ne 10x
smile-1.gif
)

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
limite sigurno ne spreminjaš na gor po mili volji. zakon o potrosniskem kreditiranju

dvigovanje v tujini..ni nek faktor. z gotovino grem od doma, v tujini plačujem akrtica ali gotovina. kak ej cena dviga..sanja s emi ne. ko to storitev uporabim, pet krat letno, se ne sikiram zarad 20 centov.

tko da...ne vem.

feler

Fizikalc
21. jan 2008
1.700
12
38
To vem ja, da je potrebno za limite pogodbe podpisovati odkar je novi zakon zunaj, nisem pa še probal spremeniti v tem času preko elektronske banke, opcija je še vedno, bo potrebno probati da vidim če bo šlo skozi.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ja ne bo šlo ne..na dol ja, na gor ne.

če govorimo o limitih prej. ti si šel na ebanko, jaz sem šel na klik. oba sva uredila. brez težav.

še bolje. jaz sem poklical mojo blono, jo mal pohecal in prosil, da mi limit na karticah podvoji. isti smorn.

paci

Fizikalc
19. jul 2007
1.574
9
38
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Kaj ti pomagajo avstrijci, če se pa krešnejo tako, da jim vse stoji...
evil.gif
Kar ni najhuje, najhuje je to, da za prijavo napake na L2 support potrebujejo celih 12 ur!!!
V sredo, 15.12 jim je sistem krešnil nekje ob 15:30 (hud kreš, spletno bančništvo in bančno okence se je krešnilo med drugim), napako so prijavil šele v četrtek, ob 6ih zjutraj... Izgubili so precej dragocenega časa, da spravijo core produkcijo nazaj...

Kar nekaj bank ima bolje rešen DRC in jih take napake ne zadenejo toliko...

Samo naša največja banka si ne upa prestaviti poslovanja na
evil.gif
DRC