Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
ja če bi imel več kor jurja obresti (30 jurjev depozita)
Zanimajo me stroški če ti ne rata pripeljat jurja čez mesec. ...včeraj ob hitrem preletu nisem našel podatka v najbrž prcej drobnem tekstu.
za take stvari (tekoče prihranke) je potem bolje imeti kakšne varčevalne račune,kjer mora denar nekaj dni odležat.
edino če imaš lepe prihodke in se tvoji prohodki /odkodki merijo v nekaj jurjih mesečno
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
jep tale šparkase je tudi limanica.... jurja moraš imeti povprečno mesečno gor , se pravi še tako slab "letni" depozit jurja ti prinese 20-30 evrov obresti, kar pa znese tudi "povprečni" strošek vodenja računa.
Skratka jaz sem opoustil to igrico... pa čeprav iščem neko pametno variantno namesto nlb.
ne se preveč hvalit s študenskimi rčuni in plačami, ker ni hudiča da to nekdo na nlb ne bere in bodo "spremenil" pogoje tako da bo bolje za njih.
Zakaj bi se trudil? Oni pridejo na dom ali kamorkoli že. Imajo tudi zunanje sodelavce, ki jim ni težava poskrbeti za stranko tudi izven delovnega časa.Citat:
Sparkasse, če se ne motim udobni račun plus. Grem takoj, ko najdem čas.
Ena opcija je ProbankaCitat:
V kateri SLO banki ali hranilnici trenutno ponujajo najbolj ugodno obrestno mero za depozit za obdobje 13 oz 24 mes.
Informacije dobrodošle