Citat:
Uporabnik sad pravi:
Sem vedel, spet ene druge x stvari tveziš.
Odgovorov na vprašanja pa očitno ne bo. Me prav zanima zakaj? Ali morda ne delaš v podjetju s slovenskimi lastniki?
Citat:
Uporabnik sad pravi:
Jebiga, takle mamo. Vsaj vemo kje smo sedaj z Robertom in koliko resno moramo jemati njegove ''100% točne interne informacije''.
Ampak mu je pa treba priznat, vsaj pri avtih je na zavedni slovenski strani.Naš.Reno.press
Citat:
Uporabnik Poti pravi:
Citat:
Primerjava višine plač v podjetjih s tujimi NN pokaže, da so delavci, zaposleni v podjetjih s tujimi NN, dosegali višje plače od povprečja. Povprečna plača na zaposlenega je znašala 16.995 EUR, medtem ko je bila v podjetjih s tujimi NN višja za 13,4 % in je
znašala 19.277 EUR. Izjema je bilo področje kulturne, razvedrilne in rekreacijske dejavnosti, v katerem so imeli delavci v podjetjih s tujimi NN v povprečju nižje plače. Zaposleni v podjetjih s tujimi NN na področju predelovalne dejavnosti, v kateri je zaposleno največ
delavcev, so imeli za 5,6 % ter na področju trgovine, vzdrževanja in popravil motornih vozil za 23,7 % višje plače od povprečja svoje panoge.
Vir
Neposredne naložbe 2011 - stran 24
Uf, tile tujci pa so zlobni. 2300€ letno več od povprečja. In glede na to, da je primerjava le na podlagi lastništva to pomeni da so plače v domačih podjetjih še nižje od povprečja, kar malo poveča razliko.
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
KSZ
1.6. se za podjetja znova podražijo storitve NLB:
Zaprtje računa iz 26,74 EUR na 30,00 EUR
Nakazilo prek NLB Proklika drugi stranki NLB iz 0,38 EUR na 0,40 EUR, nakazilo na drugo banko iz 0,86 EUR na 0,95 EUR.
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Zaprtje računa iz 26,74 EUR na 30,00 EUR
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Sorry sam NLBjčani so pa zadnji v vrsti za kritizirat karkoli, sploh pa kakršne koli pogodbe in z njimi povezanim amaterstvom. Kaj mene boli K za njihove regrese in veljavnost pogodb, če so pa tako nesposobni (kot komplet NLB), da jih moramo davkoplačevalci večkrat konkretno dokapitalizirat pa še to jim ne pomaga in enako (ne)delajo naprej. To bi morali vse te pogodbe povozit s kakšnim zakonom ali novimi pogodbami. Podpis obvezen ali pa adijo. V imenu nacionalnega interesa zaradi slabe gospodarske situacije.