Morda ni problema, če se lokacija in IP ujemata. Morda jih pa moti sam VPN, ker z njim skrivaš svojo identiteto.Kakšnih tujih IPjev, ker je tako nemogoče da bi kdo s slovensko kartico online plačeval v tujini?
Morda ni problema, če se lokacija in IP ujemata. Morda jih pa moti sam VPN, ker z njim skrivaš svojo identiteto.Kakšnih tujih IPjev, ker je tako nemogoče da bi kdo s slovensko kartico online plačeval v tujini?
V glavnem ima NLB product menagera pa se koga v IT sektorju bleferje posla. Ce ne poznajo produkta in kaj mora pridet ven, djabe jim. Pa ni point . Bi rekli gremo z novim produktom zadnjo cetrtino leta pa bi bil mir. Sedaj je ze sezona dopustov in do septembra je mrk za projektna dela. Tako pac je v IT razvojnem biznisu.Če bi bil razvoj aplikacije v rokah NLB, bi se zadeve odvijale precej hitreje. Sicer verjamem, da NLB pritiska na Fabrick, ampak ta naj bi se izgovarjal, da so vse omejitve v aplikaciji posledica politike MasterCarda.
Mogoče bodo na dolgi rok čisto ukinili NLB Pay.
Pa tebi NLB pay sedaj deluje? Meni se odpre, ampak ko hočem dodati BA kartico v GP, na koncu javi neko napako. Če pa želim dodati Viso, pa hoče še tisto trimestno številko in zna iti skozi, ampak še nisem šel naprej, ker mi je prioriteta plačevanje z BA. Kako se po novem plačuje, moraš obvezno dodati kartice v GP ali lahko samo odpreš NLB pay in daš telefon na terminal? Jaz sedaj nimam več tiste ikonce, da bi kliknil "plačaj". Prejšnji teden sem nekje hotel plačati in je telefon prebralo, ampak je potem telefon javil napako in ni šlo skozi. S kartico pa seveda bp. Včeraj zjutraj sem spet odprl in nista delala ne klik ne pay in sem zato klical na banko (tako je pisalo v sporočilu, ki se je prikazalo). In je tetka v Medvodah samo nekaj zajavkala, da jim nič ne dela in podobno. Čez dan sem spet prišel v obe aplikaciji, ampak NLB pay mi še vedno ne doda kartice v GP...Saj to bi bilo najbolj smiselno... In fukcionalnosti dodat v NLB Klik (bivsi Klikin) ... Ni mi jasno, zakaj imajo te velike firme po vec apliakcij za podobno stvar...
Petrol ni nic boljsi... ima aplikacijo Moj Petrol in aplikacijo Na poti, ... In nekatere fukncionalnosti so mozne v obeh apliakcijah... poleg tega pa imajo se aplikacijo OneCharge ... ampak OK... ta je cisto posebna, ker je namenjena samo lastnikom EV...
Pa tebi NLB pay sedaj deluje? Meni se odpre, ampak ko hočem dodati BA kartico v GP, na koncu javi neko napako. Če pa želim dodati Viso, pa hoče še tisto trimestno številko in zna iti skozi, ampak še nisem šel naprej, ker mi je prioriteta plačevanje z BA. Kako se po novem plačuje, moraš obvezno dodati kartice v GP ali lahko samo odpreš NLB pay in daš telefon na terminal? Jaz sedaj nimam več tiste ikonce, da bi kliknil "plačaj". Prejšnji teden sem nekje hotel plačati in je telefon prebralo, ampak je potem telefon javil napako in ni šlo skozi. S kartico pa seveda bp. Včeraj zjutraj sem spet odprl in nista delala ne klik ne pay in sem zato klical na banko (tako je pisalo v sporočilu, ki se je prikazalo). In je tetka v Medvodah samo nekaj zajavkala, da jim nič ne dela in podobno. Čez dan sem spet prišel v obe aplikaciji, ampak NLB pay mi še vedno ne doda kartice v GP...
Jernej
Ja... Fora je v tem, da moraš pred dodajanjem BA kartice pokljukati možnost plačevanje v tuijini. Potem pa gre. Sem klical na podporo in je mož najprej rekel, da BA ne gre več in da rabim BA masterceard, ampak sva ugotovila, da že imam takšno kartico, ker je NLB zadnje čase vsem dal takšne kartice. Potem je pa omenil tisto kljukico in je šlo skozi . Morebiti bo pomagalo še komu.Ti probavas dodati navadno BA kartico (Maestro) v Google Pay? To zal ne bo slo ... Mora biti debetna ali kreditna MasterCard ali Visa ...
NLB Pay
Enostavnejši in varnejši način plačevanja je tukaj. Namestite novo in izboljšano verzijo mobilne denarnice ter omogočite kartice za plačevanje z Google Pay.www.nlb.si
Poglej priponko 68647