Online plačila preko mi pa pač včeraj in danes ne delujejo, ker je treba potrditi notification, ki ne pride glede na to da nlb pay ne deluje.
Potrjevanje si lahko nastavis tudi preko aplikacije Rekono… ce ti NLB Pay ne deluje…
Online plačila preko mi pa pač včeraj in danes ne delujejo, ker je treba potrditi notification, ki ne pride glede na to da nlb pay ne deluje.
Trenutno je vse skupaj obviselo, na banki pravijo, da imajo velike tehnične težave .O ustreznem androidu sem govoril že aprila.
Je pa tako, da ko se je govorilo o novi aplikaciji z min zahtevami za android, bi se lahko te 3 mesece pri vsakem zagonu aplikacije oveščalo o novih zahtevah za android.
Tudi NLB Pay je meni vedno delal brez problema.Ne govorimo o NLB Kliku, težave so z aplikacijo NLB Pay.
Očitno preverja IP in ne mara tujih IP-jev. Če je tako, bi lahko to javil, ne pa, da kar guzne.NLBPay meni ne dela in tudi javi napako, ce ga odprem, ce imam VPN vklopljen. Ko ga izklopim, pa popupne tako potrditev placila kot vse ostalo.
Na mobilnem bo, ker dobiš slovenski IP, na wifi pa???Javi "nepricakovano napako" in naj klicem center. Tuji IPji pa tudi,.. ne vem... Ce grem v tujino, tudi ne bi delalo, al kaj?
Kakšnih tujih IPjev, ker je tako nemogoče da bi kdo s slovensko kartico online plačeval v tujini?Očitno preverja IP in ne mara tujih IP-jev. Če je tako, bi lahko to javil, ne pa, da kar guzne.