nlb klik

Jabe

Guru
1. okt 2007
16.927
9.131
113
N26 se zdaj nima Google Paya za Slovence. Meni je to dealbrejker za vsakodnevno rabo.

paci

Fizikalc
19. jul 2007
1.591
12
38
ali pa razmišljam o enem nižjem paketu "osnovni" pa 5+5 plačil po 0,40€ in sem na istem

Jabe

Guru
1. okt 2007
16.927
9.131
113
Za osebno rabo se mi zdi, da Revolut (kljub glupemu UI) pokrije več ali manj vse za 0€/mesec. Razen, če imaš kredit. Potem vzameš osnovni račun (ne paket) pri NLB, da gor dobiš plačo in enkrat prenakazilo na Revolut, pa od tam dalje zastonj. In si na boljšem...

vladom

Fizikalc
25. feb 2020
172
40
28
Od kdaj je omejitev brezplačnih plačil v paketu Aktivni (9,99EUR na mesec)? Sicer se mi zdi, da so lani jeseni nekaj pisali o tem (da bo letos februarja ali marca), ampak sem nekako zgrešil, kdaj dejansko se je to zgodilo? Če prav vidim, je sedaj 5 plačil in 5 direktnih plačil v tej ceni, ostalo se plača? Ali pa na višji paket in si na 15,40 eur namesto na 9,99 ;).

Jernej
Veliki Blaž se bo spet tolkel po prsih kako uspešni so, ker bodo zdaj vsakemu komitentu zaračunali še nekaj evrov več mesečno.

• Všeč mi je
Reactions: paci

kajote

Majstr
11. dec 2007
464
262
63
Veliki Blaž se bo spet tolkel po prsih kako uspešni so, ker bodo zdaj vsakemu komitentu zaračunali še nekaj evrov več mesečno.
ja saj veš,.. dosedaj je bila plača milijon... jo treba dvignit, pa jo nekako opravičiti... pol pa drugim razlagati kako so Slovenceljni prepožrešni pa bi radi preveč... daj no, malo logično razmišljaj ;)

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

Vojnik

Guru
16. apr 2017
1.613
1.129
113
Za osebno rabo se mi zdi, da Revolut (kljub glupemu UI) pokrije več ali manj vse za 0€/mesec. Razen, če imaš kredit. Potem vzameš osnovni račun (ne paket) pri NLB, da gor dobiš plačo in enkrat prenakazilo na Revolut, pa od tam dalje zastonj. In si na boljšem...
Kaj te pa moti pri Revolut UI?

delavec44

Guru
17. dec 2012
4.162
2.870
113
Če že izražamo mnenja, je meni Revolut UI čisto kul. Boljši od N26 ali kakšne slo banke, kjer moraš v 3 podmenije da kam prideš, potem ti pa še skrijejo stroške na odobritvi transakcije. Sem jih sprobal že veliko.

Vojnik

Guru
16. apr 2017
1.613
1.129
113
Meni je tudi Revolut top. Sem imel N26, Bunq, Wize... In mi je Revolut daleč najboljši. Bunq je sicer funkcionalno zelo dober, ampak žal veliko zadev ni podprtih v Sloveniji, pa na sploh je njihov support center katastrofa.

Z Revolut imam pa res dobre izkušnje.

erikson

Guru
25. avg 2007
25.552
8.910
113
Ali vas tudi kdaj kličejo ob nakazilu iz NLB TRR na Revolut? Oboje je na moje ime in sem že večkrat nakazal, sedaj pa so dodatno telefonsko preverjali. Čudno mi je bilo vprašanje, s kakšnim namenom to nakazujem in če poznam lastnika računa (sebe).

Pa ravno včeraj je bil članek, da so lažni klici, ki se predstavljajo kot NLB.

BLABLABLA

Guru
28. sep 2007
3.228
1.366
113
Ali vas tudi kdaj kličejo ob nakazilu iz NLB TRR na Revolut? Oboje je na moje ime in sem že večkrat nakazal, sedaj pa so dodatno telefonsko preverjali. Čudno mi je bilo vprašanje, s kakšnim namenom to nakazujem in če poznam lastnika računa (sebe).

Mene so klicaril ko je Trade Republic spremenil račun in sem "prvič" tja nakazoval... Potem ne več

Sem jim pa rekel, da naj se zase brigalo raje... Ker so mi 3 x blokirali nakazilo, predno je šlo skozi...

Vojnik

Guru
16. apr 2017
1.613
1.129
113

Mene so zamo v primerih, ko sem nakazoval večje zneske.