Veliki Blaž se bo spet tolkel po prsih kako uspešni so, ker bodo zdaj vsakemu komitentu zaračunali še nekaj evrov več mesečno.Od kdaj je omejitev brezplačnih plačil v paketu Aktivni (9,99EUR na mesec)? Sicer se mi zdi, da so lani jeseni nekaj pisali o tem (da bo letos februarja ali marca), ampak sem nekako zgrešil, kdaj dejansko se je to zgodilo? Če prav vidim, je sedaj 5 plačil in 5 direktnih plačil v tej ceni, ostalo se plača? Ali pa na višji paket in si na 15,40 eur namesto na 9,99.
Jernej
ja saj veš,.. dosedaj je bila plača milijon... jo treba dvignit, pa jo nekako opravičiti... pol pa drugim razlagati kako so Slovenceljni prepožrešni pa bi radi preveč... daj no, malo logično razmišljajVeliki Blaž se bo spet tolkel po prsih kako uspešni so, ker bodo zdaj vsakemu komitentu zaračunali še nekaj evrov več mesečno.
Kaj te pa moti pri Revolut UI?Za osebno rabo se mi zdi, da Revolut (kljub glupemu UI) pokrije več ali manj vse za 0€/mesec. Razen, če imaš kredit. Potem vzameš osnovni račun (ne paket) pri NLB, da gor dobiš plačo in enkrat prenakazilo na Revolut, pa od tam dalje zastonj. In si na boljšem...
Mene so klicaril ko je Trade Republic spremenil račun in sem "prvič" tja nakazoval... Potem ne večAli vas tudi kdaj kličejo ob nakazilu iz NLB TRR na Revolut? Oboje je na moje ime in sem že večkrat nakazal, sedaj pa so dodatno telefonsko preverjali. Čudno mi je bilo vprašanje, s kakšnim namenom to nakazujem in če poznam lastnika računa (sebe).
Pa ravno včeraj je bil članek, da so lažni klici, ki se predstavljajo kot NLB.
Uff, to ti bodo še račun zaprliSem jim pa rekel, da naj se zase brigalo raje... Ker so mi 3 x blokirali nakazilo, predno je šlo skozi...
Mene so zamo v primerih, ko sem nakazoval večje zneske.Ali vas tudi kdaj kličejo ob nakazilu iz NLB TRR na Revolut? Oboje je na moje ime in sem že večkrat nakazal, sedaj pa so dodatno telefonsko preverjali. Čudno mi je bilo vprašanje, s kakšnim namenom to nakazujem in če poznam lastnika računa (sebe).
Pa ravno včeraj je bil članek, da so lažni klici, ki se predstavljajo kot NLB.
V bistvu je meni telefon zazvonil prej kot v 1 minuti po tem, ko so mi blokirali nakaziloIn kako se ti predstavijo, ko kličejo iz banke, da veš da ni fake?