nlb klik

paci

Fizikalc
19. jul 2007
1.591
12
38
ravno sem klical na banko pravijo naj napišem mail na info@nlb.si , ker referentov na banki ne upoštevajo.

Očitno bomo moral zamenjat bako !

jezek

Guru
24. jul 2008
5.969
2.711
113
Takisto, sem nameraval zapreti na otp, zdaj bom verjetno nlb. Iz inata, pa tud ce 50e letno pušnem

zakon

Guru
16. maj 2008
9.690
1.262
113
toti Maribor
In kaj se bo zgodilo? Psi bodo lajali, karavana bo šla dalje. Mogoče kaki 1% bo zamenjala banko, ker slej ko prej sledijo podražitve tudi pri drugih bankah. Njim itak "niko ništa ne može".

erikson

Guru
25. avg 2007
25.552
8.910
113
NLB si bo spet malo vzela. Malo po malo.

V skupku spletnih strani s končnico info (sobota, maribor, ptuj …) smo prebrali razmišljanje predsednika uprave NLB Blaža Brodnjaka, da bi se mladi najlažje naučili življenja, če bi vsaj pol leta ali eno leto obvezno služili družbi.
Predsednik uprave NLB je v letu 2024 od NLB prejel 1.012.914 evrov plače, nagrad in povračil stroškov, pa še nekaj malega dividend.

irwin

Guru
13. mar 2008
1.990
654
113
ko dozivis da ti antivirusni program ne sprejme NLB klika ga zapre in ti napise da ga ima na blacklisti..
Pa se pejd.
Sicer pa kako resujete generiranje gesla na mobilnem kliku med pogovorom na mobilcu? :bonk:

Jabe

Guru
1. okt 2007
16.927
9.131
113
Odvisno od telefona. A zna istocasno delati klic in uporabljati mobilne podatke? Ce ne, se pa das nekam na wifi tacas...

Jabe

Guru
1. okt 2007
16.927
9.131
113
Copy/pastam s sosednje teme:

Zanimivo. Imam nek Premium Plus paket in to plačujem.

Mi razlozis kako gre s trgovalnim racunom. S februarjem moram ali iti na osnovni racun in se soet zajebavati z revolutom ali grem na premium plus. Jaz moram nekam delnice vzajemne parkirati, moj ima na iliriki racun in gruntam, ce upgrajdam vse skupaj, on prenese na mojega in jaz svojo vzajemno, Ilirijo zapremo. Ali je kaj stroskov s tem, ce tam delnice samo stojijo in čakajo? Ali kaj tocno je zajeto v "zastonj trgovalnem racunu"?

Jabe

Guru
1. okt 2007
16.927
9.131
113
Se opravicujem... Kaj je INR? ilirika? To ima moj zdaj, ampak ce imam jaz oni klincev bancni paket s trgovalnim racunom, se mi ga splaca izkoristiti? Tudi za njegove delnice in in potem zapre in neha placevati?

ferdo

Guru
3. sep 2007
11.868
4.223
113
Ljubljana
hmpg.net
Ali boste lahko svoje naložbe z običajnih trgovalnih računov prenesli na INR?

Ne, saj je osnovno pravilo, da so na/z INR mogoča le vplačila/izplačila v denarju. Izjeme so naslednje:
  • finančni instrumenti se lahko prenesejo na trgovalni račun ob dedovanju in mirovanju;
  • delnice, prejete v postopku preoblikovanja Vzajemne, lahko upravičenci prenesejo na INR.

Vojnik

Guru
16. apr 2017
1.613
1.129
113
Copy/pastam s sosednje teme:

Mi razlozis kako gre s trgovalnim racunom. S februarjem moram ali iti na osnovni racun in se soet zajebavati z revolutom ali grem na premium plus. Jaz moram nekam delnice vzajemne parkirati, moj ima na iliriki racun in gruntam, ce upgrajdam vse skupaj, on prenese na mojega in jaz svojo vzajemno, Ilirijo zapremo. Ali je kaj stroskov s tem, ce tam delnice samo stojijo in čakajo? Ali kaj tocno je zajeto v "zastonj trgovalnem racunu"

Po pravici; nimam pojma. Nekaj je kao zastonj, ampak kar naprej nekaj zaracunavajo; KDD, nakup delnic, nek fee za drzanje delnic, ipd.

Sem obupal in ne sprasujem vec. Ker je vse tako super nepregledno in ne-user friendly, da je skoda casa, da s s tem ukvarjam.

• Všeč mi je
Reactions: Jabe

jernejd

Majstr
2. sep 2007
1.408
184
63
Od kdaj je omejitev brezplačnih plačil v paketu Aktivni (9,99EUR na mesec)? Sicer se mi zdi, da so lani jeseni nekaj pisali o tem (da bo letos februarja ali marca), ampak sem nekako zgrešil, kdaj dejansko se je to zgodilo? Če prav vidim, je sedaj 5 plačil in 5 direktnih plačil v tej ceni, ostalo se plača? Ali pa na višji paket in si na 15,40 eur namesto na 9,99 ;).

Jernej