NLB klik, ponovem plačljiv?

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Ja v Šenčurju je bil zaposlen, zdej so ga zgleda prestavili na drug oddelk.

Trenutno je tam za šalterjem ena luštna mala blondinka s prijetnimi očmi, pa en faca tip.

PIC

Fizikalc
17. avg 2007
2.466
2
38
Prekleti kurci.

No, prav. Oni meni 0,65 vsak mesec, jaz njim 5 eur/mesec manj (promptno bom zamenjal zlati racun za klasicnega).

Grrr.

LP,
PIC

Dale

Fizikalc
21. jul 2007
829
42
28
Pa si prepričan, da za prehod ne boš plačal ?

evil.gif

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
a misliš da za tako malenkost na NLB računajo?
bonk.gif

Pa še kako računajo...meni so pred parimi leti računali okoli 2500 SITov tko da so se mi ob slovesu še dodatno zagabili.

Abanka ni mislim da nič zaračunala.

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
Če te prav razumem sodeluješ poslovno z Sparkasse, pa take pišeš o njih po forumu? še dobro da si vklopil možgančke in se nehal hvaliti z svojim poznavanjem tematike, že to kar si napisal je bilo preveč.

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Kaj? Da ni vse zlato kar se sveti? Pa da stojim za tem? Sem povedal kaj več? Sem direktno rekel, da so zanič (v generalnem)? Je mogoče izražanje dvoma v to, da bo vse zastonj v neskončnost kaj preveč povedanega?

Dosedanje izkušnje učijo nasprotno. Lep primer je bil WWI.

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Jaz sem bil na Gorenjski banki, sedaj sem nekaj mesecev na Abanki, predvsem na Abanetu in sem zelo zadovoljen... No sej bi bil z marsičem, če sem bil prej na GBKR
grin1.gif

asko

Fizikalc
22. jul 2007
2.565
3
38
Če nimaš kreditov ni problem zamenjati banke. Najprej odpreš nov TRR na novi banki, preumeriš vse prilive na novi TRR (ne pozabi v službi v računovodstvu povedati, da maš novi račun, ko je vse preusmerjeno, greš na staro banko in zapreš TRR.

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Men niti ne, ampak še nisem starega računa zaprl... Na novo banko pa sem se prijavil, čez par dni sem imel že račun in dostop do neta, naslednji teden kartico....

Shipman

Fizikalc
18. okt 2007
1.561
0
36
>V času pizdarij pa mi je takrat iz študenstskega računa, na katerem ni bilo mogoče iti v minus izginilo toliko denarja, da sem na računu imel -780.000 SIT.
Denar, ki sem ga kao zapravil čez noč so potem 2 dni kasneje dali nazaj, vendar pa so mi zaračunali obresti negativnega stanja, zaradi katerega se še zdaj vlačim po sodišču. 315 EUR jim pa ne mislim dati za to, da so oni naredili napako.

ojej ti revež, 1.800% obresti so ti usekal
rolleyes-1.gif

paci

Fizikalc
19. jul 2007
1.574
9
38
poleg tega sem dobil še to kar te vsak drek računajo posebej

OBNOVA CERTIFIKATA KLIK 6,26 €

jest5

Guru
18. avg 2007
26.091
-8.772
113
Citat:
Uporabnik kozarec pravi:
nisem navdušena nad tem, da bi "uvozakavala" svoje certifikate na eksotične računalnike, nad katerimi nimaš nikoli pametnega nadzora) niti ne govorim.:
Za firefox portable še nisi slišal?

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
A se moramo vsi na vse spoznat?

Sem običajni user, ki se z mašino ukvarja samo takrat, ko je v to z vilami prisiljen, kar pomeni, da uporabljam običajni Windows (ne FF) in to je to. In si skorajda upam stavit, da je 99% uporabnikov Klika na istem, če ne celo slabšem znanju, kot jaz.

No, pa opiši to čudo. Da vidimo, če to rešuje naš problem.

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
Citat:
Uporabnik kozarec pravi:
A se moramo vsi na vse spoznat?

Sem običajni user, ki se z mašino ukvarja samo takrat, ko je v to z vilami prisiljen, kar pomeni, da uporabljam običajni Windows (ne FF) in to je to. In si skorajda upam stavit, da je 99% uporabnikov Klika na istem, če ne celo slabšem znanju, kot jaz.

No, pa opiši to čudo. Da vidimo, če to rešuje naš problem.
NLB Klik ni kriv za tvojo nevednost.

In ja, to reši omenjeni problem uvoza certifikata na xy računalnik.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
1. Probanko imaš ti za svojim vogalom!
evil.gif

2. Sem bil na banki in vprašal zakaj mi enkrat odtegnejo par centov za dvig enkrat ne da je malo mešano (sem gledal na prospletu) pa so mi povedali da ker nimajo po sloveniji toliko bankomatov, da mi oni častijo 3 dvige na drugih avtomatih vsak mesec.
3. Danes sem bil na banki in zadnji info je za študentski račun je prosplet za 3 leta!